Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek Poludnie

Pomysły na NIESAMOWITY SEX i WYRAFINOWANE PIESZCZOTY bez barier!

Polecane posty

Gość Marek Poludnie

Moim marzeniem jest sex w gronie więcej niż 2-osób. Warianty są dwa: 1) razem z innym facetem w jednym czasie penetrujemy koleżankę, w przypadku mojej kobiety opcja ta nie wchodzi w rachubę. Musiała by to być kobieta, która naprawdę lubi sex i umie się nim bawić. Podniecające było by widzieć ekstazę na jej twarzy i słyszeć jęki rozkoszy... Super sprawa, ale ciężka do realizacji w przktyce, druga zresztą też 2) razem z dwoma koleżankami upijamy się w moim mieszkaniu, panuje półmrok my nie jesteśmy już w stanie się kontrolować i w trójkę pieścimy się oralnie, nie mając oporów pieścić każdego miejsca naszych ciał jutro niech się dzieje co chce, ale dziś interesuje nas wyłącznie rozkosz płynąca z wzajemnych pieszczot......mmmmmmmmmm W moim przypadku to się jednak skończy na etapie fantazjowania, niestety.... Może ktoś z was przeżył coś tak wspaniałego naprawdę.... Piszcie co mówią wasze żądze i pragnienia!!!!

Gość Marek Poludnie
Jaga ładna, ale przytłoczona, monotonną prozą dnia codziennego, bez polotu!

Gość kiedys
kiedys szczytem marzen bylo zrobienie laski , teraz prawie każda panna to robi. Apetyt rosnie w miare jedzenia

Gość Marek Poludnie
No Jaga dobrze kombinujesz:) Coś tam w Tobie jeszcze drzemie. Sceneria super prócz tego wysoka temperatura, która otępia i daje dojść do głosu naszym instynktom. Dobrze by teraz było wygrzewać się z kimś nad oceanem i dać ponieść się emocją, bez osądzania siebie i bez poczucia winy...

Gość Marek Poludnie
Miałbym problemy z tym, że ma ją jakiś obcy facet. Niektórzy być może są tolerancyjni w tej kwestii, ale u mnie by to nigdy nie przeszło. No chyba, że byłbym z kobietą na której emocjonalnie w ogóle mi nie zależy a spotykamy się tylko dla fizycznej przyjemności...

Gość fdsarftrerftgtfrerfgtfdrftgfrd
No tak, wszystko jasne.... A ciekawe jaka będize reakcja Twojej dziewczyny jak to się wyda - że inna Cię miała....

Gość Marek Poludnie
W tym cały urok, że nie może się o tym dowiedzieć. Pełna konspiracja.

Gość kamaz02
ja jej powiem :D:D:D

Gość Marek Poludnie
Musiałbyś najpierw zostać wtajemniczony:) Zresztą tak jak mówię pozostanie to najpewniej w sferze fantazji.

marek poludnie, wiesz jakie fajne fantazje opisane sa w slowniku ortograficznym? moze nie na pierwszej stronie, ale jak przeczytasz do konca, to nie pozalujzesz. I dowiesz sie moze co to jest "emocja" lol

Gość Marek Poludnie
Nie sadzę, żeby słownik ortograficzny w sferze emocji nauczył mnie czegoś nowego, ale zajrzę z ciekawości...

Gość Kendi
niesamowity sex mialam u dentysty, bylam tam z narzeczonym, dentysta musiał wyjść na chwile, i zrobiliśmy to z pomocą dentystyczną, ja na fotelu, przyszły mąż pykal nas na zmianę, a my zajełyśmy się sobą.

Gość agentka 1234
taaaa a świstak na to niemożliwe :O

Gość Kendi
no powaznie, do dzis nie moge uwierzyc że to sie stało

Gość Marek Poludnie
Osobiście nie trawię dentystów i uważam, że są zupełnie aseksualni.

Gość Kendi
dentysci moze tak, ale nie pomoce dentystyczne

a ja mam fajna dentystke, ktora spokojnie moglaby mi robic zeby siedzac na mnie okrakiem :) i zadne znieczulenie nie byloby mi potrzebne :)

Marek Poludnie Twojej kobiety nie moze miec inny facet, ale Ty z kolega jaks obrabiać lub łajdaczyć się z dwoma to już mozesz.

Gość kagfdsa
Tylko facet może byc tak perfidny.... Życze Ci Marku, żebyś któregoś dnia przyłapał swoją laskę jak zabawia się z dwoma facetami na raz..

Gość Marek Poludnie
Nie mówię, że mogę to robić, ale pofantazjować już tak. Chciałbym być na tyle nowoczesny, żeby zapewnić mojej kobiecie seks z dwoma facetami i po wszystkim przejść do porządku dziennego, jak by nic się nie stało. Niestety nie tak nie dam rady

Gość Marek Poludnie
Kendi ma luźne podejście, jeśli oczywiście to co pisze to prawda.

Gość Marek Poludnie
Britnej to Ty się nadajesz do średniowiecza ze swoim zaszufladkowanym umysłem. To co w kulturze zachodu jest nie do pomyślenia w Indiach jest np. normą. Tam funkcjonuje zgoła inne podejście do człowieka i jego seksualności.

Gość masdamer
ty mozesz sie zabawiac z innymi ale twoja laska nie bo ty nie potrafisz przejsc nad tym do porzadku dziennego hehe :D

no to won do Indii skoro uwazasz się za taki postep seksualny. No dla mnie nigdy norma nie bedzie dupczenie na boku jak ma sie stałego partnera. No ale cóż nie wszyscy potrafia zapanowac nad popędem

Gość Marek Poludnie
Dokładnie i sądzę, że 90% zdrowych mężczyzn ma takie fantazje, tylko nie mają odwagi o tym otwarcie powiedzieć, nawet anonimowo na forum

Gość Marek Poludnie
Ty Britnej chyba też coś sobie w głowie wyobrażasz, bo jeżeli nie to by znaczyło, że straszna z Ciebie nudziara

to co sobie wyobrazam to mam ze swoim facetem. A nawet jeśli jest to cos ponad seks miedzy dwoma osobami to zostaje tylko wyobrazeniem. Ale Ty za to ubolewasz ze raczej sie nie spełnia Twoje fantazje a ja jestem tego pewna ze nie dojda do skutku.