Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupła dziewczyna

tak na serio o młodych, szczególnie nastolatek

Polecane posty

Gość szczupła dziewczyna

macie kompleksy z powodu nadwagi, rodzice na prędko dają wam kasę i sami w tym kołowrocie codzienności wręczają wam banknot o jakimś tam nominale mówiąc: dziecko idź sobie coś kup do zjedzenia, bo ja idę do pracy i do wieczora nie będę miała dla ciebie czasu:o buziaczek:o Tymczasem wy , nastolatkowie kupujecie sobie chłam...sterty tuczącego śmiecia, po czym idziecie do domu i zjadacie to emocjonując się prtzed kompem:o jakie to przynosi efekty? przedwczesna otyłość(tłuste, pozbawione kondycji fizycznej dziewczyny, które w w wieku siedemnastu lat ważą 90 kilo:o cierpiący na przerost prostaty chłopcy:o wyśmiewają się z was w realu, więc idziecie na kafeterię i tu znawu się z was śmieją:( a idźcie pobiegać lub poćwiczyć na siłowni zamiast użalać się na kafeterii:o p.s. ten tekst nie odnosił się do dzieci na ogólnej, ale myślę, że ten tekst odbiorą pozytywnie wszyscy z nadwagą-jutro Dzień Walki Z Nadwagą:classic_cool:

Gość Hmmmmm...
Zachowaj te mądrości ludowe dla siebie!

Gość szczupła dziewczyna
no tak...dla siebie...ale ja nie pisalam dla siebie lecz dla dziewczyn użalających sie nad swoją nadawgą:o