Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta za lada

ZŁOTE MYSLI KUPUJĄCYCH NA WESOŁO

Polecane posty

Gość kobieta za lada

witam mam swoja drogerie,sama stoje nie raz za lada.Kurcze ludzie to maja hasła:)Wczoraj przyszedł starszy jejmosc i mówi : poprosze krem do golenia ale nie blenda med bo po nim strasznie mnie buzia piekła,ale zuzyłem zeby sie nie zmarnowało:) kobieta prosi mnie o ferari i czeka.Mysle główkuje a okazało sie ze chce płyn do naczyn fairy:) Niedawno przyszła kolejna klientka reklamowac rajstopy.Stwierdziła ,ze przy zakladaniu jej sie podarły.No to mówię ze mogła je przyniesc a ona na to: ja je mam i opusciła spodnie pokazując swoje wdzieki w podartych rajstopach całemu sklepowi:) Jak mi sie cos przypomni to napisze .Moze i wy macie takie wesołe spostrzezenia?Dopisujcie prosze

Gość chahchaha
dobre:)

Gość kobieta za lada
A raz przyszedł facet kupił prezerwatywy, opuscił spodnie i poprosił, żebym mu jedna nałożyła, co uczyniłam a potem to już samo tak wyszło :)

Gość kobieta za lada
ani to smieszne ani nie na temat

Gość udaje guupa
:D

a mnie sie zdarzyła zabawna historia.Otóz moja kolezanka ma 10 latka który notorycznie zapomina powiedziec dzien dobry wchodząc do sklepu gdzie pracuje jego mama.No i pewnego razu wchodząc oczywiscie znów zapomniał i matuchna do niego:jak sie mówi wychodzaca klientka spaliła raka i dodała do widzenia, do widzenia , ja taka zabiegana ze zapominam:)

Gość Pani protetyczka
Z racji wykonywanego zawodu bardzo często odwiedzam gabinety stomatologiczne. Któregoś popołudnia do gabinetu wchodzi starszy pan i pyta mnie: - Proszę pani , ja chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje dolna proteza męska ;-) Myślałam, że umrę ze śmiechu :D

Gość pani z kiosku
przyszedł facet na zakupy i mówi poprosze paczke prezerwatyw i pudełeczko wazeliny:)

Gość kobieta za lada
Innym razem przyszedł pijak i mówi "Pani da proste winko i kaszankę". Ja an to "Panie tu jest drogeria". A on jak się wydarł "Ty k... jaja se ze mnie robisz?". I chciał mie zdzielić w łeb, ale zaczełąm krzyczeć i włączyłam alarm no to on uciekł.

Gość kobieta za lada
taaaa widze ze wyobraźnia nieco szwankuje w tym temacie głupia pomarańczo

Gość dama i kropka
:)