Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psuja ona

problem z cyfrą +. kanał zakodowany. wtf ? popsułam?!help

Polecane posty

Gość psuja ona

chyba zjebałam cyfrę. zaczęłam coś kombinować na pilocie. i teraz mam tak, ze włacza sie kanał nr 5 jakas arabica coś tam. na środku napis że kanał zakodowany i nie mogę nic innego włączyć. ani kanału zmienić. jedynie mogę sobie w menu pokombinować. jak to odkręcić? u ciotki jestem przez 2 tygodnie, pilot ma pozdrapywane wszystkie napisy więc z głupoty pewnie coś wcisnęłam :( pomózcie,bo nie wie co zrobiłam i co uczynić by to naprawić. proszę :(

Gość a jaki masz dekoder
w razie w zawsze mozesz zadzwonic pod 0801-066-066 potem wciskasz 3 i zgłasza sie pomoc techniczna i po kolei facet co powie co masz zrobic a ja mysle ze powinnas właczyc jeszcze raz wyszukiwanie kanałów

Gość psuja ona
strong digital tv jeśli dobrze mówię :o

Gość a jaki masz dekoder
no to jak potrafisz w menu wejsc to włącz wyszukaiwanie kanałów satelita sam znajdzie wszystkie dostepne dla ciebie kanały i potem na koncu wyskoczy opcja zapisz -dasz ok ! To troche trwa

Gość psuja ona
numer 6860 😭

Gość a jaki masz dekoder
dawaj to wyszukiwanie kanałow

Gość tez proponuje ponowne
wyszukanie kanałów ....Zrobiłas tak?

Gość psuja ona
uuufff dzięki. wyszłam z założenia że lepiej odłączyć od prądu i wyjąć kartę, bo nie ma niczego takiego jak wyszukiwanie kanałów. mogłam tylko wybrać ulubione albo satelitę. a kurewsko musiałam zjebać, bo tylko kanał arabica był włączony jakby tylko on był. dzieki mimo wszystko :D kocham kafe. na razie jest ok :D ps. od 1,5 godziny się męczyłam. dziiięki ;*

Gość nawet jesli sie wsciekłes
JEST COS TAKIEGO jak wyszukiwanie kanałów ! :D po prostu wszedzie jest tylko nie umiałas znależc :D 🖐️