Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowana100

to jest po porstu chore

Polecane posty

Gość zbulwersowana100

nie było mnie dzisiaj na zajęciach i pomyslalam ze wpadnę do kumpeli od kserowac sobie notatki na poniedziałkowy sprawdzian z fizyki. Jestem już u niej pod blokiem na umówionym miejscu a jej nie ma zastanawiam się co moglo się wydarzyć. Nagle dostrzegam ją i wygląda jakby płakała, zaczełam się bać ze cos się stało i nie myliłam się. Podchodzę do niej i pytam się a ona mi na to, że własnie spotkała swoją dawno koleżankę z klasy ktora się czegoś chyba naćpała i poprostu do niej podeszła i wywaliła jej tubę ( z pięści ) poprsotu jak to usłyszałam to się we mnie gotowac zaczeło jak można w biały dzień normalnemu człowiekowi podejść i uderzyć za nic pff to jest chore to jest patologia spoleczna to jest najgorszy margines smiec jakis. Kompela oczywiście była roztrzęsiona to pwoiedziałam aby się mocno trzymała i ze teraz jej nie bede głowy zawracac. Teraz ja sama jestem roztrzesiona gdybym spotkała tamtą idiotkę teraz to nie wiem pff

Gość zbulwersowana100
KacpeR19 tobie się nudzi w domu ?? ten link nawet nie działa a od 3 dni non stop pod kazdym postem go wklejasz :-/

Gość zbulwersowana100
o ta