Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryfica

striptizerka na wieczorze kawalerskim

Polecane posty

Gość gryfica

wlasnie jeden z tematow na slubach natchnal mnie do zawiazania dyskusji, na temat striptizerek czy striptizerow na wieczorach panieniskich/ kawalerskich. jak uchronic sie, przed takim pomyslem ze strony kumpli narzeczonego ? ja nie wyobrazam sobie, zeby na wieczorze kawalerskim ktos zamowil striptizerke, podobnie jak nie chcialabym, zeby ktoras kolezanka przyprowadzilo jakiegos golego kolesia, kolezankom wiadomo, mozna powiedziec, a co z kumplami narzeczonego ? powiedziec im, ze nie zyczymy sobie takiej sytuacji i ze to stanie sie powodem do klotni ? czy oni tym bardziej moga chciec wynajac panienke ?? kto sie wypowie ?

Gość taaaaaaaaaakaaa jednaa
nie robcie wieczorow panienskich i kawalerskich

Gość gryfica
tez o tym myslalam, ze nie bede robic, zeby problemu nie bylo, ale nie wiem co na to moj potencjalny maz :P i znajomi w ogole, pewnie wszyscy beda zawiedzeni

Gość taaaaaaaaaakaaa jednaa
ja juz dawno sie dogadalam z moim facetem ze nie robimy takich wiecorow:P bo wlasnie coraz czescie sa popularne jakies striptyzy na nich...a i ja i on tego nei chcemy

wieczór kawalerski czy panieński , głupi pretesjonalny przeżytek, z XIX wieku, rodem z pseudomieszczańskich obyczai, raczej śmieszny

Gość gryfica
zgadzam sie, ja najchetniej nie robilabym czegos takiego, bo uwazam, ze to strata kasy, ale nie wiem czy moj chcialby calkiem zrezygnowac, kiedys z nim gadalam, to mowil ze mu to obojetne, a striptizer czy striptizerka sa zabawa i to nic takiego :O

Gość gryfica
myslalam juz, ze wiekszosc dziewczyn stwierdzi, ze przesadzam :P a widze ze macie podobne poglady

wieczór kawalerski , striptizerka, tańce na kolanach narzeczonego, a przy okazji filmik zrobiony ukradkiem i potem do wglądu na youTube, atrakcje, że w siusiaku strzyka.......

Gość gryfica
jakbym zobaczyla takie atrakcje, to slubu by nie bylo :O

pamiętam, że oglądałem w tv program o wieczorach kawalerskich z zaproszoną striptizerką i to niejedną, chyba forsiasty facet był, jedno z ujęć filmiku. Facet , narzeczony na środku na krzesełku wokół chłopaki z butelkami piwa w rękach, a panienka z gołymi cyckami, mizga go po twarzy, na kolanach faceta. Myślę , że przyszła żona po obejrzeniu takiego filmiku, musiała mieć niezły ubaw.

Gość gryfica
no napenwo ubaw, to on mial jak ona nie chciala slubu wziac :P