Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość VX

Kąpiel w ubraniu. -

Polecane posty

Gość gość
myślę że to nie jest problem spotkać taką dziewczynę, problemem jest to czy ona się przyzna do tego że lubi np. wejść pod prysznic w jeansach czy jak jesteście nad wodą to się kąpać w jeansach.

Gość gość
Modre to ze nie problem spotkac taką dziewczyne, tylko ona sie spewnosciom bedzie kryc ze lubi kompiel w ubraniu.

Gość gość
musisz poprostu ją wrzucić do wody i ona wreszcie powie ze to lubi albo powiedzieć czy by tego sama nie zrobiła :)

Gość djparalaxer
W ostatni upalny weekend września byliśmy z kolegami nad jeziorem. 3 dziewczyny stopniowo wchodziły w ciuchach do wody, chlapały się nawzajem, aż wreszcie zanurzyły się całe :D Niestety były z chłopakami :( Tak więc wetlook w Polsce to nie jest temat taboo, tylko dziewczyny się z tym nie afiszują.

Gość gość
myśle że jak się bardzo ładnie poprosi to wejdą całe :D najważniejsze by miały legginsy lub dżiny :D a to się z nimi popływa a to się poprzytula je :D

Gość gość
Ach to wszystko jasne. Wystarczy ładnie poprosić i morzna miec dziewczyne do orzytulania i do kąpieli w ciuchach. A tak przyokazi ciekawe w co były ubrane kolerzanki "djparalaxer" w tym jeziorze:-)

Gość gość
najpewniej dżinsy lub legginsy :D większość dziewczyn chodzi właśnie w jeansach i legginsach :D nawet do kapieli :D /Agatka

Gość gość
co tu taka cisza? /Madzia

Gość gość
Dziwisz się nie którzy boją się o tym mówić

Gość gość
no ale czego się tu bać? mokrego ubrania? opinii innych?

Gość gość ON
Dlaczego nie? jeżeli masz koszulke do pływania albo kombinezon, ja pływam w koszulce do pływania z długim rekawem i nikt mi nie robi problemów ale koszulka jest typowa do pływania a nie np. biała bawełniana:) w takiej jak przyjdziesz to bedą sie czepiać i raczej nie pozwolą pływać.

Gość gość
nie jest powiedziane ze trzeba pływac na basenie

Uwielbiam mokre ubranie odkąd pamiętam, kiedyś póki mieszkałem z rodzicami to trudno było spełnić swoje fantazje ze znanych względów, teraz z kolei regularnie kąpię się w ubraniach i jest z***biście :D Mój ulubiony strój męski to jeansy i skórzana kurtka, z kolei u dziewczyn najbardziej lubię mokre rajstopy (są obłędne w dotyku!) i również skórzane ubranie jak kurtka, spódniczka czy leginsy. Mam zresztą bardzo szerokie "pole zainteresowań" i uwielbiam dziewczęta w wielu różnych rodzajach mokrego ubrania, w tym jeansy na punkcie których szaleje Agatka :D (oczywiście najlepiej obcisłe ;) Fajnie byłoby poznać dziewczynę choćby nawet do wymiany mokrych fotek przez internet, byle byłaby wciągnięta w wetlook. "Zwykłą" dziewczynę oczywiście też można namówić do kąpieli w ciuszkach, no ale wiadomo że najlepsze są takie, które same szaleją na tym punkcie - szkoda tylko że są tak rzadkie :(

Gość gość
W ubraniu jakoś jest się fajniej kąpać bo jest to coś, tym bardziej w obcisłej bluzce i dżinach. Z koleżanką zawsze się kąpiemy w dżinsach. Nie polecam do kąpieli boyfriendów :D. polecam obcisłe rurki i pozdrawiam wszystkich Panów/Chłopaków którzy sie zawsze patrzą na nas jak na idiotki jak wchodzimy w dżinsach do wody a jak wychodzimy to patrzą się tylko na nasze mokre du*y. :D

A do wanny czy prysznica też zdarza Ci się "zapomnieć" rozebrać? Bo teraz wiesz, trochę zimno i pewnie sobie z koleżanką przymusowy urlop zimowy zrobiłyście - no, chyba że jesteście morsami (czy tam foczkami?) :D I co nie tak z tymi boyfriendami, to jakaś nowa sytuacja że dziewczyny musiałyby swoich chłopaków wrzucać do wody żeby ich pomoczyć :D

Gość gość
bardzo często "zapominam" zdjąć ubrania do kąpieli. Oczywiście mam na sobie dżinsy bo jakże by inaczej. a z boyfriendami to chodzi tu o rodzaj dżinsów, ponieważ gdy są mokre są bardzo ciężkie i bardzo przylepiają się do nóg ale podobno faceci/chłopcy najbardziej lubią dziewczyny w morych spodnach typu - dżins :).

Ech no, nie znam się aż tak na modzie xD Ale wygooglowałem sobie i faktycznie takie sobie - zbyt luźne, a nie ma to jak obcisłe dżinsy. A kąpałaś się może w skórzanym ubraniu? Taka mokra kurtka ze skóry też jest bardzo ciężka, ale za to jaka w dotyku :3 Skórzane leginsy z kolei nie zmieniają za bardzo wyglądu po przemoczeniu, ale są bardzo obcisłe i również bardzo przyjemne w dotyku. Dziś sam mam na sobie ciemnoniebieskie, dość ciasne jeansy więc myślę że wieczorem o czymś zapomnę zanim wejdę do wanny :D

Gość gość
najlepiej kąpać się w futrze z norek

Gość gość
tak lubie legginsy ale tylko skórzane :) nawet dżinsy skórzane są fajne. ale i tak najlepsze wg mnie są obcisłe dżisny do kąpieli, do zabawy pod wodą, w wodzie czy nawet to porządków w ogrodzie bo prawdziwa dziewczyna błota się nie boi, nawet w białych dżinsach :)

To wszyscy wiedzą do kogo uderzać jeśli będą potrzebować pomocnicy do ogrodu w jakiś deszczowy dzień :D A po wszystkim odpalenie węża ogrodowego i wyczyszczenie stroju "roboczego" od tego całego błotka :D

Gość gość
tak dokładnie u mnie roboczy oznacza dżinsy i bluzkę :D a bardzo często pózniej trzeba się pozbyć jakoś błota i czasami jest tak że gdy "myję się" wężem ogrodowym to pod nogami mam 5 centryetrów błota i mam jeszcze gorzej brudne dżinsy niż wczesniej. Ale oczywiście mowa na czacie jest o kapieli w ubraniu a nie o zabawie w błocie w dżinsikach. :)

Jeśli chodzi o błotko i mokre ciuszki to tak naprawdę jest jeden fetysz wiec to nie aż taki offtop ;) Jakieś plany na dziś co do stroju do kąpieli? Ja się coś dzisiaj nie mogę zdecydować, tyle ubrań że aż nie wiadomo które zmoczyć, może pomożesz? :D

Gość gość
propunuję na dziś czarne dżinsy :) :D

Gość gość
ja się już wykąpałam w czarnym dżinsach dziś i się trochę jeszcze rozerwały bardziej niż były :D dziura na nodze wielka jak stodoła :D :D. Ale w sumie prawdę mówią lubię czasami rozrywać ubrania też :)

Czarne dżinsy jak najbardziej mam, także kąpiel zaliczona i ubranie mi się suszy :D Mam propozycję - możemy sobie prywatnie pogadać na temat naszego zainteresowania, mam też dostęp do filmów czy zdjęć które Cię zainteresują, więc mogę coś podesłać i natchnąć na nowy pomysł na mokre zabawy :D pisz na antus1wet@gmail.com, zapraszam ;)

Gość gość
powiem Ci, jak i reszcie że MOKRE zabawy to znam bardzo dobrze. Nawet to fajne uczucie :D. Jeśli nawet o takie mokre zabawy Ci chodzi :D.

No przecież skoro piszemy w tym temacie to mamy na myśli to samo, co nie? ;D Kiedy właściwie zaczęło Ci się to podobać?

Gość gość
hmm około 4 lata temu gdzieś pewnego wieczoru z koleżanką :)

łoo to późno, ja zacząłem lubić kąpiele w ubraniu jak miałem 4 lata :D wchodzisz czasem na jakieś strony z wetlookiem w internecie?

Gość gość
czasami się odwiedzi ale lubie tylko jak chłopak lub dziewczyna myje samochód na myjni lub w ogrodzie i staje się bardziej mokry/mokra od wody :) :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować