Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2015 Nie miałaś pózniej problemu z powrotem do domu? Co na to domownicy? Lubisz pewnie też chodzić w obfitym deszczu,chociaż w tym roku o taki trudno. Możesz równie dobrze zaliczyć kąpiel gdzieś w rzece, wracając po szkole. Ach,żeby takich dziewczyn było więcej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2015 Zawsze wracam mokra jak nikogo nie ma w domu ;) najczesciej z kolezanka ;) kupujemy sobie dżiny w Reserved lub Cropp. Ostatnio baggy to nie dalo sie ich zdjac jak byly mokre to tak chodzilysmy po domku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2015 O rany,przejechałbym całą Polskę żeby się z Wami wykąpać! Koleżanka nie szuka chłopaka z takimi zainteresowaniami? Znalazłem sposób na zimną wodę w jeziorze. Trzeba się po prostu cieplej ubrać! Ha.ha ha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2015 W sumie to i tak zawsze sie kąpie w ciepłych ubraniach :D bluza + długie jeansy :D normalka /Agatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2015 Jest druga taka szalona dziewczyna jak ja ktora lubi mokre jeansy? :* :D /Agatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda2411 0 Napisano Październik 23, 2015 A zdarzyło wam się kąpać w legginsach/jegginsach. Bo mi tak uczucie extra ,bardziej przepadam za jegginsami(legginsy jeans):D Pozdrawiam Magda;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMax Napisano Październik 23, 2015 Zwykłe leginsy na mokro, jakoś nie bardzo mi się kojarzą.Są raczej jak strój do kąpieli.Ale takie jegginsy,to już coś ,zwłaszcza te,które bardziej przypominają jeansy. Chodzi o to że bardziej kleją się do ciała? Czy Twój chłopak często robi Ci taką kąpiel? Max. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda2411 0 Napisano Październik 23, 2015 Nie mam chłopaka sama się kąpie :* Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda2411 0 Napisano Październik 23, 2015 Dzisiaj wziełam prysznic w Legginsach i białym podkoszulku wrażenia megaaa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMax Napisano Październik 23, 2015 O rany,zawsze marzyłem o dziewczynie w mokrych jeansach i najlepiej białej koszulce,ale leginsy też ujdą. Lubię wychodzić z wody kompletnie ubrany,to dopiero uczucie. Chciałbym Cię poznać.Max. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda2411 0 Napisano Październik 23, 2015 A skąd jesteś??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMax Napisano Październik 23, 2015 Z mazur.A Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda2411 0 Napisano Październik 24, 2015 Ja z Dolnego śląska dokładnie to Wrocław... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMax Napisano Październik 24, 2015 Co tam. Dla dziewczyny która uwielbia mokre ciuchy,przejechałbym nawet całą Polskę. Kąpałaś się kiedyś w grubszym ubraniu? Popiszemy do siebie na telefon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 Zdażyło wam się tak że podczas kąpieli w jeansach lub legginsach celowo porwaliście je żeby to fajniej wyglądało. Dziś kąpałam sie jeginach (niebieskie coś jak jeansy) i powiem wam że nic z nich nie zostało. Zaczęłam się wyginać i je rozciągać bo lubię to robić w obcisłych jeansach ;) pozdawiam Agatka :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 No ja raczej nie stosuję takich rozwiązań.Ale,co kto lubi.Czy Ty Agata byłaś modelką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 Miałam propozycję zostać ale nie chcę na ten moment ;) Pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda2411 0 Napisano Październik 24, 2015 Agatka skąd jesteś może umówimy się na wspólną kąpiel chłopacy oszaleją :DDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 Haha Madzia dobry pomysł :D Ostrowiec Świętokrzyski :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nordcore 78 0 Napisano Październik 25, 2015 Do magdy2411 chetnie bym cie poznal jesli chodzi o kapiel w ubranu jestem chlopakiem z wroclawia czekam na odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoska09 0 Napisano Październik 25, 2015 Kąpiel w ubraniu? Ale chodzi ci o łazienkę, w domu? Bo wiesz, zdarzało mi się kąpać w ubraniu, ale w jeziorze albo w morzu:-) Co do łazienki i wanny, to jednak nigdy mi się to nie zdarzyło, a to z prostego powodu, że taka kąpiel z założenia ma służyć temu, żeby człowiek się wymył i umył, po to, żeby być czystym,a taka kąpiel w ubraniu raczej to uniemożliwia, prawda? Pralkę to ja mam w domu, poza tym prania ręcznego nie znoszę:-) Pozdrawiam pomysłodawców szalonych i jakże niepraktycznych pomysłów:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 25, 2015 Nordcore 78,na nic to nam.Jeżeli trafiają się jakieś wetki,to jak widać,dziewczyny mają się raczej ku sobie.Coś niesamowitego,tylko dwie takie na forum,i do tego lesbijki.Sam kiedyś poznałem taką laske,i też raczej wolała spróbować zmoczyć się z kolażanką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2015 Ja myśle że można zrobić tak jak się kiedyś spotkamy to damy chłopakom damskie ciuchy i wszyscy wykąpiemy się w dziewczęcych obcisłych jeansach, zawsze chciałam zobaczyć takiego chłopaka :* /Agatka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2015 Ja się lubię kąpać w damskich łaszkach (legginsy,jegginsy,dresy,jeansy) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2015 Zaraz idę po prysznic w jegginsach, bo mam taki kaprys :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2015 A jeśli już jeansy to rurki? /Agatka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2015 Mogą być rurki mi to nie przeszkadza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2015 No i git :) ja polecam jeszcze buggy z obniżonym stanem :D /Agatka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2015 Wypróbuje dzięki za propozycje :D ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2015 Spoczko :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach