Gość gość Napisano Październik 6, 2016 myślę że to nie jest problem spotkać taką dziewczynę, problemem jest to czy ona się przyzna do tego że lubi np. wejść pod prysznic w jeansach czy jak jesteście nad wodą to się kąpać w jeansach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2016 Modre to ze nie problem spotkac taką dziewczyne, tylko ona sie spewnosciom bedzie kryc ze lubi kompiel w ubraniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2016 musisz poprostu ją wrzucić do wody i ona wreszcie powie ze to lubi albo powiedzieć czy by tego sama nie zrobiła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość djparalaxer Napisano Październik 12, 2016 W ostatni upalny weekend września byliśmy z kolegami nad jeziorem. 3 dziewczyny stopniowo wchodziły w ciuchach do wody, chlapały się nawzajem, aż wreszcie zanurzyły się całe :D Niestety były z chłopakami :( Tak więc wetlook w Polsce to nie jest temat taboo, tylko dziewczyny się z tym nie afiszują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2016 myśle że jak się bardzo ładnie poprosi to wejdą całe :D najważniejsze by miały legginsy lub dżiny :D a to się z nimi popływa a to się poprzytula je :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2016 Ach to wszystko jasne. Wystarczy ładnie poprosić i morzna miec dziewczyne do orzytulania i do kąpieli w ciuchach. A tak przyokazi ciekawe w co były ubrane kolerzanki "djparalaxer" w tym jeziorze:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 14, 2016 najpewniej dżinsy lub legginsy :D większość dziewczyn chodzi właśnie w jeansach i legginsach :D nawet do kapieli :D /Agatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 20, 2016 co tu taka cisza? /Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2016 Dziwisz się nie którzy boją się o tym mówić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2016 no ale czego się tu bać? mokrego ubrania? opinii innych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość ON Napisano Listopad 15, 2016 Dlaczego nie? jeżeli masz koszulke do pływania albo kombinezon, ja pływam w koszulce do pływania z długim rekawem i nikt mi nie robi problemów ale koszulka jest typowa do pływania a nie np. biała bawełniana:) w takiej jak przyjdziesz to bedą sie czepiać i raczej nie pozwolą pływać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 17, 2016 nie jest powiedziane ze trzeba pływac na basenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wetlooker 0 Napisano Grudzień 10, 2016 Uwielbiam mokre ubranie odkąd pamiętam, kiedyś póki mieszkałem z rodzicami to trudno było spełnić swoje fantazje ze znanych względów, teraz z kolei regularnie kąpię się w ubraniach i jest z***biście :D Mój ulubiony strój męski to jeansy i skórzana kurtka, z kolei u dziewczyn najbardziej lubię mokre rajstopy (są obłędne w dotyku!) i również skórzane ubranie jak kurtka, spódniczka czy leginsy. Mam zresztą bardzo szerokie "pole zainteresowań" i uwielbiam dziewczęta w wielu różnych rodzajach mokrego ubrania, w tym jeansy na punkcie których szaleje Agatka :D (oczywiście najlepiej obcisłe ;) Fajnie byłoby poznać dziewczynę choćby nawet do wymiany mokrych fotek przez internet, byle byłaby wciągnięta w wetlook. "Zwykłą" dziewczynę oczywiście też można namówić do kąpieli w ciuszkach, no ale wiadomo że najlepsze są takie, które same szaleją na tym punkcie - szkoda tylko że są tak rzadkie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2016 W ubraniu jakoś jest się fajniej kąpać bo jest to coś, tym bardziej w obcisłej bluzce i dżinach. Z koleżanką zawsze się kąpiemy w dżinsach. Nie polecam do kąpieli boyfriendów :D. polecam obcisłe rurki i pozdrawiam wszystkich Panów/Chłopaków którzy sie zawsze patrzą na nas jak na idiotki jak wchodzimy w dżinsach do wody a jak wychodzimy to patrzą się tylko na nasze mokre du*y. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wetlooker 0 Napisano Grudzień 12, 2016 A do wanny czy prysznica też zdarza Ci się "zapomnieć" rozebrać? Bo teraz wiesz, trochę zimno i pewnie sobie z koleżanką przymusowy urlop zimowy zrobiłyście - no, chyba że jesteście morsami (czy tam foczkami?) :D I co nie tak z tymi boyfriendami, to jakaś nowa sytuacja że dziewczyny musiałyby swoich chłopaków wrzucać do wody żeby ich pomoczyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2016 bardzo często "zapominam" zdjąć ubrania do kąpieli. Oczywiście mam na sobie dżinsy bo jakże by inaczej. a z boyfriendami to chodzi tu o rodzaj dżinsów, ponieważ gdy są mokre są bardzo ciężkie i bardzo przylepiają się do nóg ale podobno faceci/chłopcy najbardziej lubią dziewczyny w morych spodnach typu - dżins :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wetlooker 0 Napisano Grudzień 12, 2016 Ech no, nie znam się aż tak na modzie xD Ale wygooglowałem sobie i faktycznie takie sobie - zbyt luźne, a nie ma to jak obcisłe dżinsy. A kąpałaś się może w skórzanym ubraniu? Taka mokra kurtka ze skóry też jest bardzo ciężka, ale za to jaka w dotyku :3 Skórzane leginsy z kolei nie zmieniają za bardzo wyglądu po przemoczeniu, ale są bardzo obcisłe i również bardzo przyjemne w dotyku. Dziś sam mam na sobie ciemnoniebieskie, dość ciasne jeansy więc myślę że wieczorem o czymś zapomnę zanim wejdę do wanny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2016 najlepiej kąpać się w futrze z norek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2016 tak lubie legginsy ale tylko skórzane :) nawet dżinsy skórzane są fajne. ale i tak najlepsze wg mnie są obcisłe dżisny do kąpieli, do zabawy pod wodą, w wodzie czy nawet to porządków w ogrodzie bo prawdziwa dziewczyna błota się nie boi, nawet w białych dżinsach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wetlooker 0 Napisano Grudzień 13, 2016 To wszyscy wiedzą do kogo uderzać jeśli będą potrzebować pomocnicy do ogrodu w jakiś deszczowy dzień :D A po wszystkim odpalenie węża ogrodowego i wyczyszczenie stroju "roboczego" od tego całego błotka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 13, 2016 tak dokładnie u mnie roboczy oznacza dżinsy i bluzkę :D a bardzo często pózniej trzeba się pozbyć jakoś błota i czasami jest tak że gdy "myję się" wężem ogrodowym to pod nogami mam 5 centryetrów błota i mam jeszcze gorzej brudne dżinsy niż wczesniej. Ale oczywiście mowa na czacie jest o kapieli w ubraniu a nie o zabawie w błocie w dżinsikach. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wetlooker 0 Napisano Grudzień 13, 2016 Jeśli chodzi o błotko i mokre ciuszki to tak naprawdę jest jeden fetysz wiec to nie aż taki offtop ;) Jakieś plany na dziś co do stroju do kąpieli? Ja się coś dzisiaj nie mogę zdecydować, tyle ubrań że aż nie wiadomo które zmoczyć, może pomożesz? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 13, 2016 propunuję na dziś czarne dżinsy :) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 13, 2016 ja się już wykąpałam w czarnym dżinsach dziś i się trochę jeszcze rozerwały bardziej niż były :D dziura na nodze wielka jak stodoła :D :D. Ale w sumie prawdę mówią lubię czasami rozrywać ubrania też :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wetlooker 0 Napisano Grudzień 14, 2016 Czarne dżinsy jak najbardziej mam, także kąpiel zaliczona i ubranie mi się suszy :D Mam propozycję - możemy sobie prywatnie pogadać na temat naszego zainteresowania, mam też dostęp do filmów czy zdjęć które Cię zainteresują, więc mogę coś podesłać i natchnąć na nowy pomysł na mokre zabawy :D pisz na antus1wet@gmail.com, zapraszam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2016 powiem Ci, jak i reszcie że MOKRE zabawy to znam bardzo dobrze. Nawet to fajne uczucie :D. Jeśli nawet o takie mokre zabawy Ci chodzi :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wetlooker 0 Napisano Grudzień 14, 2016 No przecież skoro piszemy w tym temacie to mamy na myśli to samo, co nie? ;D Kiedy właściwie zaczęło Ci się to podobać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2016 hmm około 4 lata temu gdzieś pewnego wieczoru z koleżanką :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wetlooker 0 Napisano Grudzień 14, 2016 łoo to późno, ja zacząłem lubić kąpiele w ubraniu jak miałem 4 lata :D wchodzisz czasem na jakieś strony z wetlookiem w internecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2016 czasami się odwiedzi ale lubie tylko jak chłopak lub dziewczyna myje samochód na myjni lub w ogrodzie i staje się bardziej mokry/mokra od wody :) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach