Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henryka serduszkowa

Ubieram się w lumpekasach i jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość iuhuhuhuhuhuh
W sklepach do których chodzę majtek się nie przymierza. W kostiumach kąpielowych natomiast są specjalne osłonki.

Gość trertretretr
UŻYWANE GACIE? O mamo... ;|

Gość klientka w lumpeksach
Ja także kupuję w lumpeksach, bo za tanie pieniądze mam zestaw ładnych ubrań, za resztę co mi zostanie jadę sobie zagranicę i mieszkam po hostelach. Dzięki temu zwiedziłam pół świata. Za zaoszczędzone pieniądze mogę także wydawać na naukę języków obcych, drogie perfumy. Ostatnio kupiłam 11 staników po 10 złotych z supermarketu, majtki po 10 tez z supermarketu, ale za to za 4 złote super kurtkę, całkiem nową. Więc się wyrównało.

Gość plaplówka
Znam panie pracujące w sądzie, jako referentki ale i też sędzie, które latają po lumpeksach. Ale one to chyba ze skąpstwa. Bo zartabiają po 4 - 7 tysięcy.

Gość w Niemczech nie oplaca sie
kupowanie w lumpeksach czy tam ciucholandach, zreszta b malo ich jest, w outletach sa takie ceny, ze glowa mala, topy esprit od 3e, bluzki od 5e, spodnie jeansowe 5-10e. spodniczki 3-10e.ostatnio udalo mi sie w outlecie diesel kupic top za 10e i spodnie capri biale za 20e przecenione z 140e, nawet podroz to pl i buszowanie po ciucholandach sie nie oplaca,ostatnio moja znajoma kupila sobie biale jeansowe biodrowki za 1e w kik-u, glowa mala..w Polsce by chyba nowe z 100 zl kosztowaly jak nie wiecej,tak samo wyprzedaze w h&m corce kupilam sukienke za 2e, t-shirty tyle samo, wszystko min. 50-70% przecenione, czesto robia spora czesc asorytementu za 5e i wtedy kupuje za 100e, mam conajmniej 200e zaoszczedzone wszystko nowe, tyle w Polsce ubrania drogie w stosunku do zarobkow :/

Gość gfdgdgd
Lumpeksy lumpeksami - nie chodzę, nie chcę, ale rozumiem, że niektórzy się w nich lubują. Ale żeby kupić tam BIELIZNĘ? Ostre przegięcie.

Gość hrtj6
ha!! A ja nie dość że się ubieram w lumpeksach moja rodzinka i chłopak też to jeszcze w dwóch lumpach pracowałam :D

Gość hrtj6
bielizny tam nie kupowałam nigdy i nie zamierzam

Gość bakterie sa wszedzie
a bielizne sie pierze w wysokiej temperaturza. Wisi mi czy to ktos mial na dupie. Nigdy w zyciu nie mialam grzyba ani pryszczy. Butow za to sie boje, bo sie nie da ich uprac.

Gość hrtj6
ja nic nie mam do tego jak ktoś kupuje :D

Gość jhhgjhggg
"wisi mi czy ktos mial na dupie" Mi sama świadomość nie pozwoliłaby takich gaci nawet dotknąć. Ohyda... :/

Gość bakterie sa wszedzie
widzisz jght.. kazdy ma swoje fobie. Ja np za nic nie pojde do manikiurzystki, bo nie wierze, ze narzedzia sa porzadnie dezynfekowane. Nienawidze fryzjerow, bo z reguly nie myja grzebieni ( nawet w firmowych salonach) . Nie lubie jesc w knajpach, bo sie brzydze, zwlaszcza sztucow i tego jak robia potrawy. To dla mnie bardziej uzasadnione, bo gacie sobie wypiorę.

Gość damy radeeeee
a ja kocham lumpeksy jestem wrecz maniaczka :D Jak jestem gdzies na wakacjach w obcym kraju mam jakies takie szczescie, ze znajde lumpeks :p A teraz mieszkam w Dublinie i w caym Dublinie znam okolo 30-40 lumpeksow :))) i powiem szczerze mnie to strsznie cieszy jak moge tanio kupic ciuch :) dobrych firm.

do bakterie sa wszedzie: masz racje,ubranie z lumpeksu mozesz sobie sama wyprac,nawet wygotowac,i wiesz na 100 %,że jest czyste,a korzystajac z restauracji czy fryzjera takiej pewnosci nie masz,bo nie wiadomo czy dobrze umyli talerz czy tylko oplukali w zimnej wodzie,albo czy tym grzebieniem nie byl czesany ktos,kto ma wszy. Dzis nawet u lekarza mozna sie zarazic jakims gownem,bo dentysci tez slyszalam,ze z oszczednosci uzywaja tych samych narzedzi bez odkazania ich,zreszta ile sie teraz slyszy o roznych zakazeniach w szpitalach itd.

Gość ghgfhgfhgfh
Na to nie mam wpływu, ale to, czy będę nosiła cudze gacie zależy już ode mnie. Jeśli mogę wybrać, to wolę mieć czyściutkie, nowe, przez nikogo (nie wiadomo kogo) nie noszone.

wstyd mi za nasze spoleczenstwo...a co maja powiedziec emeryci ktorzy maja dochod 600-800 zlotych?=/

Gość comnieto
to już nikt nie chodzi po lumpeksach?szkoda:)

Gość comnieto
ja bylam w poniedziałek:)coś znalazłam,jestem zadowolona

Gość czytaj uważniej jej posty
to był podszyw

Gość ghgfhgfhfghg
A ja kupiłam dziś super pościel. Był na niej jakieś podejrzane plamy, takie w kremowym kolorze, i to w wielu miejscach. Ale od czego jest pralka i proszek do prania? :) Śmieję się z kretynek, które kupuję pościel za 100 podcza sgdy ja mam super pościel za 2 zł :D Kolor trochę wyblakły ale to do spania, nie na ozdobę :)

heh - pościel jest i do spania i do ozdoby - ja się śmieję z takich kretynek jak ty , które myślą , że kupowanie pościeli i gaci w lumpie to złoty interes - jakiś ciuch czasem to ok ale pościel powinna być czysta , pachnąca i ładna -ja uwielbiam satynową - taką bardzo elegancką i wole wydać na jeden komplet więcej kasy niż za dychę kupić 5 kompletów paskudnego badziewia

Gość no to wróciły

Gość niunia to
dziadostwo pierwsej klasy

Gość hfghggfhhf
No dalej, chwalcie się co kupiłyście ;) Ja kupiłam super czapkę, wszyscy pytają, skąd mam, tak mi zazdroszczą!!! Bije od niej takim folklorem, jest niebanalna i w ogóle cudo! Co prawda dostałam od niej łupieżu, ale za tę złotówkę mogę to przemilczeć ;) Śmieję się z debilek, które kupują czapki w jakiś tandetnych sieciówkach i potem wszystkie wyglądają tak samo!

Gość widać że nikt nie wierzy
hfghggfhhf-prowokacja nieudana

Gość hkhjkhjkhk
Dzisiaj kupiłam komplet prześcieradeł za 3 zł :) Nie uwierzycie, co odkryłam w domu ;) Na każdym z nich była pieczątka szpitalna! Hihi, ale numer :)

Gość ZAPOMNIAŁAM NICKU
Wszystkie kupujemy w lumpeksach tylko nie wszystkie się do tego przyznajemy nawet przed samą sobą.Częsc mówi o tym a częsc próbuje udawac damę tylko to im nie wychodzi, i tak wiadomo,wystarczy poczytac ich wpisy ,żenada-niedługo będa nosic metki z przodu usytuowane na piersiach

Gość tytyyrytty
Mów za siebie ty u góry :P

Gość ZAPOMNIAŁAM NICKU
Zabolała prawda ? łomatko! Już lecę po kwiaty do kwiaciarni zeby wszystkie laski z metką na wierzchu przeprosic.Koń by się uśmiał z tych nowobogackich lub bogatych na kredyt.