Gość jeszcze mniejsza Benia Napisano Czerwiec 5, 2009 Witaj Goga! Jesli nie chce Ci sie nic slodkiego (np. miod, nutella lub dzem)na sniadanie to mozesz z powodzeniem jesc tak jak napisalas.Obiad typu turbo czyli bez wegli no i jeszcza taka sama kolacja a bedziesz niknac w oczach,zobaczysz! Pozdrwawim i pisz jak Ci idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no kurde 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 acha no tu tez jestem :) juz drugi dzien z rzędu mam piekielna ochote wieczorem na pizze hut ;( hilfe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GOGA72 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Beniu ja jestem słodyczowym alkoholikiem. Można by stworzyć nowe slowo : slodyczoholik. Czyli nie moge jeść wogóle, bo jak zacznę to bedzie mnie bardzo do nich ciągnęło. Więc lepiej nie ruszać. no kurde, trzeba być sobie takim jakby psychologiem. Zablokować myśli o tym co zakazane. np. chipsy: są pyszne ,ale mam zakodowane że są rakotwórcze i nie kupuję. W sklepie omijam dział ze słodkimi pysznościami. Kupuję tylko w miesnym i nabiałowym. A potem po warzywa i nic wiecej. Nie ma w domu nic, poza tym co wolno mi jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mniejsza Benia Napisano Czerwiec 5, 2009 Witaj Goga! Bardzo madra zasada ale nie dla mnie.Ja mam meza , ktory musi miec w barku zapas czegos slodkiego na wieczor(ale on cholerka jest szczuply)i ja niestety musze szerokim lukiem ten barek omijac .Teraz jak tak duzo jem wegli zwlaszcza na sniadanie na slodko to nie mam juz tak duzych ciagotek.Np. bylismy dzisiaj u tesciowej a u niej tort .No to wzielam 2 kawalki na jutro na deser po obiedzie dla mezusia i dla mnie.Wczesniej nie wytrzymalabym i juz u niej zjadlabym duzy kawal.Taka "twarda" jestem!Kurde pizze zjedz na obiad- i bedzie i smacznie i zdrowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GOGA72 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 szitt .. mąż przywiózł mi czekoladki z likierem.... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no kurde 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 :D:D:D a swoja droga jak mozna lubic czekolade z alkoholem??????:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mniejsza Benia Napisano Czerwiec 7, 2009 Witaj Goga! Kochana tu tak cicho bo i Kurde przeniosla sie na strony pt. Dieta dr pape" czekamy tam na ciebie .Wieczna ... Benia.Tam jest nas wiecej i cos sie dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GOGA72 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 no kurde mówię ci obrzydlistwo. to jest tak ohydne, że aż mnie zemdliło :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GOGA72 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 ok, to ja też tam idę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wieczna... Napisano Czerwiec 8, 2009 Goga juz sie tu zameldowalas? bo nic nie widze chyba ze z nowym pseudo.Daj znac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wieczna... Napisano Czerwiec 8, 2009 no i pomylilam sie to nie tu masz sie znowu meldowac tylko na dieta dr Pape. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no kurde 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość e-line Napisano Czerwiec 11, 2009 podstawa to jeść regularnie, nie podjadać, nie łączyć węglowodanów z białkami, najlepiej nie popijać podczas posiłków (15 - 20 min. przed jedzeniem lub 1 h po jedzeniu) i ostatni posiłek tak 18 - 19... i nie ma diet cud!!! nie ma!!! tyle,żyjemy a Wy jeszcze tego nie wiecie? żeby schudnąć i utrzymać wagę należy po prostu zmienić przyzwyczajenia - przejść na zdrowszy tryb życia - zmienić nawyki żywieniowe...! wiem, że trudno zrezygnować z kanapki z szynką... i myślę, że czasem można sobie pozwolić, ale proponuję nie jeść ziemniaków z mięsem... ja tak robię od 3 miesięcy i nie jem słodyczy... albo je ograniczam do minimum... i nie podjadać... opisane wskazówki to elementarne zasady prof. Tombaka ;) i efekty będą na pewno ja w dobre 2 miesiące straciłam 3 kg - 4 kg... myślicie mało ale podkreślam,że ważyłam tak 48 - 49 a później 45 więc wystarczająco... organizm sam reguluje wagę... pewnie osoby z nadwagą będą chudły szybciej... mnie nadwaga na razie nie dotyczyła... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ditkuakori 0 Napisano Luty 23, 2018 Mi się udało po paru próbach schudnąć! Korzystałem z wielu diet, ale najlepsza wypadła ta: http://dieta-luks.pl/44865 udało mi się dzięki niej zgubić 20kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ditkuakori 0 Napisano Luty 23, 2018 Mi się udało po paru próbach schudnąć! Korzystałem z wielu diet, ale najlepsza wypadła ta: http://dieta-luks.pl/44865 udało mi się dzięki niej zgubić 20kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach