Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

Gość stokrota45
to było do lamia2

Gość dla mnie zawód nie świadczy
a dla mnie kobieta siedząca w domu umiejąca gotować obiadki tylko, bez ambicji, żyjąca na łasce męża zasługuje na mniejszy szacunek niz prostytutka.

Gość stokrota45
bo co że prostytutka ma szerokie znajomości?bo daje każdem kto chce??

Gość synfonijaa
:-) teraz widać ,że prostytutka ma szacunek.Tylko abyscie sie keidys nie zaskoczyły jak wasi mezowie pojda do prostytutki :-)

Gość synfonijaa
Tera zroztrzygnijcie punktowo ktora z tych kobiet zasługuje na szacunek 1 prostytutka 2 kura domowa 3 sprzataczka pinktować mozna od 1 do 3

to facet idzie do prostytutki a nie ona do niego wiec do faceta moge stracic szacunek

Gość gremliny88
glupia dyskusja... Jezeli na szacunek trzeba zasluzyc,to w takim razie czym Wy na niego zasluzyliscie?

Gość stokrota45
wszystkie prócz prortytutki

to i ja moge powiedziec, ze ktos nie jest warty szacunku, bo jest tepy, o gdyby byl warty szacunku, to by zdobyl wyksztalcenie i bylby rowny mnie. Owszem np. taki Fritzl i inni jemu podobni nie jest dla mnie godni miana czlowieka, no ale kobieta, ktora pracuje swoim cialem? bez przesady. A zreszta co tu duzo mowic, ile z Was poleciala na facetow z powodu kasy? wiec czym sie od nich roznicie?

Gość stokrota45
Żeby ktoś szanował ciebie musisz wpierw szanoawć siebie,a gdyby prostytutka się szanowała to nie dawała by każdemu na prawo i lewo

Gość synfonijaa
lamia 2,ale przeciez wiekszosc prostytutek nie ma wykształcenia.Pomijam studentki prostytutki,ale one to szczegolnie maja jednego stałego sponsora. W

Gość synfonijaa
lamia 2 wyczuwam,ze miałąs skłonnosc do prostytuowania,bo innaczej nie broniłabys tak zazarcie dziwek.

Gość gremliny88
mozna sie szanowac i dawac na prawo i lewo... i jeszcze jak lubi swoja prace... a facet to co nie bierze jak mam tylko okazje?

Gość stokrota45
chyba mówisz o sobie

stokrotka prostytutka nie daje na prawo i lewo tak to dają panienki z dyskoteki. Prostytutka daje gdy ktos płaci, świadczy usługe. A poza tym to, że ktoś szanuje siebie a mi robi świństwo to nie zasługuje na mój szacunek. Kolejną sprawą jest to co wyznacza szanowanie siebie? Czy szanowanie siebie to tylko ciało? Dla mnie sprzedawanie ciała wcale nie świadczy o braku szacunku do siebie.

Gość stokrota45
to jak szanyje siebie to musi być niespełna rozumu

Gość stokrota45
sprzedawanie ciała to sprzedawanie siebie,daje każdemu kto płaci i dlatego dziwką jest

Gość synfonijaa
:-) wiekszosc tutajk wypowiadajacych sie pozytywnie o prostytutkach albo sa prostytutkami,albo były,albo maja zmiatr zostac:-)

prostytutka i szacunek hmmm, nie zasługuje jak każda osoba z którą za kasę można zrobić wszystko :o a to w parze nie idzie...

synfonijaa ale jak mąz pojdzie do prostytutki, to chyba nie jej wina co? raczej Wasza wspolna wina to jest!

Gość synfonijaa
lamia 2 jak wasz maz pojdzie do prostytutki,to wtedy bedziecie szanowac je jak cholera :-)

Gość stokrota45
Nie każy mąż chodzi do dziwki

Gość stokrota45
brawo synfonijaa

a tam myslcie sobie co chcecie o tych dziewczynach. Ale jak już chcecie żeby na szacunek sie zasługiwało to wy też czymś na niego musicie zasłużyć. Samo nie dawanie dupy za pieniadze nie wystarczy.

synfonijaa szkoda mi twojego otoczenia, ze chcesz czy nie chcesz ma na kogos wplyw, np. na dziecko jesli masz. Czlowiek sklada sie z calego Boskiego jestestwa, a nie tylko z tego czym sie zajmuje, albo jak wyglada.

synfonijaa jak moj mąż pojdzie, to zaczne sie zastanawiac, co w naszym malzenstwie, zyciu nie funkcjonuje prawidlowo.

Gość synfonijaa
lamia 2 :-) przeczysz sobie sama :-) Bronisz dziowek a jedziesz np.po mnie A co do boskiego jestestwa :-) nie wierze w boga

Gość synfonijaa
No,szacunek dzieka powinna miec ,szczegolnei u swoich dzieci,no bo przeceiz utrzymuje je.NIe waznze ,ze mogął pracowac np.na dwa etaty jako np.pracownica w fabryce i wieczorami jako opiekunka osoby starszej.SZacuneczek dla dziwek :-)

dobra już może dajcie spokój z tym szacunkiem bo każdy jest inny. Ale czy wy naprawdę nienawidzicie prostytutek, czy aż tak wam przeszkadzają?

nie wierzysz w Boga, bo masz wlasnie zawezone horyzonty. Ja moge nie miec do Ciebie szacunku, bo probujesz oceniac czlowieka, a kim Ty jestes, kim sie czujesz, ze chcesz innego ocenic?