Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

Gość mizi69
konio wole tobie dupcie przeczyscic,np wibratorkiem a jak bedzie ci juz dobrze to i o szlauchu pomyslimy ,

Gość djcndhbc
larwka,ty idz sie lepiej przespij w ogole ,bo az czerwona sie zrobiałos od tych seksualnych pogadanek.Tylko pogadanek

Gość koniokrattt
larwa jest zajeta, a nawet jakby nie byla to juz rezerwacja została dokonana :classic_cool: mizi- nie sypiam ze szmatami

Gość mizi69
taki ze jak raz puknol by cie swoja raczka to nie bylo by po tobie sladu

djcd...nie bylo mnie tu dobre kilakascie dni a ty mnie juz osadzasz.. zreszta wara mi od mojego zycia prywatnego:-P

Gość djcndhbc
ze niby o czym ma wiedzeic? no,zastanawia mnie co to zamezczyźni zadaja sie z prostytutkami w zwiazkach.Jeszcze moze ujsc jak prostytutka była,ale jak prostytutka nadal nia jest,toz to przeceiz taki chłop to alfons.

Gość djcndhbc
larwka,jakie kilkanascei dni;-) popatrzec na twoje wpisy to nie byłą cie gora pare dni;-)

Gość mizi69
summer on chce zebysmy go we dwie wziely w obroty a moze jest goly w wesoly

alfons? djcndhbc, gratuluje ! :D wyobraz sobie, ze inteligentni ludzie maja szersze niz ty horyzonty :) dziewczynki, ja ide spac. dziekuje, ze moglam sie poudzielac ;) odezwe sie jutro! dobranoc

Gość djcndhbc
pytanie do dziwek.Chciałybyscie aby wasze corki zostały dziwkami?Jak macie synow lub bedziecie je misc to tez tacy moga zostac kurwami meskimi.Chciałybyscie tego?

Gość djcndhbc
no,ja jestem nieiteligentna osoba,bo sie z kurwami nei zadaje.

Gość mizi69
larwkwa to jakis przyglup nie ma co na niego zwracac uwagi

dc kurwa mac idolka twoja jestem czy co? wez sie czep swojego marnego zycia i odjeb sie na dobtre ode mnie i innych fajnych kobiet:-P Wydaje mi sie ze jestes stara , sfrustrowana i zdradzana locha i seryjnie zrób stad wypad😠

Gość djcndhbc
kurwy to powinny zakąłdac rodzinny biznes.swoje dzieci tez w tą brazne wciągnac,bo przeciez mozna zarobic.Mnie sie wydaje,ze jezelli kurwa ktora nadal jest kurwa ma meza ktory na to sie godzi,to nie byłoby problemu aby swoje dzieci w do takiego zawodu przyuczyc.

Gość djcndhbc
larwka ,w parcy jestem,wiec moge czepaic sie ciebie

Gość djcndhbc
larwa,to xle ci sie wydaje,bo jak cos,to jestem on ,a nie ona

Gość mizi69
no widac ze zal ci pizde sciska pewnie moje odchody wygladaja lepiej od ciebie

Gość mizi69
no ja tez klade sie do mojego milej nocy i kolorowych snow...

Tys debilu nie facet..a w pracy to sie pracuje buraku a nie szykanuje kobiety:-P dwa to ciec z ciebie okropny i chyba ze wzwodem tez problemy masz..ale to nie nasz problem:-D

Gość djcndhbc
larwka,ogolnie to szkoda mi ciebie :-) nie umiesz w inny sposob,to myslisz,ze mi dogryziesz:-) Masz jakies zainteresowania?

Gość oj biedne dziewczynki
dupami musza zarabiać i jeszcze wciskaja kit , że sa godne szacunku:D A jak widza kolegę przed drzwiami to go nie obsługują, bo im wstyd chyba. A mama i tata wie o waszych zawodach "uczciwych"??? to co nalezy wam sie szacunek skoro sie tego wstydziecie?????

Gość renisłw
Ciekawe czy jak będą lub maja dzieci to chciałyby aby taki sam zawód jak one uprawiały.

Gość oj biedne dziewczynki
nie gardze takimi osobami, raczej im współczuję ale poniewaz zawód chlubny to nie jest, to uważam, że o szacunku dla tego co robia nie może byc mowy. I na pewno pocałunek w ręke im sie nie należy.

A ja uwazam ze zasługuja na szacunek, a osoby ktore niby gardza tylko na potepienie:-)

Gość keira119
Ciężko to stwierdzić. Zależy jak na to patrzeć. Moja koleżanka została prostytutką, bo wpadła w długi i nie miała jak utrzymać syna...

Gość mizi69
hej witam-wlasnie jestem juz w pracy,i jak mozna sie domyslec,pracowalam juz.z pierwszym nie bylo problemu,mily zadowolony z zycia , a drugi wygladajacy na b spokojnego okazal sie takim gnojem ze nie dokonczylam pracy i wyrzucilam go na zbity pysk,.tak sie dzieje z tymi ktorzy mysla ze jak zaplacili to im wszystko mozna,,,myla sie-ja tez mam swoj honor,,,a zazwyczaj sa to tacy ktorzy w domu nie maja nic do powiedzenia

Gość prostytutki pozwalaja
na penetrowanie najintymnieszych czesci ciała obcym facetom. To musi byc upokarzające ale same wybrały taki zawód. Nie wirzę że ktos pracy znaleźć nie może , zawsze jest jakas praca.