Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calabaza

przestancie pieprzyć że cesarka taka niezdrowa i zla

Polecane posty

Gość jessy28
widac po sn uraz jest do końca zycia, bezmózgowie , :) biedulki tego sie jeszcze nie leczy.

Gość jessy28
wdupily sie ze swoimi wiadrai na temat ,który ich nie dotyczy i blyszczą, cesarka zawsze w kazdym przypadku bedzie lepsza, nawet blizny w tej chwili mozna zlikwidowac kolagenem, trocję to kosztuje ale efekt jakby sie nie było po operacji wogóle.

Gość jaka taka ognista
z tego co widze mścisz sie na nas bo masz żal do świata że ci musieli cc robić a ty chciałaś naturalnie bo jak inaczej wytłumaczyć twoje głupie zachowanie??????

Gość jaka taka ognista
jak nie masz nic już nic do powiedzenia to zamilcz a nie obrażaj innych

Gość jessy28
tak tak bardzo chcialam, drzec sie na cała klinikę, lezec z rozwalona pitą na wierzchu,ze by maż i, lejkarze i inni chętni sobie pooglądali, bardzo mi tego brakuje.hahaha no i marzylam żeby mnie porozrywało, to musi być niesamowite, zwlaszcza że kolezanki miesiącami siedzeć nie mogły , poje ba ło was? widać jaki macie udany sex wiadrzyce skoro taka deprecha tu wali

Gość obawiam sie ze moga
nie obrazajmnie pizdo OK? po porodzie jestem węzsza niz przed!

Gość jessy28
APEL DO WIADRZYC: przestancie pieprzyć że cesarka taka niezdrowa i zla na zakończenie

Gość jessy28
skoro taka waziutka jestes to co sie udzielasz jak to nie do ciebie? wiadrzyce zawsze sie rzucają, prawda w oczy kole oj kole jak diabli:D:D:D

Gość dlaczgo ta cala jessy jest
pomaranczowa? ona ma nick zablokowany wiec jakim prawem wyswietla sie na pomaranczowo?! czyzby emigrantka? nie dziwie sie, oby takich ludzi jak najmniej w naszym kraju ;/ pizda!

Gość jaka taka ognista
ja sie nie darłam i męza nie wpuściłam a lekażom to objętne i zszywać nie musieli bo nie cieli:P A seks z mężem mamy zajebisty czego ty pewnie zazdrościsz

Gość jessy28
każda która sie teraz odezwe to zapewne wiadrzyca

Gość jessy28
ty qwaska wracaj do szkoły i zobacz jak sie lekarz pisze nieuku.

Gość jaka taka ognista
wiesz co pisz sobie co chcesz a prowokować sie nie dam wole pogadać z kimś kto ma coś sensownego do powiedzenia. a na punkcie wiader to ty masz chyba jakąś obsesje bo o niczym innym nie piszesz:P

Gość jessy28
no i jedną ju z mamy. i co poczytałaś juz tępa dzido jak się pisze lekarz???

Gość o rany jessy ale jezyk
wiadomo, ze jak trzeba, to kazda matka cesarke zrobi, ale jak nie trzeba to przeciez nie musi? Ja mam sie podobac swojemu mezowi a nie twojemu i chwala Bogu podobam. Ty rob jak chcesz , twoj brzuch i g mnie to obchodzi, co z nim zrobisz. Kazdy ma swoj rozum, swoj brzuch, swojego chlopa, swojego lekarza i swoje dziecko i bardziej sie tym kieruje, niz twoja opinią. Jesli cc by bylo o tyle lepsze, to w cywilizowanym swiecie, w krajach o wiele wyzszym poziomie opieki medycznej, dawno zaniechano by sn. W koncu cc znane jest od starozytnosci ( stad nazwa"cesarskie" Tymczasem sa na ten temat w medycynie rozne zdania. Wyluzuj, bo niemilo sie ciebie czyta.

Gość jaka taka ognista
musztarda jej już nie można pomóc ona ma pewnie shizofrenie :)) i całymi nocami sni jej sie że zamiast cipki ma wiadro i pewnie na dodatek mąż ja zdradza.

Gość Jessy28
jak się niemilo czyta to nie czytaj.

tylko cc. wszystkie kolezanki ktore rodziły sn, mówią ze są luźniejsze i ze seks sie pogorszył a jedna mówi ze jest weższa niz przed. :D widac lekarz za ciasno zszył:O ma sie czym chwalić ze swoja ciasnosć zawdzięcza szyciu.

Gość o rany jessy ale jezyk
czytam , bo forum dyskusyje, a nie twoj pamietnik schowany na klucz , poznaje sie tu czyjes poglady i wypowiada sie n ich temat, chyba wiesz co znaczy słowa dyskusja... A oceniaja cie po wypowiedzi wlasnie i twoimi wypoweidziami wlasnie mozesz kogos przekonac albo nie. Argumenty kogos , kto bluzga i jest calkowicie zamkniety na czyjes zdanie z reguly nie przekonują .

Gość o matko swieta jessy28
ale z ciebie prostaczka! I ten jezyk prosto z meliny! Ale sie nakrecilas :D Zawsze mnie smiesza takie kobiety, ktore podniecaja tym, ze ktos sie z nimi nie zgadza i z braku argumentow zaczynaja czepiac sie albo ortografii albo uzywaja wulgaryzmowi i probuja obrazac i wyzywac. Tobie by sie psycholog przydal, bo jestes mega sfrustrowana i masz jakies mega kompleksy, inaczej bys sie tak nie podniecala i wiesz co? Lepiej bys wyszla na tym, gdybys zaintwestowala w plastyke mozgu, zamiast pochwy.

Gość jaka taka ognista
seks nie pogarsza sie po porodzie raczej wtedy jak do sypialni wkrada sie rutyna:P a zreszta ciezko o dobry seks jezeli obok spi niemowle

Gość Jessy28
Yin co ty piszesz zaraz pozrą cie te black hole do tepej kretynki o pseudonimie jaka taka ognista: nie wiesz debilko jak sie pisze schizofrenia to nie uzywaj słownictwa ktorego nie znasz. a po drugie widac jak ci dobrze w seksie po tym zdaniu:" a zreszta ciezko o dobry seks jezeli obok spi niemowle"

Gość vfdevg
a po jaka choilere niemowle ma spac z wami w pokolj, od tego am swoj pokuj, a jak sie zaczyna drzec to slychac na caly dom wiec nie ma problemu... co za durny pomysl zeby 3 lokatora do sypialni wprowadzac... sypialnia rodzicow jest tylko dla nich, wstep surow zakazany i tyle

Gość Jessy28
Lepiej bys wyszla na tym, gdybys zaintwestowala w plastyke mozgu, zamiast pochwy. hahaha widze że sie potracily biedactwa, tepo za szybkie czy problem z poskladaniem prawidlowo wyrazów?

Gość Jessy28
nastepna wyksztalcona sie udziela. hahahaha dobre, pokuj

Gość jaka taka ognista
moje dzieci już nie są niemowlętami:P a kiedy były małe wolałam mieć blisko do łóżeczka:)) a coponiektóre osoby to są tutaj strasznie ograniczone i mam fajną zabawę czytając ich durne posty:P

Gość Jessy28
ognista jak sie mieszka w ubogim M2 albio M3 to cieżko. hahaha

naprawdę nie ma sensu wdawać się w dyskusje z tą dziewczyną ( kobietą ja raczej trudno nazwać ) dziewczyno ty potrzebujesz pilnej pomocy lekarza psychiatry. ps wspólczuje twojemu dziecku i mężowi

Gość vfdevg
ja przepraszam za szybkoe pisanie, oczywiscie jestem jak najbardziej 100% za cesarka, dla tych kobiet ktore jej chca, kazda powinna miec wybor ale jedank moim zadniem cesarka powinna byc odrazu proponowana jako alternatywa do porodu sn, i powinna byc refundowana. nie jest az tak niebezpieczna jak to sie mowi, dzisiejsza medycyna stoi na takim poziomie ze jest to zwykly zabieg, wrecz rutynowy, znam wiece j dzieci poszkodowanych przez sn nic cc. a co do sexu to jak sie ma temperament, umie sie urozmaicac zycie sexualnie i nie mysli sie o sobie jak o dojnaej krowie matce polce ktora musi byc ze swoim dzieckiem 24/24 tylko jako o kobiecie i kochance a takze matce to wszytko jest ok w sypialni. taka jest prawda. dziecko ma swoj pokoj to niech w nim spi i tyle