Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamadwojeczki

Pomylilam caly tydzien tabletek....! Prosze o rade

Polecane posty

Gość mamadwojeczki

Zaczelam opakowanie od piatku, no i nastepny rzad od poniedzialku bralam ten który powinien byc w jeszcze nastepnej kolejnosci, dni sie zgadzaja, ale caly tydzien pominiety, tzn pomylony, teraz mam brac ta poniedzialkowa z pominietego tygodnia? Czy jak to jest? Prosze o odp, z gory Dziekuje

Gość jakie pigulki/ilu skladnikowe

Gość mamadwojeczki
yasminelle dwu-

Wszystkie tabletki dwuskładnikowych jednofazowych (jakimi są yasminelle m.in.) mają ten sam skład. Nazwy dni tygodnia na blistrze służą orientacji Użytkowniczki, dla zabezpieczenia nie ma znaczenia która tabletkę weźmiesz z opakowania w jakim dniu.

tak jak napisała ngLka - nie ma znaczenia, z jakiego dnia tygodnia bierzesz tabletkę, możesz brać sobie w dowolnej kolejności. znaczenie ma tylko to, żebyś brała je codziennie, nie zapominała, spóźniała się z przyjęciem kolejnej max. 2h. reszta bez znaczenia - dni tygodnia są dla lepszego orientowania się.

Gość mamadwojeczki
Dzieki dziewczyny... :) z tymi tabletkami to wbrew pozorow wiele zachodu, wczesniej nigdy nei bralam wiec czasami zielona jestem, a dwojke dzieci juz mam takze stressuje sie jak pomysle ze cos zle wzielam no i moze byc wpadka:) Takze dzieki