Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa_tutaj

Od kiedy widać brzuszek?

Polecane posty

Gość nowa_tutaj

Kochane, jestem w 5 tc, a już nie mogę wciągnąć brzucha. Nie jestem gruba - po prostu mój brzuch wygląda jak pod koniec drugiego miesiąca- jem dużo warzyw - nie obżeram się jak opętana... sama nie wiem...

u każdej brzuszek rośnie w innym tempie :) bo kazda z nas jest inna :)

Gość wlasnie mialam zapytac
Jestem w 6 miesiacu i mam wraqzenie, ze moj brzuch jest troche za maly. Ide do lekarza w nastepny wtorek to sie dowiem czy wszystko jest w normie. Jednak myslalam, ze powinien byc wiekszy a tak wygladam jak z troszke wzdetym.

Gość 5tc i nic u mnie nie widać

nic się nie martw u mnie do szóstego miesiąca nie było widać, że w ciaży jestem. dopiero w szóstym niemal z dnia na dzień mi urósł :) nie musisz się tym niepokoić :)

moja kolezanka w pracy jest wlasnie w 15 m-cu i tak od 10 juz widac

Gość nowa_tutaj
5 tc to moim zdaniem jednak trochę za wcześnie na brzuszek, więc powinno go nie być... a ja już nie dopinam spodni... nigdy nie miałam problemów z nadwagą :-/ nic nie rozumiem.

Gość qwerty1234
W 15 m-cu? To słonica chyba :-) :-p

Karaoke87 Pewnie masz racje. Tak sie dzisiaj przygladalam dziewczynom w ciazy i wydawalo mi sie ze wszystkie sa takie wielkie i uwypuklone. Ja mama mayly lekko zaokraglony, z tylu to nic nie widac. Tylko z boku. Moze to dlatego, ze nadal uprawiam sport, moze...

pewnie masz silne miesnie brzucha i to dlatego brzuszek sie jeszcze nie uwypuklił :) moja znajoma w szóstym miesiacu miała brzuch jak w dziewiątym :) ale potem już do porodu niewiele urósł. kazda kobieta jest inna.

Zgadza sie, nawet lekarz byl zaskoczony na ostaniej wizycie moim umiesnionym brzuchem. Teraz robie juz tylko brzuszki na miesnie skosnie, nadal jestem w formie.

przewaznie to sie mowi i nigd nikt mi nie moze powiedziec jak mozna zaszkodzic dziecku. jedyne co mogloby mi grozic to przedwczesny porod. Poza tym nie widze zagrozenia. Jestem juz przyzwyczajona do takich uwag.

mnie wybrzuszyło dopiero w połowie 6 miesiąca a przd ciążą byłam bardzo szczupła, teraz na koniec 7 miesiąca (ostatni dzień 7.mies) od tyłu w ogóle nie widać, że jestem w ciąży, z przodu mam tylko sterczącą piłeczkę taką zwartą... każda kobieta ma inną budowę i inaczej się jej brzuszek powiększa, ma inny kształt ale żeby w 5 tyg coś było już widać, to chyba się sama nakręcasz... może woda ci się w organiźmie zatrzymała i dlatego lekko napuchłaś

Gość
U mnie brzuszek ciazowy było widac w 22 tc dopiero.. ok 18 tc jakbym sie wiecej najadła.. wczesniej nic;)