Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra4444444444

usuwanie tatuazu

Polecane posty

Gość Anna Ka
Skutecznie usuniesz tatuaz w gabinecie medilaser.pl Mi sie udalo! POWODZENIA

Gość gość
Ja dzięki Bogu usunęłam tatuaż metodą laserową z pomocą http://tattoo-horimono.com.pl , którzy mieszczą się pod Katowicami, w Jaworznie. Jeju, tak się właśnie płaci za błędy i głupotę z nastoletnich czasów. :D

Gość Gosc1234567
Witam dziś byłam umowiona na wizytę w celu usunięcia tatuażu nie spodziewałam się ,ze mogą się podjąć tego od razu . Co prawda tatuaż świeży bo ma nie całe 4 tygodnie ,ale to nie prawda ,ze dopiero mogą go usunąć jak się zagoi po 6 tyg. Widzę że nie jestem z tym problemem sama niestety za błędy się płaci ... Też miałam moment załamania nerwowego gdyż tatuaż był dobrze nie przemyślany chociaż robiony w salonie ... Każdy organizm jest różny więc jestem ciekawa jak to u mnie za działa ,muszę być dobrej myśli i tyle w temacie. Pierwsza sesja za sobą czekamy za efektem ....

Gość Iras
SKINIAL STUDIO KATOWICE Innowacyjna metoda. Barwnik z tatuażu namacalnie wychodzi na zewnątrz. W gabinecie możesz to zobaczyć na żywo. Nie na sobie!!! Dopóki się zastanawiasz.. Na pacjentach. Szczęśliwych że już pozbyli się problemu. Specjaliści. Pani Marta która wie co mówi i co robi. Zero ściem. Jak się nie da. To wiesz dlaczego. I. Dla mnie najważniejsze zero bólu z lasera.. Szczerze polecam

Gość AnnKrk83
Polecam Błędy Młodości! Ja usuwałam w Krakowie, ale mają oddziały w kilku miastach. Wszystko szybko, ból do wytrzymania, bardzo miła obsługa :D

Gość gość
Polecam "TATOO Studio" na Opolskiej. Jest tam miła obsługa, chociaż jeden z pracowników podczas zabiegu ocierał się swoim wawrzonem o moje ramię.

Gość wydziarany666
też polecam Błędy Młodości, ja byłem w Lublinie w Bad Mojo, trochę bolało ale da się przeżyć, cenowo też spoko

Gość zainteresowany panią M
skinial... metoda może i skuteczna, nie wiem nie byłem. jednak słyszałem, że walory estetyczne personelu - pierwsza liga...

jestem po 4 zabiegach usuwania tatuażu w drlegrand, efekt jest super. Czarnego koloru praktycznie nie widać, czerwony jeszcze jest trochę bardziej widoczny, ale z daleka ani śladu tatuażu. Polecam jak ktoś uważa swój tatuaż za błąd, albo jak chce zrobić coś nowego - 3 zabiegi wystarczą jako cover :)

Ja również jestem podczas usuwania tatuażu w klinice drlegrand. Przyznaje, że bardzo fachowa obsługa. Mam bardzo duży tatuaż do usunięcia i kolorowy. Najważniejsze dla obsługi jest dobro pacjenta i to widać pod każdym względem. Zależy im na efektach, zrobili na początku darmowy zabieg sprawdzający, jak zareaguje skóra. Pierwszy raz spotkałam się z takim podejściem. A rezultaty po pierwszym zabiegu - tatuaż jest znaczenie jaśniejszy, fragmentami już są miejsca bez barwnika.

Gość gość
Po co tak klamiecie? Ja wiem, ze naganiacie sobie klientow, ale i tak wyda sie, ze to sa bzdury

Gość gość
Jestem po pierwszym zabiegu usuwania tatuażu, w polecanej wielokrotnie klinice Miracki. Tatuaż stary, duży, czarny umiejscowiony na ramieniu. Zabieg bardzo bolesny, ale krótki. Efekt na razie prognozujący sukces. Miejscami tusz całkowicie niewidoczny. Widać tylko czerwoną skórę, podrażnioną przez laser. Cieniowane i poprawiane kilka razy kreski, nadal mocno widoczne. Już wiem, które miejsca będą najtrudniejsze do usunięcia. Pani dr, wykonująca zabieg, wspominała o zrobieniu po kilku laserach dermabrazji, w celu usunięcia wierzchniej warstwy skóry. Ułatwia to ponoć do dostania się, do pigmentu umiejscowionego najgłębiej. Czy ktoś poddawał się tym zabiegom jednocześnie? Pozdrawiam

Gość gość
Czy ktos usuwal w salonie Minobi znajdujacym sie w Gorzowie?

Gość gość
Przestrzegam przed korzystaniem z metody SKINIAL!!! Ja próbowałam i mam nadal tatuaż tylko że z bliznami. Zaznaczam że nie mam skłonności do bliznowców i bardzo dbałam o miejsca po zabiegu. Zgodnie z zaleceniami.

Gość gość
Cdo skinala tez ostrzegam. Cdo laserowego usuwania w minobi Gorzow to nie wiem

Gość gość
W Poznaniu usuwają na pewno w http://dermexpert.pl sprawdź i poczytaj, znajoma tam tez usuwała tatuaż

Gość gość
lepiej zrobić cover obecnie nie ma żadnej metody która zagwarantuje usunięcie barwnika i brak powikłań chyba że macie: mały i stary tatuaż tylko w kolorze czarnym który już wyblakł - wtedy usuwanie laserem ma sens. w każdym innym przypadku to wywalanie kasy w błoto i strata waszego czasu

Gość gość
Podobno przed usuwaniem laserowym dobrym sposobem jest stosowanie pelingu solnego na tatuaz.

witam , czy we Wrocławiu może mi ktoś polecić klinikę, chcę usunąć duży kolorowy tatuaż z przedramienia. dzięki

Gość hanna918u2
We Wrocławiu Błędy Młodości,za jakieś 2 tygodnie otwierają tam nowy oddział. Renomowane studio i gwarantowane efekty! :D osobiście polecam

Gość gość
Ktoś usuwał tatuaż laserem Picosure w Warszawie?

Gość gość
Mój brat usuwał sobie tatuaż w Klinice Krajewski na Powiślu, wydaje mi się że właśnie tym laserem.

Gość gość
Kilka dni temu zrobiłam tatuaz i to było wielkim błędem czego teraz żałuje ,czy ktoś usuwał tatuaz kolorowy w klinice Dr.Krajewskiego czy dało sie całkowicie usunąć?prosze o opinie

Gość gość
kolorowy tylko skinial usuwa

Gość gość
Tylko nie SKINIAL!!!! Po ich zabiegu mam blizny!!! Wypukłe obrzydliwe bliznowce. Zrobiła mi ****ardzo miła pani w gabinecie w Bydgoszczy. Pani Sara Jasińska. Szczyt niekompetencji.

Gość gość
Jak stomatolog spierniczy Ci leczenie kanałowe to też napiszesz że tylko NIE STOMATOLOG...??? metoda Skinial działa zależy na jakiego "fachowca" trafisz. więc nie generalizujmy.!