Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

mika23,zrób jutro test.....tak z ciekawosci...........i poczytaj troche na temat plamienia zwiazanego z implantacja jaja płodowego.....

Gość Mika23
Spałam dziś prawi 3 godz w dzień, az wstyd sie przyznac! nataliuś a jak Twój M?? cos dziwnego sie dzieje ze mna, normalnie nie iwem o co chodzi mojejmu organizmowi. Jak nie bede miala @ do poniedziałku to ide do lekarza

mika23 zrób test..........zerknij jeszcze raz w tabelke wyników bety,tam sa podane wartosci od 3 tyg ciazy...........moze zaskoczyłas w innym dniu niz ten który Ci sie wydaje i ciaza byla jeszcze za mała...........zrób tescik rano,wydasz ok 12 zl przeciez to nie majatek:)

dziewczyny oszalalam!!!Mam dwie kreski na tescie!!!Mialam poczekac do jutra ale moj facet juz sie nie mogl doczekac. Nie moge w to uwierzyc. Dla pewnosci zrobie jeszcze jeden test. Ale caly czas mnie sciska w gardle. W kibelku prawie sie poplakalam jak zobaczylam te dwie kreski. Och nie potrafie opisac co czuje.

Gość Mika23
fisiowa-super!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!! Spadasz do zaciążonych!!!! Poprawiaj tabelke!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiedziałam ze Ci sie uda:)

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mika ma racje jako pierwsza zaciazona poprawiasz tabelke!:):):)

Nie wytrzymałam , kupiłam 2 testy. no i wpadłam niedawno do domku, i zrobiłam. Wyszła znów blada ale wyraźna kreska:-) jutro rano powtórka:-) nie mówię jeszcze dziś mojemu lubemu. Poczekam do jutra. Kłuje mnie dziś co jakiś czas lewy albo prawy jajnior, i dzwnie szczypie z tyłu jakby w okolicy nerki.hmmmm nie chcę się jeszcze specjalnie natawiać. Fisiwna GRATULACJE:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość Mika23
online ekstra super!!!!!!!! wielkie GRATULACJE!!! jak jst druga kreseczka to jest i ciążą na 100%!!!!!!!! ale sie nam sypią małe fasoleczki:):):) dziewczyny zmieniać tabelkę ale już!!!1:)

Witam Was bardzo radośnie! Jaką miałam dziś niespodziankę! Wstaję rano, siadam do kompa a tu co? Dwie super wiadomości!!! fisiowna, online --- serdecznie gratuluję! :-D Normalnie aż buzia nie chce przestać się uśmiechać :-D I bardzo dobrze, teraz dziewczynki wysyłajcie nam fluidki ciążowe, żeby było więcej fasolek! Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję! Super!

Hej dziewuszki:-) Ponowiłam dziś test,i jest:-)))))))))))))) Ale niespodzianke zrobiłam mojemu M:-) Oczywiście przesyłam Wam fluidki:-) :-))))))) 20-go idę go gina, więc chyba po wizycie uwierze na 100%.( i wtedy dopiero do tabeli na dół ok??:-) a może zrobię betę?? pozdrawima Was serdecznie

online pozwol ze Ci pogratuluje:):):) ja tez musze isc do lekarza, ale dzis powtorzylam test i znow dwie kreski:):) przesylam fluidki....czujecie?:)

Gość Mika23
Czesc:) Fisiowa, online teraz macie szczególnie o siebie dbać, zadnego duzego wysiłku i przemęczania sie!!!!!:) A co do bety to ja mysle ze mozesz ja zrobić jedynie po to zeby sprawdzić jak przyrasta hormon, czyli w sumie zorbic dwie bety w odstepie np 2-3 dni. Ale moze jak nie jestes pewna to zadzwon do gina i warto zapytac, bo czasem to jest zbedne wydawanie pieniędzy:) A ja dziś dostałam @ po dwóch dniach plamienia!!! Normalnie spóźniłam mi sie jakies 2 tyg!! Szalona jedna!! Ale zaczynam juz czuć brzuszek i plecy, wiec zaraz zacznie bolęc na max i mam dzień wyłączony z życia:) A w tym cyklu zaczynam brać wiesiołka i nie bede robić zadnych testów, za dużo sie nastresowąłam przez nie!!!!

online równiez wielkie GRATULACJE!!!!!!!!.................................a ja dpoiero wstałam:)dzisiaj z wami nie pogawedze bo zaprosiłam znajomych na placki ziemniaczane:)...........Mika23 umów sie lepiej do lekarza!!!!!!bo to raczej normalne nie jest,takie opóznienie!!!!i idz prywatnie bo na NFZ to wiesz........i po co wiesiołek???pisz co wiesz!:)ja podaje M wit E,podobno dobrze działa na plemniki.......przepraszam ze tak nie gramatycznie,nie logicznie i pewnie bledow ort tez narobilam ale j.w. dopiero wstałam:)

Gość Mika23
Wiesiołka sie bierz od pierwszych dni cyklu az do owulacji, bo on poprawia jakos sluzu, tzn szczególnie śluzu płodnego jest go więcej. A dzięki temu plemniczki mogą dłużej przeżyć i ogolnie maja lepsze warunki do życia:) A bierze sie go tylko do owulacji bo po niej moze wywolac skurcze i moze to byc przyczyna poronien.

jak nazywa sie indianski lekarz?szaman?dobrze kojarze?no w kazdym badz razie zeby zobaczyc te 2 kreseczki to bedziemy nie długo jakies dziwne modły,tance itd przy ognisku odstawiac...hihihihi:):):)ale mnie głupawka wzieła:):)

w 5 min znalazłam koło 4 starożytnych bogów płodnosci.........i kurcze któremu tu ofiary składac?przeciez na wszystkich nie zarobie.....:):):):):)uuppss.........moja głupawka sie pogłebia.....juz wiem któremu zloże dzisiaj pierwsza ofiare.....we własnej osobie....współczesny bóg alkohol.........na kilka godz dobry na wszystkie smutki..:)ale ta ofiara moze bolec....zwłaszcza jutro....hmmmmm.....trudno poswiece sie......:):):):)

Nadzieja rodzi się w każdym sercu, Nie w każdym zostanie, Może się w pył obróci, Może snem przeszłości się stanie Nadzieja podobno umiera ostatnia, Więc nie pozwól by umarła Niech choć mała iskierka się tli Nie poddawaj się, zachowaj ją w sercu Nawet jak inni w nią już nie wierzą Ze złym losem raz po raz się mierzą, Ludzie, którzy w nią zwątpili, Nadziei innych pozbawili A Ty noś ją w sercu, Może ktoś ją dostrzeże w Tobie, Może pomożesz komuś i sobie... Nadzieja umiera na końcu..........

ja wiem ze nie powinnam,ja wiem ze nie mozna sie smiac z cudzych probemow,ja wiem ze nie jest smieszne to ze 14- latki uprawiaja sex ale....:):)jak czytam to forum to mam taka pompe ze łzy mi płyna z oczu...."kupilam test....ale boje si ego zrobic ja nie wiemco to bedzi echyba sie zabije nie moge byc w ciazy teraz........ studia marzenia i wsyztko pryslo bo chlopak mi wlozyl palec......":):):):):):):):):)...............zalało mnie......to ja się miałam zalac a mnie zalało...........pozeramy placki,spijamy drugie piwko,przyszła burza...fajnie bo klimacik,bo nastrojowo.....podnosimy głowy a z komina do którego zawsze zima podłaczony jest piec płyna czarne od sadzy stróżki wody.......FUCK!!!!!!na mojej pięknej beżowej ścianie!!!!no i czeka mnie remoncik:(:(:(:(:(dzieki Bogu i partii mam ubezpieczone mieszkanie.......co tak cicho sie zrobiło u nas?rozumiem ze Fisiowna i Online z racji swego stanu(jeszcze raz gratulacje)moga opuscic nasze forum ale gdzie reszta?:(

Gość onlin-79
Hej dziewczyny:-) Ja nadal uwierzyć w to szczęscie nie mogę!!:-) co chwilę chodze do lustra się oglądać, sprawdzam czy @ nie przyszła. Moja temp. ciągle 36,8 36,9. Nie spodziewałam się ,że tak szybko sie uda. Prawdą jest ,że w maju aż tak się nie nakręcałam. Dwa dni przed dniami płodnymi kilka dni po , ale z przyjemnością . W kwietniu poważniej do tego podchodziłam, byłam spieta. Teraz spać jak widać po godzinie nie mogę, a wczoraj cały dzień na kanapie ziewałam i drzeamałam. Pójdę jutro do mojej przychodni do labolatorium i zrobię bete.Na 20 -go jestem umówiona do gina, myślicie,że wcześniej powinnam isć??

online,mozesz zrobic tak,jak pisała Mika.....zrob bete 2 razy,i ztymi wynikami idz do lekarza....mysle ze spokojnie mozesz isc 20-go bo wczesniej i tak moze CI nie potwierdzic bo fasolka jest jeszcze malusia:)no chyba ze i tu odpukac w nie malowane cos złego bedzie sie dziac.....ale na razie odpoczywaj i ciesz sie:)buziole

Cześć dziewczyny! online, fisiowna --- mam do Was pytano: czy miałyście już wcześniej jakieś objawy ciążowe, przeczuwałyście coś? Bo jak to pisała nataliuś, ja dopatruję się oznak nawet w wyskakującym pryszczyku :-D Bardzo jestem ciekawa jak to u Was było. nataliuś --- teraz my następne w kolejce do @. Jak myślisz, będzie coś z tego? niezapominajka --- jak tam u Ciebie? Mika --- jak się czujesz z tą @? Bardzo zawiedziona jesteś? To dziwne, że tak dużo Ci się spóźniła. Idziesz z tym do lekarza? Miłego dzionka Wam życzę!

hej... ja wcale nie chce Was opuszczac...no chyba ze mnie wywalicie, ale tak latwo sie nie dam... co do objawow to ja mialam normalne objawy jak na okres, no poza tradycyjnym dla mnie czekolado-obzarstwem...wyskoczylo mi kilka niespodzianek na twarzy, ale byly inne niz te \"okresowe\"...byly bezbolesne...poza tym nic... jutro lece do domku na kilka dni...juz poprostu nie moge sie doczekac kiedy im powiem i zobacze ich miny...

greenk-ka,ja chyba przestaje wierzyc w to ze uda mi sie zajsc naturalnie tzn bez zadnych badan,hormonów etc...cos mi mówi ze moja droga do dziecka nie bedzie wcale łatwa ani przyjemna...a co w tym wszystkim najlepsze to to ze chyba sie z tym powoli godze...co piata para w Polsce ma obecnie problemy z poczeciem i trudno my jestesmy ta piata....tak wiec, ja po prostu czekam na@ a wiem ze przylezie 10-11, i zaczynam działac.....a co do szukania objawów to poczytaj sobie forum do którego link wkleilam wyzej...masakra.......do tych które zaczeły czytac i straciły cierpliwosc..dziewczyny o nicku epsonka i kkkkkk pisały o swoich objawach do grudnia...chociaz nie wiem czy nie dalej bo ja skonczylam czytac na grudniu,szlag mnie trafil i zamknełam ta arcy zabawna lekture....I juz nawet smiac mi sie nie chciało tylko zrobiło mi sie ich żal..................Równiez zycze miłej niedzieli:)

Gość Mika23
helo:) nataliuś--- ja widze ze wczoraj troszke poszalałas:) ale to bardzo dobrze trzeba sie odpreżeyć:) Poza tymnikt nikogo nie bedzie wywalal, jedyna możliwośc wywalenia jest z rubryki staraczki do przyszlej rubryki zaciązone:):):):) Dziś jest 7.06, a ja widziałam w tabelce ze dwie dziewuszki wkrótce maja termin @!!! Oby nie przyszła:) Ja sie czuje swwietnie z moją @:):):) do lekarza pojde ale dopiero wtedy jak mi wywyonie jeszcze raz taki numer, albo jak po 4-5 miesiacach nic nie bedzie, zadnej malej fasoleczki. Wtedy zrobię sobie wszystkie badania, tzn hormony itp. wczesniej nie ma senu mysle bo jak mialam regularne @ zawsze no i jak nie mialam problemów wiekszeych z @ to robienie i pojscie juz do lekarza to zbedne nakrecanie sie ze moze cos mi dolega, ze moze nie moge miec dzieci, i wtdy psycha mi sie zablokuje:):) online, fisiowa--- wy macie wypoczywać!! i dbać podwójnie o siebie!!!:) i przesyłać nam fluidki, miliony fluidków:):)