Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

Gość Mika23
online- przepraszam ale nie udaj mi sie poprawić tego błedu przy Twoim wieku, spróbuj może Tobie sie uda:(

Nick........Cykl starań...Planowany termin @......Wiek......Miejsce z. Mika23...................1.....24.04.................... ...23.........Podkarpackie niezapominajka25__..2.....20.06.......................25 .........Śląskie nataliuś..................7.....11.06................... ....26.......łódzkie Foczka_.................2.......?....................... ....24..........Pomorskie green-ka ...............1......10.06. .....................28 ......dolny śląsk skoda... ................2....................................20..... . .kuja.-pom. fisiowna.................4.......2.06................... ....26.........Londyn online-79……............2……..06.0 6……………..........…30̷;..dolnośląskie

Gość oline-79
Chej dziwewczyny ,ale ze mnie ranny ptaszek:-) Po krótce o sobie, mam 29 lat, jestem szczęśliwą narzeczoną od kilku lat:-) Od kwietnia postanowiliśmy sie zacząć starać... w pierwszym cyklu miałam wczystkie objawy:-) wkrętactwo:-) niestety...@ma przyjśc 06.06...ale czuję ,że przyjdzie.Pozdrawiam Was i trzymam kciuki, zajże wieczorkiem, bo do 20-tej pracuję. pa

Gość oline-79
oczywiście HEJ:-) zakręt ze mnie rano

Gość Mika23
CZesc:) A gdzie sie podziewa reszta dziewczyn, tak cichutko sie robi u nas na forum:( Dzis mój 42 dc. @ nie ma dalej. Zmierzyłąm sobie dziś temp i mam dalej 37, bolą mnie piersi. Bezsensu to jest bo wiem, ze dzidzi teraz nie bedzie a ja nie wiem o co chodzi:! Milego dnia, bede od czasu do czasu dzis tu zaglądać

Cześć dziewczyny! Jak samopoczucie dzisiaj? Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku i że Wasze @ nie przyjdą w najbliższych 9 miesiącach ;-) online-79 --- widzę, że z tego samego regionu jesteśmy! Fajnie, bo już myślałam, że będę sama z dolnego śląska. nataliuś --- to na pewno nie jest PMS tylko pierwsze objawy pięknej ciąży :-D skoda --- dziewczyno Ty się nie załamuj! Dopiero zaczynasz i jesteś jeszcze bardzo młoda! Już niedługo na pewno się uda! Głowa do góry i samych przyjemności podczas starań ;-) Mika23 --- jak tam u Ciebie? Przyszła @? fisiowna --- a Twoja @? Nadal nic? To może teścior? Dawaj szybko znać, bo może Ty będziesz/jesteś pierwsza i będziesz nam wysyłać ciążowe fluidy? Miłego dzionka życzę i postaram się zaglądać w ciągu dnia 🖐️

Gość Mika23
fisiowa-ja to nie chce nic mówić, ale ja na Twoim miejscu bym już tescior zrobiła:) Jak nie masz 2-gi dzień @ to szansa jest duza:) Mam nadzieje ze ci sie uda, oj tak bym chciała:)

Gość oline-79
Mika trzymam kciukolki:-) Jest szansa!!!I za Nas wszystkie:-)

Gość Mika23
online--za mnie to trzymanie kciuków to nie w tym cyklu kochana, ja zrobiłam bete w poniedziałek i wyszłam mi negatywna:( Ale za to ja trzymam za Was bardzo bardzo bardzo mocno:)

poki co nic ale nie robie sobie wiekszych nadzieii. Dzis nie mam kiedy kupic testu, ale zrobie to jutro. Tzn kupie jutro, zrobie w sobote. Jesli oczywiscie nadal nic nie nadejdzie

Hej! Jak mija dzień? U mnie pracowicie, a teraz jeszcze nauka :(. Wiosna sobie poszła, nawet na spacer nie chce się wyjść bo zimno. A jeśli chodzi o dzidziusia to przede mną i moim mężczyzną pracowity weekend ;). Trzymajcie kciuki. Pozdrowionka :)

Gość Mika23
Ja juz myslalam dziś ze dostałam @. Ale okazało sie ze bylo kilka nitek krwi (sorki za dosłowność) w otoczeniu dosc duzej ilosci bialego sluzu. Temp mialam rano 37, a dzis jest moj 42 dc. Zrobilam sobienawet testy owu no i wyszly mi dwie kreseczki, co prawda ta druga byla nieco slabsza. Ale dziwie sie bo jak robilam kilka razy wczesniej te testy to nigdy sie juz po owulce nie pojawiala zadna krecha.

hej dziewczątka!mój M wylał sobie dzis w pracy wrzątek na noge.....na szczescie wygladało to gorzej niz sie okazało; poparzenia I i II stopnia.....tylko martwi mnie to jak to mu sie bedzie goic,jest diabetykiem i nawet glupie skaleczenie goi sie u niego bardzo długo:(.......Z tego tez powodu wziełam sobie wolne i ide do pracy dopiero jutro na 22.00 wiec moge pisac ile dusza za pragnie:)...............................Mika23 wiem ze robiłas bete ale kurcze mnie to wyglada na ciąże,moze zrób jeszcze raz?nawet laboratorium moze sie czasem mylic...............Fisiowna, a Ty jak tam z @?...................Online79 czy TY i Oline 79 to ta sama osoba?bo jesli tak to czemu najpierw byłas czarna a teraz znów jestes czerwona? ..............................................no i do wszystkich dziewczatek \"czerwonych\" zaczarnijcie sie!!!!wejdzcie w preferencje itd..........

no to widze ze Niezapominajka zajrzy do nas koło wtorku jak wypocznie po ciezkiej pracy:):):):):)...........Green-ka przez tego mojego M to mi nawet PMS przeszedł:)

Gość Mika23
natalius- mam nadzieje ze z Twoim M wszystko bedzie dobrze i szybko wyzdrowieje, jak czytałam to co napisalaś to sie wystraszyłam na sama myśl o tym. Więc sie nim opiekuj dzielnie i troskliwie!!!:) gree-na- a Ty jak sie czujesz?? W sumie za 5 dni wszystko sie okaze. :) Masz jakies przeczucia? Ja sie chcialam zaczernić już dawno no ale wlasnie cos mi odmawia dostepu, także ja niestety bede pomarańczka:(

oj chyba nie doczytałaś.........sex po dniu dzisiejszym to ostatnia rzecz o jakiej mysle

mam nadzieje ze złego diabli nie biora i wszystko bedzie ok:)po tym wszystkim zaczełam sie zastanawiac po co mi dziecko.....przeciez jedno juz mam w dodatku stare i głupie:)..................................czy wierzycie w to ze kobieta jescze przed zatrzymaniem @ czuje ze jest w ciazy?jakis 6 zmysł?instynkt?ostatnio zaczeło mnie to nurtowac....

Gość Mika23
natalius-- mnie sie wydaje ze kobieta moze wyczuc takie cos instynktownie. A w ogole mysle ze napewno wyczuwa jak juz wczesniej rodzila. Albo przynajmniej ma jakies podejrzenia:)

tez uwazam ze przy drugiej ciazy mozna to wyczuc ale zastanawiaja mnie pierworódki..........ide lulu bo od wczoraj spałam tylko 3 godz.........dobranoc dziewuszki,i do jutra:)

hej. u mnie nadal nic. w pracy za kazdym razem kiedy szlam do kibelka sciagalam majtki z ciekawoscia. pojawilo sie cos czy nie. moze to glupie ale tak mialam. poki nie zrobie testu ostatnia mozliwosc jaka biore pod uwage jest ciaza. nie chce sie nakrecac. Mika a u lekarza bylas?? musze isc nyny za 7 godzin musze znow byc w pracy. ale weekend caly wolny. blogie lenistwo:)

Dzieńdoberek dziewczyki. Jutro mam termin @, ale dziś o 5 rano jak szłam sisiu zrobiłam test. Poczekałam 2 minuty, i nic..........wiec wrzucilam do torebki, nie mówiąc nic M i poszłam spać...0.5 godz temu obudziłam się zmiarowałam tempkę 36,9 i chyc za tes z torebki, z ciekawości, a tam...blada ale dobrze wodoczna 2-kreska!! wiem ,że 2,5 godziny minęły, ale?? czemu ja nie doczekałam 5 min!!! nie mówię nic M. Zobaczymy jutro. Co o tym sądzicie?? bużka

online79,zrób jeszcze jeden!bo w/g ulotki to nie należy odczytywac wyniku po upływie pół godz....rownie dobrze moze to byc ciaza a rownie dobrze reakcje chem jakie zachodza w tescie.........nie odp na moje wczorajsze pyt:(

Tak Tak Nataliuś to ta sama osoba czyli ja:-) zjadłam n:-)a jeżeli chodzi o kolory to zależy z jakiego kompa pisze ...ale zmieniłam w preferencjach i jest ok:-) Wiem wiem ,że test po takim upływie czasu oszukiwać może, tak sobię tylko myslę, bo jak patrzyłam na testy w poprzednim miesiącu to nie było po długim czasie żadnej drugiej...dziś po pracy podjadę do Rosmana ( bo najtańsze) i kupię nowy, i jutro zrobię ... buziole

Hej dziewczyny! nataliuś --- chyba faktycznie nie doczytałam :-( strasznie mi przykro z powodu Twojego M... na swoje usprawiedliwienie dodam tylko, że czytałam wszystko szybciutko, bo dostęp do kompa miałam tylko na chwilkę! No i zobaczyłam tylko zdanie \"przez tego mojego M to mi nawet PMS przeszedł\" i tak jakoś skojarzyłam. Strasznie mi głupio, przepraszam.... Mam nadzieję, że szybko mu się rany zagoją. Mika23 --- u mnie na razie cisza. Przeczuć żadnych, objawów również brak. Sama nie wiem co mam myśleć i na co się nastawiać. Na razie zostaje mi tylko czekać. online-79 --- zrób ten drugi test a ja trzymam kciuki, żebyś miała tą drugą kreseczkę. fisiowna --- a u Ciebie już coś wiadomo?

green-ka ok,przeciez się nie obraziłam:)wniosek z tego ze tylko jedno Ci w głowie:):):):):)ale to bardzo dobrze przy starankach:)....................fisiowna i online no ja tez trzymam kciuki!mika23 a co z twoja @?.........................green-ka masz racje nie bawmy sie w szukanie objawow bo zeswirujemy:)i nawet nowego pryszcza na czole potraktujemy jako objaw ciaży(wyczytałam takie pytanie na któryms z forum):):):):)

Przychodzi facet do lekarza -Panie doktorze,strasznie bolą mnie bimbole. -Niech się pan rozbierze,obejrzymy (ogląda). -Hmmm... Nie wiem co to może być,trzeba będzie zrobić badania krwi i moczu. Ma pan tu skierowanie do laboratorium,przyjdzie pan pojutrze z wynikami badania. Facet poszedł do tego laboratorium, zrobił badania odebrał wyniki. Następnego dnia siedzi z kumplem w barze i opowiada mu jak go te Bimbole bolą i że jutro idzie do lekarza z wynikami. Kumpel- jako że kiedyś trochę się interesowal medycyną- mówi. -Słuchaj,ja się na tym trochę znam,pokaż mi te wyniki z laboratorium,ja już dzisiaj powiem co ci jest. Obejrzał uważnie te karteluszki z laboratorium. -Uuuuu, stary,prz......ne masz.....Zobacz co ci tu napisali -? -OB -Co to znaczy ? -Obciąć Bimbole...Ale to jeszcze nie koniec złych wieści, patrz tu dalej jest napisane Rh -Czyli -Razem z ch....em:):):):)

Gość Mika23
CZesc, przeczytalam tylko dosyc pobieznie to co napisalyscie, online- zró test!!:) ja mysle ze jestes w ciązy!!!:) nawet innej opcji nie zakładam!! Ja dalej nie mam @, 43 dc!!!!! Ryczeć mi sie chce.Wczoraj mialam kilka nitek krwi w sluzie, dzis natomiast troszke plamie, ale niewiele wkladka wystarcza jedna!!!! Brzuch nie boli, temp rano 36.8, a wczoraj 37. Ja niegdy wczesniej tak nie mialam, zadnego plamienia! praktycznie od razu dostawalam @, moze przez pierwsze godziny nie byla jakas silna ale normalnie uzywalam podpasek. A etraz to ja nie wiem.

Kurna dziś w pracy co chwilkę do kibelka biegam i zaobserwowałam od wczoraj ,że mam śluz biały gęsty...BOŻE może się udało?? poinformuję Was rano