Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana...

Czy to moja wina ??.

Polecane posty

Gość zdruzgotana...

Jestem z chlopakiem ponad 3 lata, mielismy kiedys problem ze on palil zioło , ale obiecał mi ze nigdy wiecej nie bedzie. fdy go ot o pytalam nie przyznawał sie icagle mowil ze nei pali , ze czemu mu nie wierze itd. odkrylam ze pali , po dlugiej rozmowie przyznał sie po czym powiedział ze na mnie nei zasluguje ze powinanm znalescsobie kogos innego , ze ktos mnie znajdzie ze nie chce mnie wiecje ranic , ale takze zarzucił mi ze nie pozwalam mu tego robic przynajmiej raz na jakis czas lub wypic sobie z kolegami czy to moja wina , czy ja zle robie ?

On pierwszy ciebie oszukał bo obiecał że nie będzie palił (chyba że ty go do tego zmusiłaś). A reszta to już tylko konsekwencja tego.

Gość kolejny idotyczny topic
tak, źle robisz że tracisz czas z kolesiem który Cię oszukuje i jeszcze wmawia że to Ty jesteś jakaś dziwna i ZABORCZA.... wiej kobieto, jest wiele normalnych facetów, jeszcze trochę i koleś powie że to Twoja wina że musiał zdradzać Cię z inną.... a Ty będziesz w to wierzyć i go za to przepraszać tak właśnie wyglądają toksyczne związki najprostsza definicja toksycznego związku: toksyczny związek jest wtedy gdy jeden z partnerów ciągle jest utrzymywany przez tego drugiego w przekonaniu że wszystko co się źle dzieje w związku jest wyłacznie jego winą.....

Gość zdruzgotana...
co bys zorbił na moim mijesuc ? wynika z tego z eon mnie chyab nie kocha skoro nie moze jednej rzeczy dla mnie zobri c>

Gość okta n
Dokladnie to on cie oklamal a Ty sie za to winisz ?

rzucić nie jest ławo ale lepiej trzymaj się od niego z daleka z twojej wypowiedzi raczej wynika że on nie próbował tego rzucić i odnoszę też wrażenie że palenie narkotyków (co z a tym idzie niszczenie organizmu) jest dla niego ważniejsze niż ty

Twój chłopak już dał Ci najlepszą radę - znajdź normalnego.

przecież koleś już dał Ci do zrozumienia że ważniejsze jest zioło niż to że Ty tego nie akceptujesz.... co jeszcze chcesz się dowiedzieć ? koleś pewnie nei zrezygnuje z marychy dla Ciebie, conajwyżej nadal będzie Cię oszukiwać a jak się dowiesz będziecie się o to kłócić....to droga do nikąd boon zacznie się ukrywać i kłamać i będą o to kłótnie, w efekcie Ty będziesz cierpieć a on będzie uciekał do kumpli, którzy niczego od niego nie wymagają i akceptują go takim jakim jest masz swoją odpowiedz

Gość zdruzgotana...
dokłanie to on mnie okłamał . obiecywał z ejzu nie bedzie.. ajak pytalam mowil z enie pali .. ja sie za to nie winie tylko za to czy faktycznie zle robie trzymajac go tak krotko nie pozawlalac mu palic i wypic piwa z kolegami on mowi ze tez ma ochote sie zrelaksować.

postaw ultimatum Ty albo zioło odejdz i niech przyjdzie do Ciebie jeśli będzie gotowy dokonać wyboru

Gość małe ale
moj tez kiedys palil wiec odeszlam potem na kolanach blagal zebym wrocila i przysiegal ze wiecej juz nie bedzie...........nie uwierzylam!! a co do picia to mu nie zabraniaj jesli nie jest alkoholikiem. teraz jest prawie lato, sa upaly wiec co do piwa 1 dziennie czy wiecej w weekend to chyba nie powinnas sie rzucac....przeciez wiesz jacy sa faceci.....jak dzieci im bardziej zabraniasz tym bardziej robia na przekor:-))

kobieto posłuchaj samą siebie: ty chcesz zakłądać rodzine z kimś kto Cię oszukuje ? z kimś dla kogo ważniejszy jest "relaks z kumplami" niż związek z Tobą ? no żal, założycie rodzinę a on zamiast pomagać w domu i przy dzieciach, pogna zapalić skręta z kumplami....

Gość zdruzgotana...
podosze

Gość całkowicie czarny kot
lubisz byc okłamywana i oszukiwana? lubisz jak ktos cie traktuje bez szacunku? jesli tak: prosze bardzo, zostan z chlopakiem szanuj siebie sama - bo od tego chloptasia szacunku nie dostaniesz, juz go nie masz

Gość Truskawkaaaaa
Słuchaj koles lubi zapalic i sie napic z chlopakami. Pewnie wymusilas na nim ta obietnice ze nie bedzie i tyle. Macie inne poglady, nie dogadacie sie nigdy w tej kwestii. On bedzie to robil po kryjomu bez przerwy, nawet jak ty bedziesz przekonana ze przestal. Ludzie powinni sie dobierac rowniez na podstawie tego co sadza o takich rzeczach. Jak dla mnie to cos z toba nie tak ze nie pozwalasz mu sie napic z kolegami... Ja do mojego narzeczonego zawsze mowie, jezeli chodzi o te sprawy, tak \"kochanie rob co chcesz. Masz swoj rozum\". Nigdy niczego mu nie zabranialam. I wiesz co? Faceci to kochaja najbardziej w kobietach. On w zwiazku z tym w ogole nie chce spedzac czasu z kumplami tylko ze mna. Bo naprawde kocha. I kazdy facet ktory naprawde kocha tak sie zachowuje. I co Tobie jest milo jak mu zabronisz isc na piwo i on siedzi z Toba za kare? Bo jakby nie patrzec woli robic cos innego...

Gość Marian Krzak
Tak, to twoja wina! A co miał facet zrobic? Z jednej strony zalezy mu na tobie, z drugiej ma swoich przyjaciol i swoje rytułały. Ciekawe czy ty tak chetnie oddała byś zakupy/ spotkania z przyjaciołkami. I prosze bez zadnych wciskow ze marycha jest szkodliwa w przeciwienstwie do zakupow- tak samo uzaleznia, a jej szkodliwe dzialanie jest mniejsze niz to pozytywne- zainteresowanych odsylam do raportu swiatowej organizacji zdrowia. Do pozostałych apodyktycznych babsztylow na tym forum- dajcie kurna oddychac- jezeli ktos was kocha to juz ma na kazde wasze zawolanie podskakiwac, sluchac sie w kazdej sprawie i rezygnowac ze wszystkiego co wam sie nie podoba? A jezeli jednak postanawia zachowac cos dla siebie to jest brak szacunku? To nie milosc to niewola, znajdzcie sobie masochiste pantoflarza. Peace

Gość podnoszeeeeee