Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolka222010

mam odrosty na 1 cm farbowac już czy jeszcze poczekac

Polecane posty

Gość fiolka222010

jak w temacie, nie chcę niszczyc włosów, mam bardzo jasny blond a odrosty ciemny blond..zaczyna to juz wyglądac nieciekawie, ale włosy farbowałam dosłownie 3 tyg temu i nie chce mi sie co chwile farbowac:( czy takie odrosty na 1cm wygladają juz żle/ niechlujie? czy jeszcze ujdzie w tłoku?

ujdzie aczkolwiek ja bym juz ufarbowala i uzyj jakies dobrej odrzywki nawilzajacej.

Gość fiolka222010
kurcze, to sie wpakowałam, zachciało mi sie jasnych włosów i teraz co 3 tyg będę musiała farbowac:( no chyba jednak zafarbuje dzis.. mogę podzielić tą samą farbę na pół i ufarbowac same odrosty? czy cos sie złego stanie z tą drugą połową farby przez kolejne 3 tyg?

ja tam farbowalam.mysle ze to mit ze ona sie psuje.no mowie kup sobie jakas nawilzajaca odrzywke i nie zniszczysz sobie zbytnio wlosow.

Gość fiolka222010
dzięki villemka

Gość jeszce bym poczekała
jeszcze z tydzień chociaż poczekaj.....jak wiadomo farba nadzdrowsza nie jest żeby tak co 3 tyg, już nie chodzi mi o włosy ale skórę głowy itp.... i zalecają żeby nie częściej niż raz na miesiąc....a przez ten tydz. jakoś sczególnie odrosty Ci się nie powiększą;) tym bardziej jak odrosty nie są jakieś zcarne tylko ciemny blond.....niektórzy naturalne włosy mają w różnych odcienbiach blondu, że czasem wygląda (może od słońca) jakby od połowy są jaśniejsze no ale to Twój wybór, ja nie farbuje częściej niż raz na 4 tyg, z tymże ja w drugą strone bo na czarny;) co innego jakby to była jakaś impreza, ale tak normalnie to 3 tyg odsrosty nie są wcale jakieś masakryczne jak nie ma dużego kontrastu kolorów...