Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka która wyrzekła się córki

Moja córka nie chce mnie znac, mój były pewnie buntuje ją przeciwko mnie

Polecane posty

Gość jeśli jednak to nie prowokacja
to uświadom sobie jedno, żałosna kreaturo: Twój mąż ani nikt inny nie robi z Ciebie WYRODNEJ MATKI! bo Ty nią JESTEŚ! i sama zrobiłaś z siebie kogoś kogo nazywać trzeba tym mianem:O

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaa
haaaaaaaaaaaaaaaaaa :D haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i widzisz Ty wyrodna, a tu same ideały, anioły lubię takie głupie prowokacje lubię ten pęd do napucia drugiemu człowiekowi w twarz, a tu taki piękny obiekt do oblewania pomyjami wyrodna matka, podła i okrutna haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D haaaaaaaaaaaaaaaaaa :D miłego dnia matki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do haaaaaaaaaaaaaa haaaa
A ty co? Tez jestes wyrodna matka, ze ja popierasz? Czy znudzona gimnzjalistka? I nie podniecaj sie tak, bo tyle wykrzyknikow to stosuja ludzie nadajacy sie na leczenie psychiatryczne i to jest potwierdzone naukowo, wiec radze z tym uwazac.

Gość do osoby wyżej
a jak nazwałabyś taką osobę? nei wiem z czego ty się śmiejesz?:O tutaj nikt nie pisze o prowokatorce tylko o osobie jaką ona stworzyła więc się tak kretyńsko nie śmiej, bo nie twój śmiech tutaj jest totalnie bez sensu:O

Gość do osoby wyżej
to było oczywiscie do haaaaa haaaaaaa