Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiniusia77

Maj 2009 - starania o dzidziusia

Polecane posty

ja też kiedyś miałam na teście drugą jasną kreseczkę ale potem przyszedł okres i miałam wrażenie nawte, że to samoistne poronienie bo tkaie dziwne skrzepy leciały więc i raczej nic z tego nie było....heh....zobaczymy teraz :) kira- życze powodzenia, powtórz badania za jakiś czas, może cos się zmieni na + :)

tak tak beda sciany drżały :D tylko ze to nie te dni,ale co tam,przyjemnosc tez sie liczy,nie mozna w kolko myslec o jednym zeby nie zwariowac,w ten weekend stawiam na mile doznania bez stresow :)

uklad dokladnie ni emozan sie skupiac tylko na jednym, przyjemnosc tez musi byc!

dni plodne mam gdzies miedzy 18-stym a 23-cim czerwca,tak na oko,oczywiscie jeszcze bede to skrupulatnie monitorowac:P ale teraz to stanowczo nie te dni.normalnie poltora strony dzisiaj zapisalysmy:D a w rankingu na glownej stronie tego dzialu jestesmy na samej gorze:D

Gość kiara1_2006
bolał mnie brzuch jak na okres a teraz brzuch juz nie boli ale troche piersi bola kurcze tak bym chciala zeby to bylo to :-)

oj caly weekend spedzana nadrabianiu zaleglosci:) Kiara trzymam kciuki, glowa do gory!

kiara sama znasz najlepiej swoje cialo,jakie mialas dolegliwosci przy pierwszej ciazy?to znaczy na samym poczatku jak sie dowiedzialas,bolaly cie piersi tak jak teraz?a brzuch?masz porownanie,nie tak jak my hehe.

to znaczy tak jak ja,bo wiem ze kinia tez ma porownanie,ale ja jestem kompletnie zielona.nie wiem co sie wtedy czuje,jak to jest.te dziewczynki ktore byly w ciazy maja ulatwione zadanie w rozpoznawaniu objawow:)

Gość kiara1_2006
ale podobno kazda ciąża jest inna ja juz niewiem co o tym myslec zżera mnie w domu he najchętniej to bym jeszcze teraz poleciala po test he ale wiem ze to nic nie da pozostalo mi tylko czekanie zrobie test w niedziele rano bo dzis nie robilamz porannego moczu tylko w południe

Gość kiara1_2006
powiedzcie do której tu tak sobie siedzicie bo musze isc pomału małego kąpac i klasc spac a bym sie jeszcze pogadała jak moge opczywiscie

Gość kiara1_2006
tak podpuszczaj mnie jeszcze he

No to teraz czekamy na wynik zporannego testu i dwie wyrazne kreseczki:)

ja tez uciekam dziewczynki ide robic ta sałatke, bo meżulek wróci z pracy a tu kolacji nie ma :) to sie trzymajcie cieplutko, zajrze moze jeszcze później :) buzzzzziaki :*

Gość kiara1_2006
boje sie ze sie zawiode tym testem a juz tak długo sie juz starmy kurcze musze mykac odezwe sie jeszcze a bvede tu jeszcze po 21 dzieki wam serdeczne za wszystko jestescie wielkie pozdrawiam

kiniusia ja myslalam ze salatka juz gotowa:) to lec i smacznego:)buziaczki Kiara ja pewnie tez bede pozniej, a ja bym zrobila teraz i tak sie stresujesz i zastanawasz a tak to bedziesz wiedziala, a wrazie co za miesiac znow zaczniesz , a niedlugo napewno sie uda. Ale czuje ze moze tym razem sie poszczesci:)

Gość katia5
Kiara a jaki test ciążowy robiłaś???bo wiem,żę jest wiele przypadków,gdzie testy się mylą,chociaż to w ta drugą stronę,ale ja z tego co wiem najskuteczniejszy jest test QuickVue -taki z dzidziusiem,myślę,że powinnas go zrobić:)