Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiniusia77

Maj 2009 - starania o dzidziusia

Polecane posty

Gość Leeila
Nick ............Cykl starań..... data planowanej......@wiek ........Miejs.Zam. układ słoneczny....---.............. nie staram się........26..... .......Gorzów katia5..............3 lata............nie liczę... .............29.........Wlkp. poznanianka84...............chwilowo się nie stara .....25.........Poznań Mila10................8.............15.10.2010........... ......30 .......Warszawa anna.s.1.....nie licze .......nie wiem ........................31.......dolnosl. /uk cathlen81..........16............13.12.2009.............. ... .28.....opolskie/de Leeila................1..............02.12.2010.......... ........24.....podkarp ZACIĄŻONE: Nick................tydz.ciązy........data porodu.......płec malenstwa...... Magda266..............19tc..........02.12.2010......ch opczyk Bettinka87.............37tc..........15.12.2010......chł opczyk wredniak...............23tc..........12.03.2011......dzie wczynka URODZONE DZIECIACZKI: kingap........................ 23.03.2010 ......... . MARTYNKA maja.ch78....................28.02.2010............PAWEŁ EK kiniusia77....................18.06.2010............FILIP EK asia19855.....................1.09.2010............ZUZIA< br /> kasienka221487.............17.09.2010...........MARCIN

U mnie cisza, czekam aż coś sie zacznie dziać :) boje sie strasznie Leeila musisz uzbroić się w cierpliwość, mieć dużo siły i sie nie załamywać jak sie nie uda. Rzadko komu sie udaje za 1 razem, jednak nie jest to niemożliwe i ja Ci tego życze, bo wiem jak to jest jak sie co miesiac robi test a tu jedna kreska :(

Gość Leeila
Jestem pewna, że wszystko będzie dobrze ;) zobaczysz ze nawet nie poczujesz porodu ;D a za to będziesz mogła przytulić swojego synka :) mnie dodatkowo męczy zgaga, nie wiem co to moze znaczyć, bo nigdy na nią nie cierpiałam.

Nick ............Cykl starań ..... data planowanej......@wiek ........Miejs.Zam. układ słoneczny....---.............. nie staram się........26..... .......Gorzów katia5..............3 lata............nie liczę... .............29.........Wlkp. poznanianka84...............chwilowo się nie stara .....25.........Poznań Mila10................8.............15.10.2010........... ......30 .......Warszawa anna.s.1.....nie licze .......nie wiem ........................31.......dolnosl. /uk cathlen81..........16............13.12.2009.............. ... .28.....opolskie/de Leeila................1..............02.12.2010.......... ........24.....podkarp ZACIĄŻONE: Nick................tydz.ciązy........data porodu.......płec malenstwa...... Magda266..............19tc..........02.12.2010......ch opczyk Bettinka87.............37tc..........15.12.2010......chł opczyk wredniak...............26tc..........12.03.2011......dzie wczynka URODZONE DZIECIACZKI: kingap........................ 23.03.2010 ......... . MARTYNKA maja.ch78....................28.02.2010............PAWEŁ EK kiniusia77....................18.06.2010............FILIP EK asia19855.....................1.09.2010............ZUZIA kasienka221487.............17.09.2010...........MARCIN

Nick ............Cykl starań ..... data planowanej......@wiek ........Miejs.Zam. układ słoneczny....---.............. nie staram się........26..... .......Gorzów katia5..............3 lata............nie liczę... .............29.........Wlkp. poznanianka84...............chwilowo się nie stara .....25.........Poznań Mila10................8.............15.10.2010........... ......30 .......Warszawa anna.s.1.....nie licze .......nie wiem ........................31.......dolnosl. /uk cathlen81..........16............13.12.2009.............. ... .28.....opolskie/de Leeila................1..............02.12.2010.......... ........24.....podkarp ZACIĄŻONE: Nick................tydz.ciązy........data porodu.......płec malenstwa...... Magda266..............19tc..........02.12.2010......ch opczyk Bettinka87.............37tc..........15.12.2010......chł opczyk wredniak...............26tc..........12.03.2011......dzie wczynka URODZONE DZIECIACZKI: kingap........................ 23.03.2010 ......... . MARTYNKA maja.ch78....................28.02.2010............PAWEŁ EK kiniusia77....................18.06.2010............FILIP EK asia19855.....................1.09.2010............ZUZIA< br /> kasienka221487.............17.09.2010...........MARCIN

Gość kasienka221487
betinka wyslalam zdjecie malucha. nie masz sie czego bac jak juz sie zacznie to myslisz tylko o tym zeby maluchowi nic nie bylo ja rodzilam od odejscia wod 26 godzin ale bole mialam tylko przez jakies 3 no i cesarke czego naprawde nie zycze nie chce straszyc bo wiadomo kazdy inaczej znosi bol ale ja bym nie chciala wiecej miec cesarki. wredniaczku co u ciebie pojawiasz sie tak milczaco zmieniasz tylko dane w tabelce nie piszesz co u ciebie?

Gość Leeila
witam wszystkie panie ;) ja jutro będę od rana wyczekiwać czy @ się pojawi czy nie. Oby nie, trzymajcie kciuki. Mam dalej bóle podbrzusza, martwi mnie to bo ciągnie się już półtora tygodnia. ;/ pozdrawiam

no to ja trzymam kciuki :) ból podbrzusza moze oznaczac i ciąże i jej brak :/ trzeba być cierpliwym Nick ..........Cykl starań.... data planowanej......@wiek ........Miejs.Zam. układ słoneczny....---.............. nie staram się........26..... .......Gorzów katia5..............3 lata............nie liczę... .............29.........Wlkp. poznanianka84...............chwilowo się nie stara .....25.........Poznań Mila10................8.............15.10.2010........... ......30 .......Warszawa anna.s.1.....nie licze .......nie wiem ........................31.......dolnosl. /uk cathlen81..........16............13.12.2009.............. ... .28.....opolskie/de Leeila................1..............02.12.2010.......... ........24.....podkarp ZACIĄŻONE: Nick................tydz.ciązy........data porodu.......płec malenstwa...... Magda266..............19tc..........02.12.2010......ch opczyk Bettinka87.............38tc..........15.12.2010......chł opczyk wredniak...............26tc..........12.03.2011......dzie wczynka URODZONE DZIECIACZKI: kingap........................ 23.03.2010 ......... . MARTYNKA maja.ch78....................28.02.2010............PAWEŁ EK kiniusia77....................18.06.2010............FILIP EK asia19855.....................1.09.2010............ZUZIA< br /> kasienka221487.............17.09.2010...........MARCIN

Gość kasienka221487
wyslalam juz ponownie mam nadzieje ze dojdzie

Gość kasienka221487
oki nie ma sprawy :) a jak sie czujesz?

Mam skurcze przepowiadajace ale nie bolą, coraz cześciej zaczyna mnie boleć brzuch jak na @. Mały mi tak uciska na kanał rodny chyba ze czasem to az podskocze z bólu. Rozpycha się strasznie :) w srode mam wizyte to się dowiem co i jak Ten Twój malutki jest cudowny :) jaki juz duży, niech rośnie zdrowo :*

Gość kasienka221487
mnie jak lekarka zbadala na wizycie kontrolnrj to na drugi dzien wody mi odeszly :)

no,ja jak bylam ostatnio w srode i jak mnie zbadal to potem plamienia mialam i tak sie wystraszylam, ale przeszlo musial naruszyc czop

Wredniaczku zanim się oglądniesz bedziesz i Ty wyczekiwać oznak zbliżającego się porodu, czas tak mi zlecial ze nawet nie wiem kiedy

Gość Leeila
no hej ;) @ nie przyszła ale poczekam na zrobienie testu do niedzieli. Wczoraj był 26 dzień, ja zwykle wtedy dostaje okres, ale wole się upewnić i poczekać. Nie nastawiam się za bardzo, ale maleńka iskierka nadziei się tli ;)

Poczekaj faktycznie z tym testem, bo tak wczesnie moze nie pokazac ciąży. Mi nie pokazał, a tydzien potem juz byl wyraźny.

Gość Leeila
dziewczyny!!! dwie kreseczki!!!! ;D;D;D;D;D jestem chyba największą fuksiarą :D Bettinka, zmykaj z drugiej tabelki, bo trzeba mi zrobić miejsce ;) jestem strasznie szczęśliwa :)

no proszę, jaka fuksiara, po pierwszym cyklu!! GRATULACJE!! uwazajcie na siebie Ciekawe co tam u Magdy bo widze, ze termin miala na 2 grudnia, a nic sie nie odzywa..

Gość Leeila
Zrobiłam dwa testy, wczoraj jeden i dziś drugi :) i oba pozytywne :Dto musiał być złoty strzał :D hehe Tak bym chciała żeby wszystko było dobrze.... Do lekarza idę za około 3 tygodnie, bo teraz myślę że jest za wcześnie. Biorę kwas foliowy, co jeszcze powinnam robić? Doradźcie ;)

Leeila - :) teraz to przede wszystkim się oszczędzaj, nie wysilaj, nie podnoś ciężarów!! nie pij alkoholu, nie pal, postaraj się nie pić kawy parzonej, ani dużo herbaty, dużo soczków, owoców i dużo pozytywnego myślenia ;)

no to masz SZCZĘŚNIE dziewczyno:) i chyba najlepszy prezent od Mikołaja jaki mogłaś dostać :) Uwazaj na siebie bardzo, zeby sie nie przewrócić itp.nie dzwigaj cięzkich rzeczy, duzo odpoczywaj, jedz owocki i warzywka :) no i oczywista sprawa 0 uzywek. Pierwsze 3 miesiące są najwazniejsze bo to wtedy sie kształtują narządy dzidziusia:)

Gość Leeila
dzięki za odpowiedzi :) co do używek, to papierosów nie palę, a alkoholu nie piję odkąd się staramy. Gorzej z tym dźwiganiem ;/ mam taka prace ze czasem coś muszę przesunąć, a nie ma mi kto pomóc :( owoce zajadam, pije soki bez cukru. kawy nie lubię :P

Gość kasienka221487
gratulac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za fart. no w sumie mi przy drugich staraniach tez udalo sie odrazu :) przede wszystkim sie oszczedzaj.... betinka u ciebie termin zbliza sie wielkimi krokami :) magda juz bardzo dawno sie nie odzywala..