Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhhj

mamy chłopcow dzie wysikujecie dzieci jak jestescie na spacerze-na trawce czy

Polecane posty

jejuu ja nie widzę w tym nic złego że dzieciak siusia w ustronnym miejscu gdzieś przy krzaczku... a jak taki żul za przeproszeniem zarzygany, zasrany, wali od niego jak z szamba bo jest ok ? :O taki leje gdzie popadnie i nie zwraca uwagi że ludzie sie gapią na niego z odruchami wymiotnymi... poza tym nie powie sie małemu/małej / siusiaj w majteczki :O chore.... a ilu dorosłym się zdarza nagła potrzeba, jesteśmy tylko ludźmi każdemu się może zachcieć... a jak taki jedzie samochodem gdzieś na autostradzie to ma za przeproszeniem zerać się w gacie czy lepiej jak zostawi auto przy drodze i szybko do lasku \"załatwić sprawę\" ?? nie przesadzajcie z tym...

Gość a póżniej idzie się przez park
i mijając krzeaczki ma się ochotę zwymiotować - bo śmierdzi poprostu. powinno być więcej publicznych toalet poprostu.

Gość mnie co innego zastannawia
jaka taka ognista idz za przeproszeniem mezowi z połykiem obciagnać (bo tak sie tym na innych tematach szczycisz jakby to było Twoje najwieksze osiagniecie) albo naucz dzieci czytsac w koncu zamiast tutaj mi wciskac w usta kolejne słowa... nikt nie mowi o zamykaniu w klatkach i nie nie wszystkie dzieci próbują swoich sił znam takie ktore byc moze sa dziwne bo nie probują...

czekoladka- na autostradach nie wolno sie zatrzymywać...wiec o sraniu w krzakach nie ma mowy ale zauważ ze w Polsce praktycznie nie ma autostrad

żal czego? ze Twojej dzieci nie potrafią czytac? Twoja sprawa..ja nie musze publicznie opowiadac o swoim zyciu intymnym zeby sie dowartosciowac...i nie obrazam Cie tylko fakty stwierdzam...

Gość mnie tez cos zastanawia
:D :D Im glupszy temat, tym wiecej postow. Niech mi ktos laskawie wytlumaczy skad to sie bierze? :D :D

a stad ze takie osoby jak ta ognista "LUBIEJA" sie udzielac a tylko w głupim temacie ma cos do powiedzenia....tak moja droga potraktuj to jako obraze....i skocz po słownik poprawnej polszczyzny a potem sie odmianów i koncówków poucz zebys w koncu cos madrego dzieciom mogla przekazac....

Gość ludzie co wy z tymi sikami
przeciez to normalne produkty przemiany materii i w 99% woda:))) mocznik czyli związek azotu ktory wykorzystują rosliny zeby rosnąć:)) wiec o ile sikanie w centrum miasta to moim zdaniem powod do wstydu dla takiej mamki, to jesli brzdąc sika w parku w krzaczkach czy w lesie to w sumie nic złego nie robi a nawet użyźnia glebe:) i smieszą mnie te paniusie co to gorszą sie na widok sikającego dziecka - no bo przeciez one to nigdy siku nie robiły w krzakach,buhahahahaha

ognista własnie wypowiedziałas moje słowa....kilka postów wczesniej... i nie lubieją tylko lubią...

Gość kolejnaaaaaaaaaaa
marcelina, no wlasnie przechodzacym spacerowiczom chyba jednak cos do tego...

a wiesz co mi do tego ze ktos pali papierosa w knajpie albo na przystanku autobusowym albo na spacerze?????? i dopoki bedzie publiczne przyzwolenie na jaranie to nie ma powodu zeby nie bylo przyzwolenia na publiczne siuranie:))))))))

jaka taka żałosna to jest Twoja znajomosc polszczyzny.... przperaszam was bardzo ale akurat na przystankach czy to autobusowych czy tranwajowyvh palic nie wolno...

o ciekawe od kiedy? chyba w niektorych krajach europy ale w Polsce jeszcze nie ma takiej ustawy

w poznaniu nie wolno mozna za to dostac mandat na przystankach tramwajowych i autobusowych jest przekreslony papieros...od kiedy? od mniej wiecej dwoch lat .....

natomiast w warszawie na przystankach od 1 wrzesnia 2008roku palic nie wolno

w gdansku ten zakaz obowiazuje od 6 lipca 2006 roku

Gość o w morde
witam poznań 🖐️ marcelina, to ze inni siuraja to nie znaczy ze i my mamy tak postepowac, trzeba zmieniac swiat od siebie

w lublinie i krakowie równiez taki zakaz jest niedługo bedzie w szczecinie a mandat jaki mozna zarobic to 500zł

to jeszcze lepiej - skoro jest zakaz a ludzie sie nie stosują...wiem bo bywam w tych miastach i stojąc w korku widze ludzi z petami w łapie na przystankach czekających na tramwaj, ze tez sie nie boją mandatu:)))

jezyka w gebie nie masz zeby zwrocic uwage ze zakaz palenia jest? kolejny bierny obserwator ktory potem sie dziwi ze jest jak jest.... ja jak widze ze kto pali tam gdzie jest zakaz mowie zeby zgasił albo spierdalał ja nie pale publicznie wiec wachac tez nie musze...tak samo jak nie sikam tam gdzie mi sie zachce i obserwowac tego nie musze....

inaczej ja w ogole nie pale wiec nie bedzie mnie nikt publicznie truc... bierni palacze czesciej umieraja na raka płuc niz czynni....

nie stosują się tego ludzie, że palić na przystanku nie wolno itd co drugi z cigaretą w łapie i ok jest, podałam zły przykład może z tą autortradą ale ogólnie o drogę mi chodzi, no co taki bidok ma zrobić zesrać się w gacie bo "nie wolno mu w krzakach" :O juz zwyczajne siku nawet a afery jak nie wiem... jak ktoś wcześniej napisał, nie ma co ukrywać i tak każdy zaliczył w życiu krzaczki więc o co afera w ogóle ?:D