Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhhj

mamy chłopcow dzie wysikujecie dzieci jak jestescie na spacerze-na trawce czy

Polecane posty

Gość do agnessska
Ehhh i jak zwykle to samo. Zacznijcie zmieniac swiat od siebie. czy to ze inni robia zle, to znaczy ze my tez tak mamy robic? co jest z wami ludzie?

Gość do agnessska
jaka taka ognista, co za rynsztokowy jezyk.. swoje dziecko tez takich kwiatkow uczysz? :O smutne to, ze nawet nie umiesz kulturalnie dyskutowac, masakra.

a co "poyebany" cię gorszy?? moje dzieci jeszce czytać nie potrafią z resztą:P a kulturalna dyskusja może być tylko na jakiś normalny temat :P

Gość do agnessska
"mi mała" mądra i kulturalna wypowiedź 🖐️ :)

Gość do agnessska
jaka taka ognista... smutne to co piszesz a dyskutowac warto, ale kulturalnie słowo "poyebany" mnie gorszy

a kto powiedzial ze ja tylko patrze i zero reakcji??? zdazylo mi sie zadzwonic kilka razy, tylko co z tego skoro zanim ekipa strazy miejskiej przyjechala wandali juz nie bylo... a wracajac do tematu to nic nie da kolezanka po sasiedzku, bo dziecko ktore sie dopiero oducza pampersa, nie potrafi wytrzymac, jak chce sikac to JUZ, a zakladanie pampersa czy pieluchomajtek mija sie z celem... na szczescie w Pl nie mieszkam tylko w kraju w ktorym dzieci nie sa uwazane za zlo konieczne; nikt sie na mnie dziwnie nie patrzy kiedy moje dziecko odstawia napad zlosci w centrum handlowym, nikt nie burczy kiedy dziecko placze czy marudzi w tramwaju...

Gość co za paranoja
nie wiem co sie z wami dzieje?Przeszkadza wam malutkie dziecko sikające?A jak ruchacie sie gdzie popadnie w aucie,w kiblu,na stole to jest mniej obrzydliwe?Jak mozna porównymac starego zula odpowiadającego za siebie do małego chłopca?Idiotki!!!!!

lionne zgadzam się z tobą Polska to zacofany kraj i tyle każdy tylko patrzy co robią inni a sam siebie nie widzi:( a szkoda bo wtedy społeczeństwo byłoby inne i nie było by dyskusji na temat dzieci sikających na trawe:P

Gość do agnessska
"co za paranoja" brak slow co do Twojej wypowiedzi... kto sie rucha? gdzie sie rucha? :|

Gość bejbelily
byłam kiedyś swiadkiem takiej sceny: luty, pogoda paskudna, na chodniku stał chłopczyk, może trzyletni, skierowany na trawnik, spodnie opuszczone do kolan, no i tak sobie stoi. A obok, tak z metr dalej, stoi sobie "babunia" z fajką w gębie i rozgląda sie dookoła z uśmieszkiem - i co wysikałeś się już? No ręce mi opadły, mróz jak szlag, a te biedne dziecko z gołym tyłkiem, centrum dzielnicy. Co za głupia baba! Szkoda, że nie jestem pyskata i do tej pory żałuję, że jej nie zwróciłam uwagi.

To nie nagonka, lecz próba wpojenia paru mamom i ich pociechom paru socjalnych zachowan ;-) Poza ty, szczerze: nie wyobrazam sobie w dzisiejszym swiecie, wystawiac dziecinnej dupy do wzgladu publicznego. Za duze niebezpieczenstwo znalezienia tego siusiorka na pedofilskich stronach internetowych :-O Pomyslalyscie o tym?

Gość co za paranoja
acha i jeszcze cos-piszecie zeby wl\kładac na spacer pampersa?A pomyslałyscie zeaskoro moje dziecko nie sika w dzien pampersa to bedzie to dla niego niezrozumiałe ze jednak mama zakłada na spacer pieluszke?Nie pomyslałyscie ze tak sie nie robi bo daje sie dziecku do zrozumienia ze jednak nie musi wołac wszedzie skoro mozna pampercha załozyc???Przeciez to zburzenie tego co osiągnie!!!

Gość do mala mi
przejdz na inny dzial bo jestes strasznie nudna na wielu tematach to zauwazylam nie madz doswiadczenia z zwiazanego z dzieckiem a wszedzie pyszczysz

Gość mnie co innego zastannawia
lione to nie bylo konkretnie do ciebie o tych lawkach... dyskusja jest nie o dzieciach ktore sie oduczaja pampersa tylko o sikaniu... nie bierzesz dziecka ktore sie oducza sikania w pampersa w kilku kilometrowe trasy..co do napadów złosci w centrum handlowym to Ci powiem ze dziecko to robi po to zeby zwrocic na siebie uwage a jesli musi zwracac na siebie uwage w taki sposob to znaczy ze relacja z rodzicami nie jest taka jak byc powinna....natomiast zabieranie dziecka na zakupy o godzinie prawie 21 uwazam za chore bo o tej porze 3 letnie dziecko powinno albo spac albo szykowac sie do spania a nie wyc ze zmeczenia w sklepie bo mamusia ogląda ciuszki...madry rodzic wytycza granice...niemadry pozwala na wszystko..

Gość co za paranoja
Kto???w jakim swiecie zyjesz?nie wiesz co sie wyprawia w dyskotekach?w parkach nocą?W kiblkach w pociągu?Ja juz kilka takich par widziałam :-O

nie mówimy o zakładaniu pampersa....pieluchomajtki a pampers to nie jest to samo.... a starzy ludzie co nie trzymaja moczu to co? maja sikac gdzie popadnie wszedzie popuszczac? pieluchomajty i koniec...

Gość nie mam w zwyczaju
nie mam w zwyczaju chodzic po dyskotekach, parkach nocą, pociagami jezdze czesto i jeszcze nie bylam swiadkiem

co za paranoja....nie wiem gdzie sie włoczysz ale tak normalnie w miescie nie ma takich scen nawet poznym wieczorem...

Gość co za paranoja
nie włocze sie uwazaj na słowa jestem mama 2 dzieci i chyba troszke realniej patrze na swiat.A takie sceny widziała nie raz jescze kupe lat temu jak na studia dojezdzałm codziennie!

Gość a ja widzialam
kopulujace psy i dopiero jest wtretne-gdzie sa wlasciciele psow samogajacych wezmie takiego psa jedn az druga i pozniej puszcza o one sraja sikaja i kopuluj aw miejscach publicznych SZOK!

Gość ddfrdfrgfdfr
Nie ma nic gorszego jak jakaś ułomna matka wysadzająca dziecko np na trawie w miejscu publicznym :O

co do napadów złosci w centrum handlowym to Ci powiem ze dziecko to robi po to zeby zwrocic na siebie uwage a jesli musi zwracac na siebie uwage w taki sposob to znaczy ze relacja z rodzicami nie jest taka jak byc powinna......madry rodzic wytycza granice...niemadry pozwala na wszystko.. wiesz co rozbawilas mnie:D akurat takie zachowanie moze sie przytrafic kazdemu maluchowi w wieku ok 1,5 chocby jego relacja z rodzicami byla jak najlepsza; to co napisalas swiadczy o tym ze dzieci nie masz i nie masz nawet kontaktu z malymi dziecmi a twoje poglady odpowiadaja w duzej mierze pogladom polskiego spoleczenstwa pt: "nie znam sie na tym ale oczywiscie wszystko wiem najlepiej i mam prawo oceniac" a to ze nie kupilam mojemu dziecku kolejnej pilki do kolekcji i dlatego sie wylozylo placzac na podloge w centrum to wlasnie wytyczanie granic o ktorych piszesz...

Gość bukaa
Jeżeli piszcie, że nie ma gorszych rzeczy niż małe dziecko sikające pod krzaczkiem w parku, to mało wiecie o życiu :p Dużo bardziej wkurzają mnie młodzi faceci jeżdżacy w archaicznych golfach lub bmw, puszczający na cały regulator muzyke i wymuszający pierszeństwo, ludzie którzy rozkładają się nad wodą i zapalają śmierdzącego grilla, osoby w wieku rozmaitym wyrażające się niecenzuralnie itd. Na sikające dziecko można ostatecznie nie patrzeć, rzucającej k* panienki obok muszę wysłuchiwać.

Gość bukaa
A co do karmienia piersią w miejscu publicznym to widzialam kilka takich matek robiących to bardzo dyskretnie, w odróżnieniu od sikających facetow, którzy absolutnie się nie krępują.

nie mam dzieci ale chyba nie doczytałas wiec powtarzam nie mam dzieci.. wiesz Tobie sie moze wydawac ze ta piłka jest taka sama jak te ktore sa w domu ale dla dziecka bedzie zupełnie inna...trzeba spokojnie mu wytłumaczyc ze w domu ma fajniejsze a nie burknąc nie niekupie ci... dzieci czesto slysza nie... Nie lepiej powiedziec słuchaj skarbie piłka jest fajna ale Ty masz w domu fajniejsza bo jest w kropki motyle kaczuchy cokolwiek? zawsze jest jakis sposob...

mnie co innego zastannawia :D:D:D a ty myslisz ze co? ze ja tylko odburknelam "nie"? :D no wlasnie tlumaczylam ze ma w domu ladniejsza i wieksza z Kitty ale jak dziecko wbije sobie do glowy ze chce wlasnie TO, to zadne tlumaczenie nie pomoze... oj poczekaj jak sama bedziesz miec dzieci to sie przekonasz:)

Gość bukaa
I co z tego, że ma fajniejsze? Mój syn zawsze jak jest w sklepie to jęczy o kolejne autko, choć ma już w domu z 50 i sporo dużo fajniejszych.

to nie bierz go do sklepu gdzie sa autka czy zabawki....

każde dziecko próbuje swoich "sił":) i chce placzem tupaniem, krzykami coś osiągnąćważne żeby "dla śiętego spokoju" nie ulec