Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laavia

gdzie znajdę długi kardigan? pomocy!!

Polecane posty

od dluzszego czasu bezowocnie poszukuję długiego swetra na guziczki. przekopałam allegro, chodziłam po roznych sklepach ale nigdzie nie udało mi sie spotkac takiego. ktos wie moze gdzie szukac? albo ma taki lezący w szafie? chętnie odkupie :) chodzi mi o cos takiego jak ona ma zdjęciu: http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=16040

Gość cubus i hm
ja tez takiego szukam...te dwa sklepy co jakis czas maja je w swojej ofercie - jednak teraz nie ma ich na skladzie (przynajmniej u mnie). cierpliwie czekam :)

cholera no, u mnie nie ma ani h&m ani cubusa :o musze sie chyba wybrac na zakupy do Krakowa a ktos znalazł taki moze na allegro?

ja mam taki z camieau -kupowałam z rok temu-jest prawie identyczny jak ten co ma Ola - i podobnie go nosiłam jak ona , tyle ,że teraz raczej już na dobre weszły kolekcje letnie i nie wiem w sumie gdzie teraz taki znaleźć

Gość a ja sama namawiam mojego
o ile dobrze pamiętam to i w orsay można było spotkać sego czasu takie sweterki. tzn chyba rok temu, były one dostępne praktycznie w kazdym sklepie, typu orsay, h&m, c&a i te inne...

Gość MARTA_EM
Mam na sprzedaż nowy długi szary kardigan H&M - rozmiar 38/M cena 67zł

Gość ja taki kupiłam w tesco
w dziale dla dzieci :-)

przecież to temat sprzed dwóch lat - autorka pewnie już albo znalazła taki sweter albo zapomniała, że w ogóle go chciała... ;)