Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skorka pomaranczowaaa

Boje sie ze gdy facet sie dowie ze jestem z rodziny dysfunkcyjnej..zostawi mnie

Polecane posty

Gość skorka pomaranczowaaa

Miedzy mna a kolega zaczelo iskrzyc, bardzo go lubie, i wiem ze mu sie bardzo podobam..kolegowalismy sie ale kontakt byl zadki...ostatnio zaczelismy czesto spedzac ze soba czas. Ja zawsze mialam ciezko w domu, ojciec alkoholik, ciagle klotnie, bijatyki, do dzis jak sie z matka kloci to ich slychac w promieniu paru km. Nigdy nie moglam nikogo zaprosic do domu, czulam wstyd. Dlatego tez w relacjach z ludzmi jestem skryta, i nie otwieram sie do konca. Trzymam ludzi na dystans. I teraz gdy zaczelam zauwazac ze podobam sie koledze zaczelam uciekac! Nie odbieram tel, nie chce sie z nim spotykac, czuje strach ze dowie sie jaka jest prawda a mi bedzie wstyd. Uczucie wstydu towarzyszy mi przez cale zycie! nie wiem nawet jakbym miala mu o tym powiedziec, kiedys jak probowalam wyzalic sie mojemu ex to powiedzial ze to moj problem i on nie bedzie sie wtracal. Boje sie

Gość skorka pomaranczowaa
no wlasnie:( nawet ludzie sie odsuwaja

Gość nie wstydz sie ..
..przeciez to nie twoja wina ze taka masz rodzine,niestety jej sie nie wybiera.Jezeli temu koledze naprawde zalezy to bedzie cie wspieral,napewno nie zadrwi...jesli zrobi odwrotnie-bynajmniej bedziesz wiedziec co z niego za chloptas..nie warty uwagi

Gość fxgerg
Mialas glupiego eks i tyle, ja nie mowie ze mial sie wtracac ale wspierac powinien. Na poczatku nie musisz wszyskiego mowic tylko popros zeby nie przyjezdzal do Ciebie i tyle a z czasem mu powiedz co i jak ale to dopiero gdy bedziecie ze soba blizej . Musisz zaznac normalnosci inaczej zwariujesz . Tylko nie chwytaj sie na sile faceta zeby uciec z domu bo czesto takie cos konczy sie nieszczesliwym zwiazkiem, moze leprzym niz ma Twoja mama ale tez niczym specjalnym .

Primo: W Polsce 90% rodzin jest dysfunkcyjna. Secondo: Sama sobie we łbie kratki stawiasz.