Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateczka z kafejki

ciekawi mnie to, byc moze i was interesuje

Polecane posty

Gość mateczka z kafejki

dlatego jesli ktos wie, prosze niech napisze: 1. jak zakonczyl sie spor dinka68 i allegrowej? 2. co bylo powodem odejscia wiekszosci grudniowek 2007 na zamkniete forum? 3. gdzie zniknela princpolo? 4. co sie do cholery dzieje z mamani? ;)

Gość o fakt ..
ciekawe ???

Gość fertwa
dobry temat ! podnosze :D

Gość mateczka z kafejki
no... jak sie jest uczestniczka tego forum od xxxx lat, to takie rzeczy czlowieka interesuja;) kto wie - niech sie udzieli w tej sprawie:)

z tego co widzialam na nk mamani ma sie super :) tak samo jej dzieci kurcze tez nie wiem gdzie wcielo princpolo :( co do grudniowek odeszly chyba z powodu zbyt obrazliwych pomaranczek na reszte pytan nic nie wiem :-/

Gość mateczka z kafejki
a może ktoś wie co słychać u minimoni? ,sledziłam jej historię od początku, i gdzieś dziewczyna wsiąkła.

Gość ja dzisiaj widziałam chyba
princpolo na jakims topiku ale teraz nie wiem czy to byl stary czy aktualny wpis

Gość mateczka z kafejki
princpolo od dawna nie dawala nowych wpisow. zniknela tak samo nagle, jak sie pojawila:O byla tu przeciez dzien w dzien. a minimonia mnie nie interesuje, chociaz zycze jej jak najlepiej, ten poprzedni wpis to podszyw;) ostatnie co wiem o minimoni, to ze sie poddala w staraniach o malenstwo:(

Gość to ja allegrowa
Dinka oddała mi pieniądze za wózek, aż się dziwię, że ktoś o tym pamiętał :D Potem ten sam wózek wystawiła na allegro. Inne rupiecie razem z nim :o

Gość to ja allegrowa
grudniówki kłociły się przez jedną laskę, ktoś ciągle mącił im na wątku a szczególnie ta jedna, podejrzewana że podszywa się pod różne linki. Próbowała skłócić ze sobą dziewczyny i skutecznie jej się to udawało. Tyle wiem.

Gość to ja allegrowa
aha podszyłam się pod pracownika komorniczego, podałam jej domowy numer telefonu, jako ten z pracy i kazałam przedzwonić lub przefaxować dowód przelewu :D Łyknęła, jak młody żuczek ;)

Gość princpolo jest na topiku o sek
sie po porodzie.swieze wpisy

Gość do allegrowej..........
ale ten topik w ktorym przestrzegalas przed dinkiem dotyczyl zeszmacialych ciuchow, ktore ci sprzedal, nie wozka....:O marny podszyw:O

Gość a kiedy sie na to szczepi
no wlasnie chodzilo o ubrania ktos sobie jaja robi.