Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka555

Zdesperowana...smutna...MIŁOŚC!!!

Polecane posty

Gość desperatka555

Mam problem ze sobą...mam 22lata i nie mam faceta,a bardzo bym chciala Go miec...brakuje mi drugiej osoby,czulosci,przytulenia,miec z kims wyjsc,milo spedzic czas itp.Za dlugo jestem juz sama....ciagle o tym mysle i zastanawiam sie kiedy i czy w koncu sie zakocham....znajde kogos wartosciowego..........z tym,ze to czekanie i myslenie mnie doprowadza do rozpaczy.Ciagel chodze smutna,nic mnie nie cieszy...mam w miare dobra prace,studiuje na 4 roki,wiec juz prawie koncowka....podobno jestem atrakcyjna....a ja ciagle sie zachowuje jak by nie wiadomo jakie nieczescie mnie spotkalo:-o nie umiem sie cieszyc kazdym dniem,zajac sie czym innym....chyba jestem juz chora bo jestem tak zdesperowana szukanmie milosci...czy ktos juz tak kiedy mial?czy ktos moze mi pomoc?😭

Gość Miłośc nie jest taka piekna
jak może się wydawać

nie przejmuj sie kochana...mialam to samo!23 lata,zdesperowana,nie mialam faceta,a jak juz to chodzilo im tylko o jedno,a ja chcialam milosci...i spotkalam!i kocham i jestem kochana,ale caly czas maialam tak jak ty,dól za dolem...i juz nie wierzylam ze ktos mnie pokocha!!ale jednak!

i tez podobno atrakcyjna,madra,zabawna,dusza towarzystwa...atrakcyjna to moze to odczuwalam,ale oni chcieli tylko sexu...i jak ostatnim razem uprawialam sex z kumplem to mnie bardzo bolalo...psychika..jak spotkalam mojego bardzo balam sie sexu...ale on zrozumial...czekal...czekal,az sie odwazylam...i byl bardzo delikatny... jezu...ja tu swoje zale wylewam a ty masz problem...sorry...

Gość desperatka555
Vampire--->>przystawiaja sie,ale to nie to...z kilkoma sie spotykalam,ale teraz jestesmy tylko kolezenstwem...albo byli "duzymi dziecmi" zero odpowiedzialnosci albo wlasnie chodzilo im tylko o sex:-o Nie wiem dlaczego tak mam....chcialabym sie cieszyc kazdym dniem i zyc normalnie...a ja ciagle niezadowolona z zycia:( sama widze,ze jest ze mna zle i nie wiem jak mam sobie pomoc:( monique23 --->>a Ty jak sobie radzilas wtedy?Mozesz mi opisac jak wtedy sie czulas i co robilas?Moze mi cos pomoze?:(

To może zwerfikujesz swoje oczekiwania i ustalisz co mniej więcej moglabyś zaakceptowac w potencjalnym partnerze - ideałów nie ma;)

Zresztą nie ma nic złegow tym jeśli czegoś potrzebujesz i chcesz to znależć, liczy się natomiast odpowiedzialnośc za decyzję , załużmy jesteś desperatką i chwycisz brzydala:p więc wtedy trzeba wziaśc poprawkę że wzbudziło się w kimś uczucia i trzeba byc za to odpowiedzialnym;) da sie to zrobić;) kwestia podejścia:)

Gość desperatka555
wiem,ze nie ma idealow...chcialabym,aby by odpowiedzialny,wyksztalcony,cieply,romantyczny i zeby naprawde zalezalo mu na mnie ,a nie na sexie:(

to poprostu wszystko rozgrywaj powoli - jak się któryś zainteresuje to badź mu przychylna w granicach i powolutku powolutku go testuj;) ale jak mu dasz do zrozumienia że nie ma szans na bycie z Tobą to sobie odpuści

Gość desperatka555
Vampire-->>tyle to ja wiem:-P Najpier musze spotkac kogos wartego zainteresowania;) monique23--->>gdzie jestes????:(

Gość desperatka555
up up

desperatka - to sie samo napedza, chodzisz smutna, jestes nieatrakcyjna. znajdz sobie moze cos, co Ci poprawi humor. I nie probuj zanizac \'oczekiwan\' - lepiej nie miec nikogo niz miec byle co. Vampire - nie wiedzialam, ze taki z Ciebie analfabeta.

Autorko, może poprostu czas zając się sobą, rozwijać sie i swoje zainteresowania. Nie wiem ile czasu jestes sama, ja od ponad dwóch miesiecy i tak czesto spotykam sie ze znajomymi, robimy duzo rzeczy razem- jazda na rolkach, basen itp. :) Jak człowiek sie troszke wymeczy fizycznie to głupie myśli mu odchodzą:) Ja zaczynam lubic ten stan:) Jesteś młodziutka wszystko przed Toba, nie można robić nic na siłe:)

Gość musimy czekac
bo na kazdego przychodzi pora

Gość desperatka555
ale to takie ciezkie...jak nie potrafie sie cieszyc z tego co mam...skupic na nauce.....tylko ciagle rozmyslac i użalać sie nad soba:( chcialabym z tym skonczyc...w koncu lato idzie...powinnam byc wesola ,usmiechnieta...a ja ?ehh szkoda gadac:(

Gość musimy czekac
doskonale rozumiem, sama przez to przechodze. ale na sile tez nic nie zrobimy