Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama17

Zostane mamą i mam 17 lat

Polecane posty

Cześć pisze bo mam nadzieje ze mi pomożecie ... jestem w trudnej sytuacji;( jestem młoda mam 17 tal . wiem że większość z was pomyśli że jestem latawicą ze mam dziecko w tym wieku ale tak nie jest :( pisze do was bo potrzebuje wsparcia :( dzidziuś w drodze a ja nic mam ... i proszę czy któraś z was ma ciuszki dla noworodka ii wie ,że jemu już są nie potrzebne a chciał by jej oddać ??? proszę pomóżcie mi ?? to moje gg 12254721 dziękuję :*:*

Gość pomogłabym ale właśnie moja
siorka będzie rodziła

Gość szokkkkkk
Jestem w szoku kochana, że są ludzie którzy chcą Ci pomóc, bo jak przeczytałam tytuł byłam pewna że będą Ci odpisywać same nadęte paniusie, które będą Cie tylko wyzywać, że młoda, że dziecko, że nieuk itd. Ale dobrze że są i tacy ludzie którzy rozumieją i wspierają, ja z chęcią bym Ci pomogła w jakikolwiek sposób, ale w lipcu sama zostanę mamuśką:D A na kiedy masz termin, to może jakoś się uda??!!

szkoda ze juz w 27 bo jakbys byla na poczatku to by mialo to sens. Sama jestem w 26 tc

ja też się dziwie że ktoś chce mi pomóc ... sama myślałam ,że ktoś mi powie smarkula ty masz tyle tak i masz dziecko... :( ale życie już takie jest ...

Gość szokkkkkk
No to ja w 33, więc z tego co młody wyrośnie jakieś bodziaki i śpiochy to postaram się Tobie wysłać:) Wiesz co gg spiszę i będziemy w kontakcie:)

to jak coś to pisz na moje gg ;( aż mi zły poleciły ze ktoś mi chce pomóc ;(;(

Gość latające widmo
mama17 jestem facetem i życze Ci powodzenia.Wierze, że są kobiety na tym forum, które zechcą ci pomóc :)

Gość kilijanka1212
Cześć:) Ja chętnie pomogę, mam już pół rocznego szkraba. Jeśli to jeszcze aktualne to odezwę się na gg:)

kochane moje tam jest mala pomylka ja jestem w 17 tyg... przepraszam ale zle mi sie wcislo ;/

Gość u nas jest lepiej
a skąd jesteś?

Gość najpierw to udowodnij
bo ostatnio niestety często spotykam sie w necie z naciąganiem na ciuchy przez niby "potrzebujących" a potem laduja one na allegro.

Gość u nas jest lepiej
dlatego ja pytam skąd jest bo dam tylko osobiści a mam dużo rzeczy do oddania

Gość u nas jest lepiej
e to nie bo ja wrocław

dzięki wielkie ze tak myślisz ... o mnie .... ty NAJPIERW TO UDOWODNIJ

ale co ja ci mam udowadniać dziecko? to ty prosisz o pomoc wiec w twoim interesie jest być wiarygodną. I nawet nie probuj grac na emocjach bo na mnie to nie dziala. W ciemno wierza tylko nawini ludzie.

i nie zakładam, że jestes naciągaczką czy coś ale każda trzeźwo myslaca osoba poprosi o udowodnienie, ze ta pomoc jest naprawdę potrzebna!

to skoro w 17 tygodniu a ja w 26 to moze sie uda cos przeslac, to zalezy jaka sie urodzi dzidiza ale zapisze sobie Twojego maila :)

w pewnym sensie masz racje bo różne są osoby... ty możesz sobie myśleć co chcesz o mnie ale ja taka nie jestem i nie prosiła bym o pomoc nikogo tylko po to by dać ciuszki a allegro bo to by było nie w porządku wobec was... ja was nie zmuszam do tego, że macie mi pomóc bo rozumie to ,że każda z was ma swoje życie i zmartwienia ...ja tylko zapytałam grzecznie ...i nie mogę mieć do was pretensji o nic... teraz naprawdę wiem ,że trzeba umieć liczyć na siebie bo miałam dużo koleżanek ,które zawsze gadały że pomogą a jeśli przyszło co do czego to zastałam sama ale nie będę się poddawać... i teraz dopiero wiem jakie jest życie .... pozdrawiam

ja zaszłam w ciąze w 17urodziny. Oliwia urodziła się kiedy chodziłam do 2 kl liceum. Teraz ma 2 latka, jestem w 37TC i 2ipół roku po ślubie:) nie żałuje. Szkołe skończyłam. Będzie dobrze. A ty masz chłopaka?? co na to rodzice??

To dobrze ,że u ciebie jest dobrze bo niunia już doża i wogule:)

ja mam chłopaka i bardzo go kocham :) moi rodzice starają się mnie wspierać jak tylko potrafią ... a jego rodzice nie chcą mnie znać ...