Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Simsalabim

czy jest ktos na kafe co właśnie ryje do egzaminów?

Polecane posty

Witam:) dziś odespałam trochę te nie dospane nocki, na szczęście już koniec zajęć :) Zaraz zabieram się do nauki...;/ A ja właśnie lubię wieczorną i nocną naukę, wszędzie cisza i spokój:D wszyscy śpią:P Miłego dnia[kwiat}

Ja też wolę uczyć się noca, bo w dzień zazwyczaj \\\"jest coś ważniejszego do zrobienia niż nauka\\\" i odkladam wtedy ją na pozniej, czasem jednak na zbyt pozno i wtedy nie wiadomo od czego zaczac:) właśnie ryje na ostatnie kolo ze statystyki, w piatek mam pierwszy egzamin na ktory nikt nie ma notatek, fajnie nie?:)

Czy tylko ja mam dzisiaj ciężki dzień? ;/;/;/ wszystko na mojej głowie, zdążyłam 1 sciąge zrobić ;/ potwornie ciezki dzien ........ kolezanke zostawil chlopak, wyje... ja juz nie wiem co ja mam Jej mówic..... zalalo mi mieszkanie po ulewie, mieszkam na 4 pietrze i mam pekniete okno, i sie doslownie leje z niego...... maskara, jeszcze mnie chlopak wkurzyl, pogonilam go do siebie do domu .....

Gość mała_królewna
Masakra... ja mam w poniedziałek tyle zaliczeń i projektów do oddania, że chyba zdechnę! Ta sesja to będzie PIEKŁO! Ale tak na chwilę (o 22) weszłam na kafe... zobaczyć... co tu u ludzi słychać;))

Gość asia_k
wrócilam do domu, żeby się uczyć ale nie idzie...Wczoraj co chwilę ktoś przyjeżdżał więc posiedziałam do 2 w nocy i miałam plan, że wstanę o 8 i będę się dalej uczyć a tu o 7 dzwonił kolega rodziców i oczywiście nikt nie słyszał telefonu. Wstałam i już nie zasnęłam i jestem tak niewyspana, że ruszyć z tą nauką nie mogę ;/ Utknęłam na mechanice kwantowej... Miłego dnia wszystkim ! :) P.s. studiuję w Poznaniu :)

Gość bejbe bejbe bejbe
a ja przyjechalam do domu zeby uczyc sie do obrony pracy dyplomowej mam za tydzien ale nie wychodzi;p łącze sie w bolu z Wami :p

tez mam od cholery egzaminów i też studiuję zarządzanie. jeszcze powiedzcie że we Wro??

Wstałam. Plan dnia : szybko ogarnac pokoj i zjesc, do 14 nauka o 16 do szkoly;/ czy sie uda? mam egzamin na cale szczescie zerowy, tez macie takie zerowki? ide na pale bo nie mam notatek tyle co z cwiczen........

ja niestety nie mam w tym semestrze żadnej zerówki:( kończę kawę i idę zakuwać, najwyższa pora zacząć na dziś... a taaak mi się nie che:O

Witam :) Ja byłam po zakupy w mieście, dopijam kawę i siadam do nauki :/ Najwyższy czas! W poniedziałek i środę egzaminy :( Asiu, ja również studiuję w poznaniu :)

Gość 6 czerwca zaliczylam
te rachunkowosc na 5 wiec nie musze juz ryc :-) zycze powodzenia wszystkim zdajacym

Gość asia_k
Żono, a na jakiej uczelni? Ja sobie chwile poczytam jeszcze i na 13 do fryzjera, a co tam zawsze jakaś rozrywka :D a później pozakuwam wg planu czyli do nocy z krótkimi przerwami ;)

Gość asia_k
UAM. Przed polibudą ustrzegła mnie bojaźń przed matmą i pewnie będę tego kiedyś żałować bo nie taka straszna ta matma jak ją malują. Wybrałam UAM z tego względu, że moja chemia (tzn. kosmetyczna) jest przyszłościowa, w innym przypadku wybrałabym pewnie inną uczelnie choć nie wykluczam kiedyś jakiegoś zarządzania na UE :D Zawsze jak tam idę coś siostrze załatwić bo jest na zaocznych to wyczuwam fajny klimat :D:D

a ja czytam i troszeczke sie rozmarzylam........ wyobrazalam sobie ze jestem w egipcie i pije zimne drinki...ahhh az sie nie chce wracac do nauki :( za 2,pol godziny jade na zywiol :(

Simsalabim 3mam kciuki ;* Nie odzywalam sie juz kilka dni bo sie uczylam.... Oczywiscie to tylko marzenia :P spedzalam czas w rozny sposob byle tylko sie nie uczyc..zaczynam miec wyrzuty sumienia ;P wczoraj jedynie udalo mi sie pouczyc od 24-2 ale to i tak malo...nie potrafie sie cos skupic ;/ A jak Wy to robicie ze siedzicie w nocy? Potrzebuje jakichs rad bo chyba nie mam wyjscia....inaczej nie zdaze...prawie akzdego dnia egzamin...;/

asiak, klimat nie jest zły ;) Choć na tej mojej informie trochę mniej luzacki klimat niż na zarządzaniu ;) Sporo znajomych ode mnie zaczęło zarzadzanie jako drugi kierunek, ale ja niestety bym nie podołała, bo ciezko mi idzie :( Simsalabim, już niedługo wakacje :D Teraz trzeba wziąć tyłek w troki, żeby na te wakacje zasłuzyc, ja tak to sobie tlumaczę ;) freequa, też te rady by mi się przydały, bo w nocy nie umiem, a coś czuję, że będę zmuszona :/

No i po bólu, już po egzaminie, mam nadzieje ze zalicze, jutro wyniki, a dzis zawalam nocke jutro kolo ostatnie ze statystyki i ustnie z referatu ;/ noc zawalam tak : tiger badz red bull, i kawa :) jakos dziala :) jestem po tym gownie (tiger) bardziej pobudzona umyslowo

ehh ja właśnie zabieram się za statystykę i coś nie mogę :( ktoś chyba powinien mnie zmusić :P

No i po bólu, już po egzaminie, mam nadzieje ze zalicze, jutro wyniki, a dzis zawalam nocke jutro kolo ostatnie ze statystyki i ustnie z referatu ;/ noc zawalam tak : tiger badz red bull, i kawa :) jakos dziala :) jestem po tym gownie (tiger) bardziej pobudzona umyslowo

Simsalabim, napewno dobrze będzie:) ja byłam w odwiedzinkach u rodziców dziś, niedawno wróciłam... wypiłam już 0,5l tigera:O i zaczynam wkuwanie z biotechnologii środowiska...;/ Nocne uczenie zawdzięczam tiger\'om (które są strasznie nie zdrowe i jestem tego zupełnie świadoma:O ) mocna kawa, i mogę siedzieć do rana:D No ale na dłuższą metę się tak nie da:( a szkoda....

:) no i musze sie pochwalic, z zarzadzania 4 :) ze satystyki 4,5 i zwolnila mnie z egzaminu :) jutro psychologie mam ;/;/

Gość onaaaa1
NIE MA EGZAMINU I NIE BEDZIE!

hej, własnie przyszłam bylam na jakims festynie, pobujałam sie na karuzeli łancuchowej, a ponoc w Polsce sa zabronione lancuchowe :) no i zaraz zasiadam do nauki, rano zaliczenie....