Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Simsalabim

czy jest ktos na kafe co właśnie ryje do egzaminów?

Polecane posty

Gość Paulaa-a7
oczywiscie ze ostro sie uczymy:P ale w moim wydanieu bardziej w teorii niz praktyce:P

Paulaa-a7 - tez mialam isc na takie studia jak Ty, ale po technikum gastronomicznym mialam serdecznie dosc:)

Gość Paulaa-a7
oj jedzonko to podstawa, tego nie mozna miec dosc:) tequila>> powodzenia!!!

heheh no ja juz w kat rzucilam notatki, w koncu dzien dziecka ten jeden wieczor moge se odpuscic :) juz mi czacha dymi doslownie:)

Gość Paulaa-a7
hmmm bo ja sie przyznam ze jestescie w tym momencie moim alibi wiec jesli cos zawale, to juz wiem na kogo zlozyc:D:D:D

ja pije juz 4 kawe wloska i serce mi zaraz wyskoczy, mam jeszcze red bula ale to tak o 23 zaczne saczyc :)

Gość Paulaa-a7
wiec uzyj kawy kawy kawy:) ostatnio stala sie moim glownym daniem dnia, no i jakos tak nauczylam sie spac 8 godzin w 3 godziny, wiecej czasu tylko szkoda ze na te marne egzaminy!

Gość Paulaa-a7
bye tequila:D oj simsalabim rzucasz sie na gleboka wode:P ja chce wakacje i podroze i bieszczady i plazowy zawrot glowy, a na poczatek poprosze szczypte slonca, bo na kocyku nad jeziorkiem przyjemniej jest sie zagrzebac w notatkach niz w kwadracie:)

dołączam sie... ja juz po zaliczeniach na szczecie, ale za tydzien pierwszy egzam. mam 4 łącznie. pozdrawiam cieplo studenciakow :*:)

na mnie juz tez, dlatego to juz 4, a jest taka mozna ce jak walne ja na raz to az sie ciemno przed oczami robi a ten plusszz dobry jest, bo nigdy nie probowalam ?

Gość Paulaa-a7
camember>> wiec proponuje proporcje 1:1, chociaz nie wiem czy nie bylaby to dawka smiertelna, jakby co to co zlego to nie ja:P

Gość Paulaa-a7
wiem wiem:P jako przyszla technolozka zywnosci nie powinnam kusic do takich eksperymentow:P i co studenci wymiekli i wola zniknac pod sterta makulatury niz pisac wszystko o niczym? oj oj:( wracac tu no:D

jestem jestm :) spisuje notatki z neta ale nie ucze sie, zesrala mi sie drukarka i teraz musze recznie napirniczac:)

Gość Paulaa-a7
no to sobie nie przeszkadzaj:D moze ja tez poszukam swojej ambicji? ale najpierw nech znajde notatki... pa studenciaki:D

Gość asia_k
A ja muszę nauczyć się na poprawę koła z matmy bo mnie baba w bambuko zrobiła :( Tylko co mi po tych potrójnych całkach ;/

ja ststystyke matematyczna zamierzam do 2 rolowac, o ile wytrzymam, na cale szczescie 'całek nie mam ...

słowo \"całki\" wzbudza we mnie złe wspomnienia z pierwszego roku:P :O nie wiem jak mi się udało to zdać, w dodatku za pierwszym razem...:P a teraz się męczę nad bakteriami :O spać!😭