Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Simsalabim

czy jest ktos na kafe co właśnie ryje do egzaminów?

Polecane posty

wymiekam, ide spać nie ogarniam juz nic, nawet siebie ...... szkoda ze u mnie burzy nie ma, lubie burze, tak czy siak mysle ze niedoczekalabym pierwszego blysku jestem juz tak wykonczona .... wczoraj spalam 1 godzine, przedwczoraj 3.... dzis musze z 5, zeby jakos funkcjonowac, studiuje zaocznie- nie dadza ludzia zyc :) a takie fajne koncerty w plenerze wlasnie sa....... zycze milej nauki, szybkiej i sporej :) ja padam... kolorowych snow !

Ja też bardzo lubię burze...:) fajny klimacik:D Idę już kimać , głowa mi już pęka a oczy same zamykają...:O

Gość asia_k
nic dziś nie ruszyłam. kompletnie nic :(

jestem:) zarzadzanie na 4:) statystyka niue wiem jeszcze ale napisalam wsio co umilam i rozwiazalam mysle ze bedzie dobrze :)

ta, ja jutro mam zaliczenie z cywila a potem wt,sr egzaminy i 16,17,18 3 kolejne. nie umiem nic takze bedzie bosko...

ja powinnam teraz się uczyć, bo zostało mi pół semestru do powtórzenia, a egzamin rano wygońcie mnie... nie umiem się w tym roku zmobilizować do porządnego przygotowania na cokolwiek- kolokwium, zaliczenie, egzamin Boże, dzięki ci,że już koniec znaczy- oby koniec

Gość benethonka
majma -narzie 1 rok ale zobaczymy jak to bedzie po srodzie :D

Witam wszystkich ;) Ja mam ostatni dzień zajęć w sumie dziś, ale niestety o 18 koło z badań operacyjnych :( Od piętnastego... sesja!!! :(((

Witam Was, moge sie przyłączyć ? Moze się jakos zmobilizuję... mam egzamin w środe- jeszcze sie nie uczyłam;) następny za tydzień- mega wielki, a jestem w lesie... a w dalszą przyszłość nie wybiegam narazie myślami;) jak wy to robicie,że sie uczycie?:P ja mam problem,żeby wysiedzieć dlużej niż 3 godziny:O

Pewno ze mozesz sie przylaczyc :) no ja dzis zaczynam znowu kucie, musze poprawic jedna ocene z 4 na 4,5 to zostane zwolniona z egzaminow wiec warto... pozatym 2 kola i egz w piatek i sobote ;/;/;/

MAła menda, mam podobny problem. Ciągle mi gdzieś ucieka koncentracja :( Na szczęscie studiuję ścisły kierunek, czyli dużo zadań, teorii mało do nauki, jak pomyślę, że miałabym usiąść z książką z dala od kompa... O nie ;))) Chociaż za 2 tygodnie mam egzamin z prawa gospodarczego, dowalili nam taki przedmiot nie wiem po co... I czarno widzę kucie na pamięć :(

ja jestem na farmie:O i mam wkuc na pamiec(bo inaczej sie nie da) kilkaset wzorow lekow:O to jest przeciez nieludzkie😭

Współczuję! :/ Ale zarazem życzę powodzenia :) Damy radę! Mnie przy życiu utrzymuje myśl o zbliżajacych się wakacjach i powrocie do miasta rodzinnego (dom, ogród, cisza i spokój) ;) A potem grecja chyba:)

taaak, mnie tez ta mysl trzyma przy zyciu;) i wlasnie od wczoraj sie zawzielam i stwierdzilam,ze "damy rade!!" ;) dlatego ja chwilowo sie pozegnam, pojde wypic kawe i porysowac troche wzorkow:) powodzenia kujony:P

ja tez sie przylaczam do przygotowan do sesji :D zaczynam egzaminy od przyszlego poniedzialku...ale mam potempraktycznie kazdego dnia cos...razem...7 egzaminow... Bedzie ciezko ale dam rade...2 juz sa za mna :D Musimy sobie anrzucic jakies tempo :P

Simsalabim, słodkich snów ;) freequa, ja też od przyszłego poniedzialku ;) Dziś ostatnie kolokwium. Od pon sesja :/ Gdzie i co studiujesz?

ja jezyki obce w Bydgoszczy...wiec troche takiej pamieciowki jest bo te wsyztskie slowka itd. ;/ do tego jescze jakies przedmioty dotyczace kultury roznych krajow itd. masakra ;/ wrr nie wiem jak ja to ogarne...ato moj dopiero 1szy rok...

a teraz sobie zrobilam kawke i zaczynam...najpierw not z zeszytu... plus jakas ksiazka ktroa pierwszy raz na oczy widze no a potem moze przecwicze jakiessprawnosci lingwistyczne :P moze w ramach odsluchu jakis film? :P

Simsalabim poucz sie jescze dzis...tym bardziej ze jestes wyspana i najedzona ;) mi troche kiepsko idze :P czytam sobie notatki moje i innych i mam nadzieje ze cos mi w koncu wejdzie...ale mam to wszytsko na kompie a nie lubie sie w takich warunkach uczyc..;/

witam;) Ja właśnie dopijam kawkę i zaczynam naukę, jutro ostatnie zaliczenie, a potem już same egzamsy;/ Simsalabim, też chętnie bym sobie przerwę zrobiła, no ale niestety:( muszę kuć:O odpoczywaj i nabieraj sił jeśli możesz:)

ja tez nie mam dzis sil:O wstalam o 7 i mialam sie ostro uczyc ....:O czuje ,ze bedzie ze mna kiepsko, chce do mamy😭

Gość asia_k
Jak się zmusić o tej nauki ? :( Jedyne na co mnie dziś stać to teoria orbitali molekularnych ale pewnie i tak mało zapamiętam z podanej teorii ;/ Jaki macie sposób na motywacje? Mnie kompletnie jej brak...

u mnie się zbliża time over, jutro z rańca zaliczenie a przede mną jeszcze tony materiału do wykucia:O Mnie motywuje perspektywa poprawki której bym baaaaardzo nie chciała😭 Kurcze, jak sobie pomyślę o chemii to był pikuś w porównaniu z tym co teraz mam;/