Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Simsalabim

czy jest ktos na kafe co właśnie ryje do egzaminów?

Polecane posty

a tam dacie radę ..................co tam całki , zdecydowanie lepsza jest ekonometria:-D.............. a potem wszelkie prawa i mikro i makro ekonomie .............bywa bosko jeszcze tylko prawo celne i moje Waterloo- j. angielski a potem obrona ..............będzie dobrze bo inaczej nie może być .

nie wiem po co komu całki do szczęścia potrzebne:classic_cool: ja mogłabym żyć bez nich:P jak nauka Simsalabim?

Gość asia_k
heh z pierwszego koła z całek dostałam 90 % a teraz się nie uczyłam bo wystarczyły 2 pkt do zaliczenia przedmiotu a tu kobita każe mi pisać poprawę :( a egzaminy dwa ale i tak będzie jazda. dzisiaj profesor powiedział, że w pierwszym terminie zdają 2-3 osoby ;]

asia_k >>> no nie ciekawie się tam u ciebie porobiło.... no ale takie życie, co zrobisz... ja już wymiękam, żadna wiedza już mi do głowy dziś nie wchodzi😠

Gość elllena86
Witam, lacze sie w bolu. 4 rok, dzienne prawo. dodatkowo pracuje i w tej sesji chyba sie zajade. :D

camember- ciężko, tworze własnie funkcje gestosci o zmiennej losowej X o rozkladzie normalnym z parametrem 'mi' i 'sigma' ;/ ;/ ;/ i nic z tego nie kumam:( a jak Tobie nauka?

a propo statystyki .............. wykładowca zwykł mawiać że pies i jego pan statystycznie maja po trzy nogi i to obrazuje co statystyka jest wstanie zrobić z normalnych rzeczy i ludzi - tylko cyfry ...........mediany . dominanty i inne pierdoły .

ojoj, jak dla mnie to kosmos to o czym do mnie mówisz:D mi już język się plącze na tych wszystkich łacińskich nazwach, drobnoustrojach :O już nie mówiąc o zapamiętaniu tego 😭

Paula a 7 a ja jestem juz inzynierem technologii żywnoci w kwietniu sie obroniłam :-) po raz pierwszy bez sesji hehe

to o czym wspomnialam powyzej to tylko przedsmak tego co czeka mnie w sobote :( strach sie bac............ wiecie co, chyba jak zdamy to siadziemy przed kafe i napijemy sie razem solidarnie jakiegos browca, za oczywiscie skonczona sesje

Paula a czego sie uczyc na 2 roku teraz?? Mleko, analiza?? a może mikrobiologia??

pauli chyba nie ma teraz tutaj, albo ostro sie uczy i z teorii przeszla do praktyki :) albo padla juz od tej nauki :) mam nadzieje ze jutro tu zagladnie:)

simsalabim widze, ze wkuwasz statystyke, ale wiesz statystyke trzeba zrozumiec

ja mam mikrobiologię przemysłową do zaliczenia w tym tygodniu:( oj ciężko..:O dobry pomysł z tym browarkiem:D szkoda że moment zakończenia sesji taaaaaki odległy😭

ja ją rozumiem ale babka tak zasowa z materialem ze nie wiadomo co z czym.... w 1,5 h robi ok 20 zadan... kazde inne... trzeba samemu rozgryzc i co zajecia koło robi...

trzymajcie mocno :* mam nadzieje ze bedziemy pic za sukces :) dzis po tych 4 kawach i red bulu to chyba nie zasne...zaraz cos na sen jakiegos drinka se zrobie....

eee, może zrezygnuj z tego drinka, po tych kawach i redbullu... Ja idę spać, koniec na dziś!

Gość asia_k
kto dziś zaczyna ?:)

ja zaczynam 15. czerwca, ale najbliższe 2 tygodnie to czas zaliczania ćwiczeń dzienne, informa i ekonometria, dołączam 🖐️

Gość asia_k
chodziło mi o zaczynanie nauki na dziś. U mnie z zaliczaniem przedmiotów tak samo :(

wlasnie dotarlam do domu :) szybki obiad i lece z koksem, dla odmiany dzisiaj nie statystyka a zarzadzanie wiedza ;/ jak Wam idzie? juz zaczeliscie?

HEJ Dopiero co wróciłam z uczelni, padam:O idę coś zjeść, kawa i zaczynam naukę :( blehh

ja właśnie niedawno co wróciłąm z zakupów, właśnie zajadam sie truskawkami, zaraz pękne i ide się uczyć .... odezwe sie pozniej ok 22, jesli nie padne z wykonczenia, a wczoraj to po tym drinku to nawet nie wiem kiedy zasnelam :)

Gość biologgggg
simsalabim---> nie pij 4 kaw i napojow energetycznych a na koncu alkoholu bo zejdziesz nam na zawal:( nie zartuje, to naprawde bardzo niebezpieczne polaczenie w takich ilosciach... ps. jutro egzamin z hydrologii a ja nadal w szczerym polu;(