Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Simsalabim

czy jest ktos na kafe co właśnie ryje do egzaminów?

Polecane posty

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeee
A ja jutro mam obronę mgr. Wbrew temu co słyszałam kiedyś o obronach, nie znam pytań, które mi zadadzą ale już nie moge na to wszystko patrzeć... Moja współlokatorka też ryje do egz. z prawa rzymskiego... bleeeeeeeeeeeee z jej imieniu:)

a ja sie pytam kto wymyślił cło?........................no i jeszcze te wszystkie traktaty i inne źródła prawa .............jakiś horror o zasadach nie wspomnę bo mam odruch wymiotny bleeeeeeeeee.

biologgg- przezylam :) bede pozniej, wskoczylam na chwilke bo jem :) (dodam ze sie odchudzam )

Gość biologgggg
a ja oprocz egzaminu jutro mam jeszcze zaliczenie z angola i jakis spiking okropny:( przygotowalam referat o nietoperzach, teraz jeszcze musze sie go nauczyc :((((((((((((((((((((((((((((((((((( nienawidze sesji! zawsze mam ochote przed sesja rzucic studia;D

Jaka masaqra:( :O toż to nie idzie się tego badziewia nauczyć😭 jeszcze mam tyleeee nauki :O jutro zaliczenie o 6.00 rano 😠

Gość kotka222
ja jestem i ryje

Gość damma z łasiczką
ja tez zaliczenia na razie mecze. Jeszcze do tego mam chlopaka masakra

Gość ritaaaa
Zaliczam sie do grona ryjących... I też STATYSTYKA :/ poprawa koła i drugie koło... ;/ Do tego socjologia.. to na 13,14 czerwiec... Potem bedzie tylko gorzej :(((

Gość ritaaaa
nie moge sie wziać a materiału jest duuuzo , bardzo. Łykam sesje - nic nei daje. Pije kawe, też nic. brak motywacji. Cały czas sobie obiecywałam ze bede sie cały semestr uczyc na bieżąco. Znowu sie nie udało!! Pozdrawiam Studentki :)

Gość Vaniliowaaa
Prawo celne :D jakimś cudem zdałam już w zerówce,ale porypany przedmiot.....to fakt.Strasznie się uczy tego.

Gość Kaaarrraammmbbaa
Witam, własnie sie ucze methodology of teaching English- pojutrze zaliczenie.. dołączam do cierpiących z powodu sesji ;)

Gość Kaaarrraammmbbaa
camember- to masz zaliczenie o 5 rano czy co ? :P

o 6.00 😠 😭 tak sobie doktorek wymyślił:O porażka! chyba nie ma sensu się dziś kłaść spać:D

Gość Kaaarrraammmbbaa
yyyyy? jakiś nienormalny? wspólczuje... przeciez o 6 rano to nikt nie potrafi zebrac mysli a co dopiero egzamin zdawac :/

właśnie edukuję się z produkcji bioetanolu;) i jeszcze powtórkę muszę zrobić...;/ a głowa już mnie boleć zaczyna:( ehh

koniec przerwy, wracam do nauki... simsalabim, nie dziękuję żeby nie zapeszyć:) owocnej edukacji studenci:)

egz o 6 rano to jeszcze nic..... ja 3 lata temu mialam egz z przedmiotu' reeingenering systemow produkcyjnych' ... mialy byc tylko wpisy o 16. pojechalam, okazalo sie ze profesor se wymyslil ze bedzie nas pytac.... nikt zadnych notatek nie mial.... wiec kazdy wchodzil i wychodzil pojedynczo bez zaliczenia czyli 5 grup z mojego roku, 5 z innego kierunku i jakies zalegle z zeszlego roku jednostki ... weszlam o 1 w nocy, glodna zmeczona... i spytal sie mnie o grawitacji.. nie ma to nic wspolnego z przedmiotem, juz nie wiem co powiedzialam ale zaliczenie mialam, w domu bylam o 3 rano i na 6 do roboty...

Gość Kaaarrraammmbbaa
tez zycze owocnej nauki ;) i powodzenia o 6 rano :) zmykam spac..

Witajcie kochani :) Jak tam zakres waszej wiedzy? Powiększył się od wczoraj ?:) camember- jak tam egzamin ? Dziś kolejny dzień rycia... niestety, czas ucieka, a jeszcze tyle nauki :( zostały mi 3 wykłady do obrycia i statystyka matematyczna.

Gość ritaaa
ja sie własnie zabieram... ;((( Dużo siły zycze...

Hejka:) Egzamin całkiem nieźle poszedł, myślę że do przodu;) Dopiero wróciłam do domku:( padam z nóg, spać mi się chce:O a tyle nauki przede mną 😭 Odpocznę z godzinkę i zabieram się za naukę... ;/ Simsalabim, jak tam u Ciebie? jak postępy?

hej, postępny niewielkie, ale zawsze to coś... własnie jestem u rodzicow, zaraz spadam do siebie do domu, musialam zaczerpnac swierego powietrza :) a wogole to w piatek zjezdzaja sie do mnie goscie wiec musze dzis przyspieszyc z nauka bo w piatek nici z kucia :/ to fajnie ze egz Ci poszedl po mysli, jeden do przodu :)

ok, ide zrobic sobie kawke i zaczynam mękę chrystusowską ze statystyką , do wieczorka pa :]