Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Simsalabim

czy jest ktos na kafe co właśnie ryje do egzaminów?

Polecane posty

Gość asia_k
całka całka całka kawa całka całka pluszzzzzzz całka całka God bless you!!

Statystyka /.................. o boże nie pamiętam jak ją zdałam ale dostałam 5 wtedy wydawało mi się że nigdy tego nie pojmę , dzisiaj wiem , że są gorsze przedmioty .........................exam z ekonometrii to był przebój w moim wydaniu :-P. wracam do prawa celnego ........................

Gość asia_k
matma zaliczona bezbłędnie, zaliczenie przedmiotu na 4. To już tylko egzamin został i koniec z całkami raz na zawsze!

Gość asia_k
pierwszy. pewnie będę miała jeszcze do czynienia z tymi całkami, różniczkami itp. ale już widmo koła mi nie grozi :D

hejka;) asia_k >>> gratuluję zdanej matmy:) Ale mnie ten tydzień nerwów kosztuje 😭 jutro kolejne zaliczenie:( a jeszcze zostało mi 60str do wkucia:O jakiegoś pluszsza muszę wypić bo już prawie na nogach się słaniam ze zmęczenia i nie wyspania:O jak tam Simsalabim u Ciebie??? ;>

Gość asia_k
dzięki :) dzisiaj chyba nie zacznę nauki do egzaminów bo jestem umysłowo skończona po tej matmie (prawie 1,5 h liczyłam jedną całkę bo coś mi nie pasowało ;[ ) a od jutra chemia nieorganiczna :D:D

Ooo nikogo nie ma? :( Idę po kawę, bo już nie mam siły na koncentrację:O break:) Powodzenia we wszelakich zaliczeniach i egzaminach jutro🌻

Gość pi bipppppp
jutro zaliczam seminarium dyplomowe a jestem jeszcze w czarnej dupie z prezentacją :( wylaczcie kafeteriee ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość srgdrhd
tak czytam i czytam :D ale nie doczytałąm do konca... trafiłąm na cos takiego :" dzisiaj profesor powiedział, że w pierwszym terminie zdają 2-3 osoby ;]" i przerazenie w oczach...otóz..gdzie wy studiujecie??? raany!! u mnie na 3cim terminie zdają 3 osoby a konczy sie na 6/7 terminach;/ porazka

Gość srgdrhd
a wiec powodzenia jutro :) ja caly tydzien robie projekty i nic nie mam :( :( :( chyba poległam..i pomału sie poddaję :(

Dzięki :) Nie poddawaj się! Trzeba walczyć ;) Chociaż rozumiem Cię, ja jestem skonana, a jeszcze sesji nie zaczęłam ... :(

Gość asia_k
UAM w Poznaniu. No wiem jak to jest z tymi zaliczeniami ale chodzi o to, że co innego w zimową a co innego w letnią sesję i że lepiej byłoby mieć to z głowy za jednym zamachem i mieć luźne wakacje ale wiadomo jaka jest rzeczywistość... :)

Witam, wczoraj mnie nie było, bylam na koncercie musialam odreagowac jakos, a pozniej do 2 sie uczylam, zasnelam w wannie z notatkami i mi sie wszystko rozmazalo :( dzisiaj mam gosci wiec ile zdaze tyle bede wiedziec:( na cale szczescie okazalo sie ze zaliczenia beda w niedziele a nie w sobote wiec mam jeszcze pol dnia w sobote do nauki...

Gość asia_k
nieorgana mode. kiedyś trzeba zacząć ale dziś tylko tak musnę sobie co by się zaznajomić z materiałem ;-)

Gość wlasnie dzis zaliczylam
ostatni egzamin i odczulam wielka ulge :-)

Gość rachunkowość wrrrrrrrrrrrrrrrr

magnolia- Dzięki :) ja nieststy zaczynam zaliczanie, ale niektorzy maja fajniem juz maja wakacje...... :(

ojej, jak ja zazdroszczę osobom które już po tym sesyjnym koszmarze... Simsalabim, ja dziś deliatnie, tylko 3 kawki dopiero:D nauka entomologii, i poszukiwanie odpowiedzi do zagadnień których nigdzie nie ma😠 już padam 😭 w dodatku omija mnie Noc Kultury w moim mieście:(

camember juz myslalam ze tu nie zagoscisz.... :) ja po kawach dokanczam wlasnie TIGERA i nic juz na mnie nie dziala;/ jeszcze mi sie auto zrypalo i nie wiem jak wroce o 20 ze szkoly jutro, bo dojechac jakos dojade.... eh trzymajcie jutro kciuki

eee, ja jestem bardzo wierna topikowi;) nie mogłabym go opuścić Będę trzymać kciuki !!! 🌻 Studiujesz dziennie czy zaocznie Simsalabim? U mnie fajna burza jest:D troszkę się błyska;) Spać mi się już strasznie chce, ale walczę ostro, jeszcze 2h i spać:) jakoś wytrzymam, a jutro kolejny dzień zakuwanka:O 😭