Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Simsalabim

czy jest ktos na kafe co właśnie ryje do egzaminów?

Polecane posty

Gość asia_k
a na czym jesteś ? ja na chemii więc mam wszystko dosyć szczegółowo :(

Jestem na biotechnologii (III rok) oj u mnie chemia była na bardzo wysokim poziomie, do tej pory 99% pamiętam doskonale:D no ale wiadomo, że na kierunku chemia, chemii jak sama nazwa wskazuje jest więcej...

No i nic dzis nie ruszylam, za to wlaczylam sobie prison break I sezon, mam dosc nauki DOść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( jutro miele na statystyke, mam ostatnie kolo w sobote wiec dobrze bylo by miec jakiekolwiek pojecie co bede liczyc... no i egzaminy pelna gębą sie zaczynaja..........

Kurde, ja już nie mam siły czytać już tego entomologicznego badziewia😭 co za porażka 😠 nie zdam jutro tego chyba:O hmm, prison break... lubię ten serial:) wszystkie 4 sezony już obejrzałam:D

Gość ja tez ryje
i mam juz serdecznie dosc... a tu jeszcze cala nic przede mna...

4 sezonu jeszcze nie widzialam... czy skonczyl sie normalnie czy jednak bedzie 5? no i czy jest sara?

ale jestem zestresowana:O robię sobie ostatnie powtórki... i jem śniadanko z mega kawą.... prison 4 niestety nie skończy się normalnie i raczej na pewno będzie 5... Sara żyje :) w ogóle to była przesada że ją \"uśmiercili\"w poprzedniej części ...

Proszę nie zdradzać szczegółów fabuły ! :D Ja w wakacje chcę nadrobić różne serialowe zaległości :) Obecnie oglądam dr house\'a, strasznie mnie wciągnął ; ) Dziś mam wolny dzień, pierwszy egzamin w poniedziałek ehhh. Powodzenia Wam na wszystkich kołach i egzamach 🖐️ :)

Mogę dołączyć? Nie potrafię się zmusić, w sumie to czas by się znalazł, ale robię wszystko żeby tylko się nie uczyć :-/ tragedia

Już wiecej szczegolow na tema prison break nie chce znac:) bo tez musze nadrobic :) wogole to czesc wszystkim, wlasnie wstalam z nowymi silami na nowa nauke ale zaczne po poludniu dopiero :)

czesc ja tez dopiero wstalam :D swoj dzien zaczelam od rozpisania planu dnia :P wtedy przynajmniej mam nad soba jakiehgos \'bata\' ktory mi ewidentnie pokazuje ile juz czasu zmarnowalam i co bym mogla juz miec zrobione:P moj dzien zaczyna sie od 11:30 wiec mam jeszcze kilka minut lenistwa:P wieczorem dam znac jak wypelnilam swoj plan dnia no chyba ze nadrobie czyms ten czas i uda mi sie wczesniej tutaj wejsc a nie tak jak sobie przewidzialam dopiero o 22:30 :P Nie no bo juz bez przesady wciaz mowimy ile jesczze mamy do zorbienia a nic nie robimy...trzeba sie w koncu wziac :P Milego dnia kujonki :** ps.teraz zrobie sobie przypal...ja jeszcze nigdy nie ogladalam pison break\'a :P ale wciaz o tym slysze wiec mozew koncu sie i za to wezme:P

hej:) freequa--> ten plan dnia to super pomysl, moze i ja taki sobie sprawie:P lece na kawe i do nauki, ale dzis chyba poczytam w parku;) taka piekna pogoda, trzeba zlapac troche slonca:)

Gość titiritiiiii
ja sie rozchorowałam... w sobote mam 2 najwazniejsze koła, być albo nie być a ja na antybiotykach i ledwo żyje, gorączka, katar , kaszel. Do piatku musze cąłą statystyke przyswoić a tu lipa... Przygotowuje sie na poprawki we wrzesniu... Czy miec poprawke to aż takie straszne?? Jestem dopiero na 1 roku :(

nie to nietakie straszne;) to nawet fajne, poznasz nowych ludzi :D u mnie zawsze jest smiesznie na poprawkach:)

Gość popraweczka
Ja też mam poprawkę ...pierwszą w życiu , a jestem na 4 semestrze:(

Z planem dnia to świetny pomysł :) brawo freequa :) Co do poprawek, ja jestem na 4 semestrze, i już ich było... oj było :D A gdyby tak w tym semestrze się udało? Byloby bosko. Pierwsza sesja bez poprawki kusząca, ale się nie nastawiam :) Ja dziś gromadzę materiały, notatki, sprzątam, bo od jutra zaczynam :) Fajnie, że nas coraz więcej 🖐️

no ja wam polecam plan dnia, na razie dobrze mi idzie :P tez mi sie marzy nie miec zadnych poprawek...(pierwszy rok) ale nie nastawiam sie...bo mam takie rpzedmioty gdzie jest czysta pamieciowka i ciezko nauczyc sie calego roku w 2tyg :P tym bardziej ze do tych informacji dochodzi peeelno nowych slowek...ktore do tego juz dawno wyszly z uzycia... Mała menda zazdroszcze uczenia sie w parku...;) u mnie bylo slonce tak do poludnia a teraz chmury i pewnie niedlugo bedzie padac;/

heh, nauka w parku nie wypalila ,ale moze jeszcze sie zbiore;) tez sie troche zleklam jak zobaczylam chmury:P u mnie semestr 6...jakby byl bez poprawki, to byloby pieknie,ale jakos watpie;) chociaz ciagle jakas iskierka nadziei jest:D co tam, wrzesnien tez ladny miesiac;)

:) No zobaczymy, jak to będzie :) U mnie dziś dziwna pogoda, niby ciepło, ale padało. W ogóle w jakich miastach studiujecie? Mendo, Ty przypadkiem nie z Wawy? (z jakiegoś topika kojarze, ale mozliwa moja pomylka)

:) Też chciałam do wawy jechać, ale na SGH się nie dostałam 2 lata temu :( Spróbuję po licencjacie wystartować. No nic, idę podjąć próbę ugotowania obiadu :) Pozdrawiam i do pogadania :)

U mnie tak gorąco ze musialam otworzyc piwo,a co za tym idzie.... nic dobrego, nie chce mi sie uczyc, chyba wypozycze \"plan dnia\", pozatym dostalam dzis list ze 22, 23 , 30 mam sie wstawic we wrocku na badania sadowe a w tych dniach mam psia mac egzaminy!!! i nie wiem jak to teraz zalatwic ;/ ja studiuje w zielonej gorze :) jest ktos z zielonki ?:)

eee nic mi nie wchodzi...tzn.ciezko...chyba ten dzien jakis taki dziwny...i jak ja mam rzucic kawe? :P

hej:) Już milczę na temat prison\'a:P:D kurde jaki u mnie dziś upał:O nie byłam na coś takiego gotowa:P Powiem wam że ja też stosuję plan dnia, żeby się ze wszystkim wyrobić, niestety zazwyczaj się nie wyrabiam i muszę sobie minimalizować godziny snu:( PS. ja studiuję w Lublinie;)

nigdy nie robie nic kosztem snu :P moge byc nie nauczona ale mimo wszytsko spac pojde:P nie potrafie seidziec w nocy nad ksiazka...ewentualnie rano..ale nigdy nie w nocy...;/

Ja się dopisuje :) Witam 🌼 Chociaż właściwie to ja próbuje ryć od godziny 13 ale jakoś nic nie mogę z tego rycia wynieść ... (tak to jest jak się systematycznie nie uczy) Na szczęście najbliższy egzamin dopiero w piątek. A następne kolo w sobotę. Może do tego czasu coś ruszy. Też tak macie? :o

Ja się dopisuje :) Witam 🌼 Chociaż właściwie to ja próbuje ryć od godziny 13 ale jakoś nic nie mogę z tego rycia wynieść ... (tak to jest jak się systematycznie nie uczy) Na szczęście najbliższy egzamin dopiero w piątek. A następne kolo w sobotę. Może do tego czasu coś ruszy. Też tak macie? :o

Cześć koteczek, witamy w naszym gronie :) Dzień dobry wszystkim! :) Ja niedawno wstałam, dziś w planach racha zarządcza, a od jutra przeplatam ją z badaniami operacyjnymi. Muszę jak najwięcej robić w ciągu dnia, bo ja również w nocy się uczyć nie mogę. Najważniejsze to się wyspać :D Miłego dnia dziewczyny ;)