Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimumi

gwałt-ciąża

Polecane posty

Gość mimumi

3 dni temu zostałam wykorzystana... właśnie zobaczyłam czerwoną plamkę na bieliźnie..dostałam raczej okresu. Chyba powinnam się cieszyć. Boję się, że okres po tak krótkim czasie nie ma znaczenia... Mogę być w ciąży, nawet jeśli 3 dni po stosunku dostałam okresu? proszę odpowiedzcie..

Gość tymianek i podbiał
ile lat masz kochana ???

Gość powinnas i tak isc do
lekarza, zrobic badania na choroby weneryczne itp

Gość dostalam okres
nie "okresu"

Gość zero szacunku
Dlaczego nie wzięłaś tabletki "po" czyli escapelle ?

Gość mimumi
17 lat... ostatnio daty miesiączkowania zmieniają się.. dostaje albo na początku 1-10 albo 20-28... więc wygląda na to, że teraz jest temin... * sory za błąd, ale jestem roztrzęsiona..

to nie byl gwałt to był seks niespodzianka ogarnij środowisko to nie bedzie takich sytuacji

Gość mimumi
skoro to był seks niespodzianka, to mam nadzieje, że podwójnej w postaci dziecka nie będe miała.. dzięki

Gość fgfgfg
kochana, nie można pisać jak tu nieraz czytam, że zawsze dostaję okres 1., albo zawsze dostaję w piątek. zapamiętaj sobie, bo to Ci się przyda, że okres dostaje się CO PEWNĄ LICZBĘ DNI i to właśnie te dni są ważne chociażby podczas wizyty u ginekologa :) także policz sobie jaki masz długi cykl to CI się na pewno przyda ;) a co do ciąży to jeśli już policzysz średnią długość cyklu i faktycznie okaże się że teraz powinnaś mieć okres, i się 'rozkręci' tak jak powinien to będę trzymać kciuki żeby dzidziusia jeszcze nie było, masz na to czas :) pozdr 🖐️