Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W ySo Ki

Byc wysokim. Wada czy zaleta?

Polecane posty

Gość dlgkns
a z genami nigdy nie ma pewności, jestem wyższa od mojej mamy, która też do niskich nie należy, całe szczęście że taty nie przerosłam:classic_cool:

Gość bdffpo
zaleta dla facetów do 185 cm, dla kobiet do 175 cm, powyżej to zaczyna się problem...

Gość dziew_czyna
a ja jestem wysoka, noszę szpilki, nawet 8 cm i mam to w nosie:) nawet, jak na ulicy wołają za mną żyrafa:)

Gość W ySo Ki
Wsumie nie mialem zamierzenia robic z tego tematu randki i mam nadzieje ze nie uciekniecie po przeczytaniu tego ale powiem cos o sobie. 195 cm szczuply brunet w malych okularkach. 30 lat. Kawaler do wziecia. Miasto Opole. Jesli ktos chcialby poznac blizej to podam moje namiary. Ale powiem jeszcze raz. Nie mialem zamiaru robic z tego randki. Ja ubustwiam wysokie kobiety z malym biustem i jestem dumny gdy taka laska idzie ze mna ulica w mini i szpilkach BO WIEM ZE 99% facetow pragnie miec taka kobiete. Tyle o mnie. Mam nadzieje ze nie uciekniecie. Jesli zadna z was nie bedzie zainteresowana to mozemy dalej sie uzalac nad soba. Lepsze to niz marny film w telewizji.

Gość dziew_czyna
jeśli 99% pragnie, to dlaczego tylko 1 % takie ma;) ?

Opole to trochę daleko. :) Ja w sumie to się nad sobą nie użalam, zdążyłam się już przyzwyczaić do wzrostu i innych mankamentów i liczę, że się kiedyś doczekam na tego właściwego. :)

Gość je suis.
Mam 176cm, myslalam, ze moj wzrost jest atutem, ale jak widze, ze 90% wysokich facetow idzie pod reke z karzelkami 160cm, to zaluje, ze nie jestem nizsza:O

Gość W ySo Ki
Wysocy chodza z karzelkami bo wysokie kobiety tez wola karzelkow. No i kolo sie zamyka.A co do tego ze Opole to troche daleko to zapomnialem dodac ze przyprowadzilem sie tutaj do dziewczyny. Nie pierwszy raz zreszta. Zawsze uwazalem ze za kims wyjatkowym trzeba gonic. A to ze ten ktos wyjatkowy sie okazuje potem kims zupelnie innym to juz inna bajka. Trzeba wierzyc i ufac. Bo wiem ze wkoncu gdzies sie osiedle z ta druga polowka.

Gość astrology
az mnie w dołku ściska jak was czytam!!!!! wyobraźcie sobie co czuje w takim wypadku osoba, która wszystkim zawsze sięga do ramienia, lub niżej, która jeśli jest dziewczyną wiecznie katuje się w 12 cm szpilach lub koturnach, żeby nie ginąć w tłumie na szkolnym korytarzu, a jeśli jest facetem to żaden trik mu nie pomoże. Czujecie się dziwnie z powodu długich zgrabnych nóg? Nie mogę zrozumieć, albo za mało wypiłam:)

Gość Kwiaruszek987
Kurcze Wyso Ki ma racje ze wysocy ludzie maja gorzej..ja mam 173 i naprawde chciałabym sobie mierzyc 165;/...zawsze jak poznaje jakiegos chłopaka czy mam poznac moze tak to modle sie zeby te 5 cm był wyzszy ode mnie;/..te od 160 to moga miec i niskich i wysokich :(((((((((((((((((((((((((

Gość astrology
pomyślcie ponadto że są ludzie dla których używane powyżej słowo "karzeł" jest najochydniejszym wspomnieniem z czasów dorastania, oni autentycznie zazdroszczą wam wzrostu.

Ja mam 180 cm i chętnie oddałabym komuś z 10cm. Tak żeby choć raz nie mieć problemów z kupnem spodni itd ;)) No i facetów wysokich (powyżej 185) też wielu nie ma ;(

Gość je suis.
Wysoki, a moze wysokie dziewczyny chodza z niskimi, bo nie maja innego wyboru?? Wszyscy moi wysocy koledzy maja dziewczyny 165 i nizsze. Moze wy myslicie, ze niska jest tam ciasniejsza?:O

Gość Kwiaruszek987
mi osobiscie podobaja sie bardzo wysocy mezczyzni nawet powyzej 194 !!zawsze sie ogladam jak taki chłopak idzie ulica ale niestety tacy nie trafiaja mi sie...........

Gość W ySo Ki
GG 10409228

Gość Kwiaruszek987
w takim razie wysokie dziewczyny powinny sie powybijac bo i tak nie znajda nikogo?? bo te nizsze to sa instynktownie wybierane przez facetow???:/ a fajnie kiedy majac te 173 jest sie z facetem ktory jest wyzszy o 10 cm wtedy nawte czuje sie niska;))

Gość ojo_j
a ja mam 177 cm, noszę szpilki i się cieszę, bo mam dłuuugie nogi:) i mogę na wszystkich patrzeć z góry;) mnie niższy facet nie przeszkadza, do tej pory to oni zawsze narzekali, że jestem za wysoka...a ze szpilek i tak nie zrezygnuję:)

wg mnie to wada bo najlapiej byc srednim;) zeby nie bylo chlopaka mam,wyzszy ode mnie.mi tylko te szpilki doskwieraja;) no ale coz...

Gość ojo_j
a mój zabraniał mi nosić szpilki..bo czuł się mało męski:)

Gość W ySo Ki
O rany!!!! Widze ze temat sie rozwinal. Bardzo mnie to cieszy. Moze zalozymy nowy klub wysokich? Kto wie?

Gość Definition of Rebel
Ja mierzę 175 cm i uwielbiam swoj wzrost, nie odjęłabym sobie ani cm :) Noszę szpilki i niczym sie nie przejmuję, wręcz przeciwnie ;) Zestaw : szpilki + mini w długich nogach powala facetów ;) A jesli mowa o facetach, to uwielbiach wysokich ponad 190 cm, niestety chyba coraz mniej takich :( Generalnie uwazam, że z faktu, iż jestem wysoka, płyną same korzyści :) Pozdrawiam wszystkich wysokich :)

Wiem, że to temat o wysokich osobach, ale co tam ja lubię czasem pomarudzić :) i dałabym wiele żeby być wyższą (mam 157 cm wzrostu), bo mężczyźni chyba uważają mnie za dziecko, bo do tego jestem jeszcze szczupła. :( A wysokich mężczyzn uwielbiam :)

Gość W ySo Ki
Szkoda ze tylko w necie kobiety uwielbiaja wysokich mezczyzn. W rzeczywistosci dla kobiety maximum to 180 cm w porywach do 190. Ale moje 195 to juz za duzo. Wiem co mowie.

Gość nie marudzić
nie ma co marudzić, sama nie raz plułam że na co mi moje 179cm?że gdzie tu znaleźć wysokiego faceta... naprawdę kwestia czasu:) znalazło mnie moje 195cm właśnie dzięki szpilkom i temu,że byłam widoczna:)

Gość Definition of Rebel
Wysoki - dla mnie facet o Twoim wzroście to marzenie :)

Gość Lukrecja bez lukru
moj wzrost to 173 cm i dobrze sie z nim czuje :) Lubię gdy facet jest wysoki , chociaz to nie jest wyznacznikiem, ze sie nim zainteresuje. Autorze nie narzekaj, ze wysokim mezczyznom trudniej zdobyc kobiete. Moze akurat Ty masz jakiegos niefarta. Z obserwacji kolezanek, one wlasnie wybieraja tych wyzszych mezczyzn. Moj najnizszy facet mial 188 cm wzrostu, najwyzszy 196 , a ten który zagoscil w moim sercu na dobre ma 190 cm ( zanim go poznalam osobiscie , to lekko sciemnial , ze ma cos kolo 200 cm ;) ) Takze głowa do góry. :) Znajdziesz amatorke swoich centymetrow, tylko oprocz nich musisz ja zafascynowac jeszcze czyms innym oprocz walorow fizycznych .

Gość W ySo Ki
Defiinition Rabel. Jesli masz ochote to moje GG jest gdzies tu w tum temacie. Podalem wczesniej i nic.

Gość W ySo Ki
Tzn. Ochote na rozmowe oczywiscie