Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia87

Ile razy podchodziliście do egzaminu praktycznego na prawko jazdy??

Polecane posty

o a jak zdam to pójdę sie upić -hihih to chyba najczęstszy tekst podchodzących do egz.. :D patologiczna Polsko nasza hehe a jak myslicie , egzamin mam 24 czerwca, czy lepiej wziasc kilka godzin jazd np w tygodniu poprzedzającym czy raz na tydzień aż do egzaminu?

Gość ailsa24
zdalam za 4 razem, to byl ostatni dzwonek bo za tydz wyjezdzalam za granice no ale na szczescie sie udalo, za 1 razem oblalam bo wymusilam pierszenstwo na rondzie (chociaz wydawalo mi sie ze 3 razy bym zdarzyla na nie wjechac), za drugim razem zatrzymalam sie na warunkowym a dalej przy linii jezdni juz nie, za 3 razem nie wlaczylam migacza wjezdzajac na parking.....

Gość ailsa24
najlepiej wez sobie kilka godzin mi to np pomagalo

jak to jest? Mam w rodzinie osoby, które zdały za pierwszym razem i jeżdżą tragicznie; nie potrafią zaparkować tyłem albo jak auto jest na parkingu ustawione tyłem nie potrafią wyjechać i one zdały!!! A mój szwagier, który jeździ świetnie-dopiero za trzecim razem.

Gość dfsfdf
padlinka, lepiej jak najblizej egzaminu

ja zdałam za 3 razem,z tym że było to 11 lat temu :D bosz...jak ten czas leci :O

senkju :) no chyba faktycznie bliuzej egz, ale bioje sie zebym nei zapomniala jak sie jezdzi hehe zuliamanelia----bo ci dobrze jezdzacy jezdza pewnie i egz boi sie ze beda z nich prazci drogowi :D wola rozważne ciapy co to czekaja 5 minut na zielonym zeby bron boze za wczesnie na skrzyzownie nie wjechac hehehe cytrusowa--poradzisz sobie :) musisz tu zameldowac jakci poszlo :D

Gość kAXIL
Kat.B za trzecim stres mnie dopadł, Kat.C za 1 na luzie, Kat.CE za 2 głupi bład na placu,Kat.BE automatycznie po zdaniu CE najlepszy jest komentarz że olewają bo muszą z czegoś życ taki zawód oceniają przyszłych kierowców:)

Zdałam za 2 razem. Powiem tylko, że z kazdym kolejnym egzaminem większy stres...:S

Gość PASSIFLORA ETC
ja juz dwa razy oblalam..za kazdym razem z wlasnej winy. teraz mam 3 podejscie za tydzien i mam nadzieje ze zdam...nie mam juz kasy na jazdy :P musze teraz zdac bo mi sie teoria przedawni :P

Gość sara_mania
za pierwszym razem się udało:) umiejętności i szczeście przede wszystkim :)

a co do stresu to wam powiem że pierwszym razem się bałam bo nie wiedziałam jak to jest ale za drugim razem podeszłam do egzaminu z totalnym luzem i dlatego dobrze mi szło tylko na sam koniec musiałam sprawę zawalić:/ ale cóż mówi się trudno...może następnym razem będzie lepiej:)

Gość hoppka
Cześć Dziewczyny. Ja zdałam za 4 razem, przygody miałam niesamowite... Podczas ostatniego egzaminu wykrakałam sobie punto i "ukochanego" egzaminatora z którym oblałąm za pierwszym razem. Tak chciałam jak najszybciej oblać żeby się z nim długo nie męczyć że jezdziłam 40 minut i nawet najmniejszego błędu nie popełniłąm :) a na łuk to mam swój sposób, wierzcie lub nie ale nigdy nawet na kursie nie wyjechałam za linie. Podczas cofania patrzeć sie cały czas w prawe lusterko i zachowywać taka sama odległość od lini.

Gość sara_mania
nie ma co się załamywać, dużo zalezy od egzaminatora, jak facety gburowaty za jescze wiekszy stres :) pozdrawiam i powodzenia życzę :)

Gość sara_mania
ostatnio słyszałam że L egzaminacyjna udezyła w policje !!!!!!!!! wyobrażacie sobie to:) podobo dziewczyna się zestresowała jak granatowych zobaczyła :)

ja sie cykam bo za pierwszymrazem i tak wiedzialam ze mam male szanse zdac a teraz juz mam cisnienie to tym bardziej sie moge spiać :O chlip hehe

Ja za pierwszym razem totalny luz, zero stresu i z własnej winy oblałam,a za drugim razem to kolanem w kierownicę prawie uderzałam.

Gość pechowa................
Zdałam za dziewiątym razem. Nie wiem, stres, wredni egzaminatorzy, pech.... A może po prostu nie byłam dobrym kierowcą, bo tych godzin praktycznych było dla mnie za mało. Mogłoby się wydawać, że będę na drodze zagrożeniem. Ale jeżdżę już dwa lata i jakoś żadnego nieszczęścia na drodze nie spowodowałam ( ani małego ani dużego) Od 8 miesięcy mam własny samochód, jeżdżę nim codziennie, i w mieście i w trasie i jakoś niczego złego jeszcze nie zrobiłam. Może po prostu mam więcej pokory, bo wiem, że rewelacyjnym kierowcą nie jestem więc nie szarżuję.

reweelka---tego sie boje...ze po luzackim (w miare ) pierwszym podejsciu na drugim nawet na miasto neiwyjade :D

Padlinka-dobrze będzie:) Moja koleżanka zdawała tam dwa razy i dała radę:) Ja na powstańców zdawałam.

Gość sałatka90
ja oblałam 2x na placu aaa za trzecim za szczescie zdałam ;) ale jak to mówilą do trzech razy sztuka ;D

Na pierwsze prawko zdalem za 1-ym razem ale to bylo daaawno temu, jeszcze w technikum. Zdawalem na fiacie 125p. Jakieś 10 lat temu zdawalem na ciężarowy i udalo się dopiero z 5-ym razem. Zdawalem na Starze. 4 razy poleglem na manewrach bo plac na ktorym ćwiczylem na kursie nie był taki jak egzaminacyjny. Np. tylem po łuku na kursie trzymalem sie nalusterko blisko prawej strony i było OK. A na egzaminie trzeba bylo sie łąmać inaczej o czym nie wiedzialem. Dopiero po douczce w innym ośrodku zalapałem o co chodzi :)

nie jedz tych leków,bo Ci przytępią mózg i w ogóle nie bedziesz myslala.spróbuj sie troche wyluzowac,posłuchaj ulubionej muzyki,poplotkuj z kolezanka( tylko nie poruszaj tematu egzaminu!) idz na spacer i pamietaj TYLKO SPOKÓJ MOZE NAS URATOWAC :) trzymam kciuki i daj znac \"po\"

ta właśnie poryczałam sie siostrze do słuchawki:( to już 3 egzamin:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((