Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia87

Ile razy podchodziliście do egzaminu praktycznego na prawko jazdy??

Polecane posty

no ! w koncu zdałam! (warszawa Odlewnicza.) ...za trzecim razem...i nie daltego ze nie umialam jezdzic :P za drugim razem poleglam debilnie na luku..z nerwow prawdopodobnie, bo dotychczas nei miewalam z lukiem najmniejszych problemow :) trzeci raz byl najbardziej stresujacy. ale sie udalo :) jesli chodzi o egzaminatorow w word odlewnicza dwa razy mi wylosowali witolda chyba bergera czy jakos tak dziwnie..wyglada jak troche kapitan ze star treka - opalony i lysy :) ale bardzo fajny. a zdalam u ernesta raczkowskiego. mily byl i nie przyczepial sie niepotzebnie :)

oj, ja tez zdawalam na Odlewniczej, moi egzaminatorzy byli bardzo mili ale nie na tyle by mi zaliczyc spieprzony łuk:D

Gość anastazja998
tylko 3 razy :-) ale za 3 razem miałam 2 egzaminatorów w aucie-dziwne, było to 4 lata temu

no ten bitner mimo ze byl boski tez nie mogl olac ze przywalilam w slupek na luku heheheh

Gość mdlejaca
8!!! za to jak juz sie udalo, po wyjsciu z auta--zemdlalam!

padlinka-szczere gratulacje!! i szerokiej drogi;) ja też bym chciała już jeździć legalnie po ulicach...a tak to tylko podjade do sklepu 300m dalej żeby zakupów nie nosić i na tym koniec mojej przyjemności:(

mdlejąca też tak bym zareagowała gdybym zdała..... albo się upłakała ze szczęścia...;);)

Andzia---Dziekuje kochana! niedlugo twoja kolej :D mdlejaca--- jesli o mnie chodzi to od rana juz bylam w placzliwym nastroju :P wiec co sie dziwic ze jak uslyszalam ze zdalam poryczlam sie jak dzieciak :P hehe smiac mi sie chce jak se przypomne :P schodze z placu i ryczę :) ludzie sie gapia a jedna babka widzac jak sie ciesze , tez sie poplakala (pewnie ze stresu :P )heheh, kino, mowie wam :D

Gość mikolina554
za 2 tygodnie podchodzę po raz 4 -word opole ;)

Gość mikolina554
a właściwie to za tydzień :O

ja ide 3 sierpnia ustalić ten egzamin i to już 4 w końcu i się nie nastawiam wogóle na zdany egzamin ale warto podejść... może się uda....

Andzia, czemu dopiero 3? i tak sie dlugo czeka :) jeszcze ci sie teoria przedawni :P

czeka się u mnie w kielcach w okolicach miesiąca ale po ostatniej porażce musiałam sobie wolne wziąść bo psychicznie wysiadam...

Gość mikolina554
andzia to tak samo jak ja ;) z tym że ja 3 sierpnia mam 4 egzamin, w maju miałam 3 i zrobiłam sobie przerwe ... ;) jak teraz w sierpniu nie zdam przedawnia mi sie teoria ale przecież zdam :D

Gość arnilka
ZA 3 ZDALAM;). 1 raz miasto oblalam, 2 stracilam slupek.

Gość Zdawałam pierwszy raz w piątek
Ale nie zdałam (moim zdaniem nie do konca słusznie ale przeciez się kłócic nie bede, chociaz powiedziam egzaminatorowi ze sie nie zgadzam :P) Bardziej mnie wkurzyło to że najblizszy wolny termin to 7 pazdzernik

Gość ze co ze jak 7 pazdziernika
? przeciez to wprew przepisom , po wejsciu nowych zasad oczekiwanie na egzamin nie moze byc dluzsze niz 30 dni!!!!!

obecnie zachodze w glowe kiedy bede mogla odebrac prawko. status na stronie https://www.kierowca.pwpw.pl/PJAction.do to ciagle: "Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany" :O próbuje znaleźć nr do wydzialu komunikacji w necie ale wszytskie sa nieprawidłowe..wrrr Jesli chodzi o okres oczekiwania to u mnie na odlewniczej w warszawie na kazdy z egzaminow (oprocz pierwszego podejscia) czekalam okolo 24-28 dni. wydaje mi sie totalnie porąbane dawać terminy dłuższe niż miesiąc :O eh urzedy za tą kasa którą od biednych mlodych kierowcow sciagają moglyby zatrudnic wirecej pracownikow i dokupic chociaz pare samochodów...bo remont na odlewniczej pełna parą do przodu :P hehe

Gość zdalam za 7-m
:( Tylko po co te męki skoro od 3 lat nie siedziałam za kierownicą?

Gość najwięcej oblewa kurdupli
Zauważyłam że najwięcej oblewają faceci niskiego wzrostu (tak ok 165-169 cm). Ale to się pewnie bierze stąd, że jak taki facet jest niski to słaby fizycznie i ma ograniczoną widoczność a tym samym problemyz jazdą. Facet, aby był dobrym kierowcą powinien spełniać podstawowe warunki fizycznie i NIE BYĆ kurduplem!

a jak to się ma jeżeli chodzi o kobiety? Ja mam 166 cm, czym jako kobieta-kierowca róznię się od mężczyzny majacego 166 cm :P ?

padlinka- to znaczy,że Twojego wniosku jeszcze nie ma w pwpw, wiem, bo ja tak też miałam, tylko, że ja czekałam na prawko coś koło tygodnia, teraz wiem,że wydłużył się czas oczekiwania- moja siostra zdała 10.07, od razu pojechała załatwiać do urzędu, no i na dziś nadal na stronie pwpw, wyświetla się : (7/23/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.

haah :D no i to jest pomysł ;) a moja przyjaciółka jeździ z dwoma poduchami pod dupką :) ma 150 cm. przynajmniej jej wygodnie :D

patty :( o, to dramat! musze prawko odebrac do piatku bo potem jade na wakacje i mam zamiar pojezdzic w koncu :D a tu lipa :( wrrrr