Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

Gość kamilsien
mamaeyo napisz nam cos wiecej o sobie:)

Gość kamilsien
od kiedy sie staracie, skad jestes i takie tam:) napisz jak to bylo z pierwsza ciaza w twoim przypadku. Iza jasne korzystaj ze slonka i swiezego powietrza! buziaki.

Gość kamilsien
dziewczynki ucieklyscie?:(((( buuuuu

Gość kamilsien
Anulka nawet sie nie pytaj! Jasne ze mozesz:)

Gość kamilsien
napisz nam cos wiecej o sobie:) ale fajnie rosniemy na potege;)

Gość magdalenka.s
czesc kobity ja was caly czas podgladam hehe. normalnie big brother ze mnie... siedze jeszcze w pracy, do 16 i mi sie tak dluzy ze szok. Witam Ize, mamaeyo i Anie:-) Super ze jestescie z nami!!!! Izunia ja tez wieczorkami zagladam wiec moze sie zgadamy??? Anulka i mamaeyo napiszcie cos wiecej!! Ja z checia poczytam hehe bo za bardzo nie moge popisac:-(

Gość kamilsien
Madzia widzisz jakos przetrwalas w pracy;) To ja tez moze wieczorkiem zajrze bo teraz uciekam przygotowac obiadek bo moj piotrus bedzie lada moment w domciu. Buziaczki dziewczyny!

Gość kamilsien
Magdalenka a moze zmien sobie nick na B_B:P Od dzisiaj bedziesz BIG BROTHER albo lepiej BIG SISTER:)))))))))))))))))))) uciekam, papatki

Gość magdalenka.s
dobre, dobre big sister hehe buziaczki

dziękuję za pozwolenie :) Jestem z okolic Bydgoszczy, mam 24 lata jeszcze, bo25 stuknie za 2miesiące około, o dzidziusia sięstaramy od roku. Mieszkam z narzeczonym od marca tego roku, ale staraliśmy się juz jak mieszkaliśmy osobno, zaczynam tracić nadzieję że kiedykolwiek się uda nam zajśćw ciążę. Ślub planujemy ale zbieramy naniego najpierw kasiuorkę, byłam raz w ciąży właśnie w marcu tego roku ale w 4 tygodniu poroniłam, otrząsnęłam sięi zaczynamy działać dalej, mieliśmy przerwę 3 miesiące żeby wszystko u mnie wróciło do normy, poza tym jestem nauczycielem w gimnazjum i właśnie minął mi pierwszy rok pracy, jak chcecie wiedzieć coświecej to pytajcie, jaw wolnej chwili poczytam cotam u Was.

Asiula78, a Ty nie pisałaś czasem na innym forum o ciążach misja zostać mamą albo co pomaga zajść w ciążę, bo cos mi sie ten twoj niock kojarzy skads:)

Gość magdalenka.s
anulka nie masz za co dziekowac hehe kazdy ma prawo do nas dolaczyc zreszta my sie bardzo cieszymy z nowych kolezanek:-D przykro mi bardzo ze poronilas, a wiesz jaka byla przyczyna? mam nadzije ze nic powaznego. kurcze dlaczego takie rzezcy maja miejsce... straszne to jest. a robilas jakies badania? to ty masz łobuzie wakacje co???? ale fajnie:-)

no wakacje sie niedlugo koncza, niestety, przyczyna mogla byc kazda w badaniach nie wyszlo bo robili histopatologiczne, wiec nie wiadomo do konca, teraz bylam w czerwcu na kontroli i lekarz stwierdzil ze teraz powinno byc wszystko ok, tak sie niby czasem zdarza i juz, jedyna dobra strona w tym wszystkim taka ze stalo sie to tak szybko tzn 4 tydz a nie duzo pozniej bo gorzej bym to przezyla, ateraz staram sie nie myslec i jest oki

Gość magdalenka.s
Kochane ja zbieram sie do domku juz, uffffff nareszcie:-) zajrze pozniej. anulka do uslyszonka pozniej:-)

a sluchajcie stosujecie jakies metody zeby lepiej trafic w ten dzien kiedy jest owulacja, bo ja juz probowalam mierzyc temp kupowalam testy owolacyjne, obserwacja sluzu i juz nie wiem co jeszcze, od marca stwierdzilam ze nie bede robic nic ijak sie uda to sie uda tak poprostu, chociaz kusi zeby sie czyms wspomoc

Gość magdalenka.s
anulka to najwazniejsze, ze w badaniach nic nie wyszlo ze nie ma zadnej przyczyny ktora by utrudniala zajscie ponownie w ciaze. niestety to sie zdarza coraz czesciej, jestesmy slabsze i mamy wiecej problemow z zajsciem i pozniejszym donoszeniem ciazy. ale trzeba byc dobrej mysli!!! anulka a czego nauczasz jesli moge spytac?

Gość magdalenka.s
wiesz kiedys juz tu byla taka dyskusja, dziewczynki stosuja testy owu, obserwuja sluz, mierza tempke. a ja testow nie stosuje, sluzu nie obserwuje za bardzo bo nie mam go duzo i nie widze roznicy hehe, a mierzenie tempki tez mnie jakos nie przekonuje. my idziemy na zywiol hehe, przynajmniej jak dotad, i wyznajemy zasade ze jak przyjdzie nasz czas to sie uda. bo w sumie byl czas ze kupowalam testy owulacyjne ale nic nie dawaly bo niby wiedzialam kiedy mam owu a wyniki nadal byly marne...

Gość magdalenka.s
na wiem ze mam owulacje poniewaz kluje mnie strasznie jeden jajnik wtedy... ale co z tego skoro nie ma rezultatow;) mysle ze monitoring jest lepszy bo pod okiem gina to sie wszystko dzieje i chyba najbardziej prawdopodobne jest ze to wlasnie lekarz powie ci ze to 'te' dni i ze trzeba 'dzialac'. no, zmykam do chaty, buziaki!!!

Gość magdalenka.s
acha, anulka cos dziewczyny mowily o jakichs ziolkach ale nie wiem dokladnie o jakich bo nie stosowalam jeszcze:-)

Gość tysia123
ale tu fajnie gwarno sie zrobilo ;) ja jeszcze do 17 w pracy ale tak juz mi sie nic nie chce robic ze szok ;/ Widzicie jak to jest - niby wszystko w porzadku ze zdrowiem, czlowiek sie stara, pragnie dziecka jak nie wiem co, a tu kurde nie wychodzi...... Jak czlowiek wie w czym tkwi problem to wtedy jest przynajmniej swiadomosc ze sie leczy, robi, badania, cos sie dziala. A tak..... Wyliczanie dni plodnych, seks i trzymanie kciukow zeby @ nie przyszla.....

magdalenkajestem nauczycielem chemii, a odwrzesnia bede tez dodatkowo pracowac w przedszkolu czesc tysia:) do "uslyszenia" pozniej

czesc dziewczynki! ale duzo napisalyscie:-D witam aniulke ize i mamaeyo:-) fajnie ze jestescie z nami:) musze przeczytac posty wstecz zebym sie czegos o was dowiedziala:) ale to troszke pozniej bo dopiero wpadalm do domu i teraz musze cos zjesc. buziaczki gaduły wy moje kochane;)

o jaaaa mamy 'pania od chemii':) to witam w klubie bo ja tez pracuje w szkole i ucze anglika:-) teraz we wakacje siedze troszke w sekretariacie szkoly jezykowej mojej kolezanki, ot tak zeby mi sie nie nudzilo za bardzo;) pozdrowionka!

tysia takie to zycie jest dziwne nie? bo wlasnie wszystko jest niby w porzadku a sie nie udaje kurcze:P ale uda sie, uda. po mojej znizce formy juz ani sladu dziewuszki - teraz mam jakas zwyzke bo dopisuje mi humorej i jestem pozytywnie nastawiona do zycia:-D ciekawe jak dlugo hehe.

no to ide jesc a pozniej wyciagne meza na spacerek jakis, bo biedactwo nasiedzi sie w pracy... pogoda u nas super, wyszlo slonko az chce sie zyc:-) nie wiem jak wy ale ja nie lubie jesieni. moja mama naprzyklad uwielbia, lubi kiedy pada deszczyk lubi jesienne barwy a ja... wrecz odwrotnie, moglabym w hiszpanii mieszkac;)

ale sie rozgadalam hehe. ostatni post: anulka fajnie ze masz takie kwiatuszki przy kazdym poscie - od razu u nas kolorowo i fajnie:-))))) buzka!

Gość kassssssiula
hejka laski-dawwwwwwwwno nie pisalam, gdyz zalatwialam soebie na gwalt blizszy termin operacji.A wiec 1 wrzesnia bede miala usuwanie polpow z macicy!!!!!! 3majcie za mnie kciuki,by okazalo sie to przepustka do posaiadania dzidziusia :D Mialam miec zabieg w pazdz/listop ale psychicznie nie moglam tak dlugo wytrzymac i wyblagalam panie w rejestracji, potem lekarza i udalo sie :)))) Podobno polipy to taka wkladka domaciczna-darmowa i naturalna :)) a wiec mam naprawde wielka nadzieje;) Ptrzesylam wam buziaczki i 3mam za nas wszystkie kciuki!!

Gość kassssiula
Poprawiam tabelke :)))Mam juz 27 lat :)) ale nadal tylko 4 cykle w dni plodne,wiec niech reszta zostanie... Gratuluje zaciazonym...ahhh ale macie fajnie :))) BUZIAKI STARAJĄCE SIĘ: NICK...........WIEK.......CYKL.....@.........MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Liwka.............32........1..........29.06..........Pa bianice.............1 kala83............26........24........03.07..........Koł o...................0 Kasssiula.........27.........4.........03.07...........Bielsko-Biala.........0 Tysia_86.........23.........2........12.07.........Toruń ...................0 anahita...........33........13........15.07.........Wawa ..................0 Asiula78..........31.........7........17.07..........Kra ków ...............0 Monikaddd.......22........18........17.07.........Białys tok..............0 karola.w.........24........16........19.07.........Wrocl aw...............0 PRZYSZLA MAM..26.........8........21.07..........Kielce.............. ...0 IGA...............29..........4........23.07..........PO ZNAN...............0 magdalenka.s....29.........5........24.07.........gdańsk .................0 kamilsien........29..........6........25.07........Zamoś ć.................0 JOWITA.LODZ...29.........5........26.07...........Lodz.. ...............1 bibi2206 .........26.........4........26.07..........wawa............ ......0 misia1990........19..........2.......29.07........Bielsk o-Biała............0 wiolkcia...........27..........3.......01.08..........za brze.................0 lolcia52...........22..........2.......02.08..........no wy sacz............o Sralis Margolis...36........2..........06.08........Kraków...... ...........1 ciamciaramciam....25......2........21.07.........Wrocław ...............0 ważka79 .........29.........10........12.08.........Radom........... . ....0 tysia123..........27..........3..........22,07.........l ublin.................0 żolinka...........28......................21.07......... jaworzno............0 AAAAA1980......28.........3..........18.08.........POZNA Ń ...............0 BRZUCHATKI : NICK...WIEK....CYKL...TC..TERM.POR..MIASTO. OSTATNIA @.DZIECI bratka_.......27....11...8....05.03.2010. Trójmiasto....3.06....0 wazka85....24.......1....8...09.03.2010...Lisburn....... ..........1 Moniakr.....26.......3....................... ......Lodz ................ luleczka1982..27....2....6........???...........gdansk.. ..............0 .

STARAJĄCE SIĘ: NICK...........WIEK.......CYKL.....@.........MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Liwka.............32........1..........29.06..........Pa bianice.............1 kala83............26........24........03.07..........Koł o...................0 Kasssiula.........27.........4.........03.07...........B ielsko-Biala.........0 Tysia_86.........23.........2........12.07.........Toruń ...................0 anahita...........33........13........15.07.........Wawa ..................0 Asiula78..........31.........7........17.07..........Kra ków ...............0 Monikaddd.......22........18........17.07.........Białys tok..............0 karola.w.........24........16........19.07.........Wrocl aw...............0 PRZYSZLA MAM..26.........8........21.07..........Kielce.............. ...0 IGA...............29..........4........23.07..........PO ZNAN...............0 magdalenka.s....29.........5........24.07.........gdańsk .................0 kamilsien........29..........6........25.07........Zamoś ć.................0 JOWITA.LODZ...29.........5........26.07...........Lodz.. ...............1 bibi2206 .........26.........4........26.07..........wawa............ ......0 misia1990........19..........2.......29.07........Bielsk o-Biała............0 wiolkcia...........27..........3.......01.08..........za brze.................0 lolcia52...........22..........2.......02.08..........no wy sacz............o Sralis Margolis...36........2..........06.08........Kraków...... ...........1 ciamciaramciam....25......2........21.07.........Wrocław ...............0 ważka79 .........29.........10........12.08.........Radom........... . ....0 tysia123..........27..........3..........22,07.........l ublin.................0 żolinka...........28......................21.07......... jaworzno............0 AAAAA1980......28.........3..........18.08.........POZNA Ń ...............0 anulka-84........24.........12.........27.08........Bydgoszcz.............0 BRZUCHATKI : NICK...WIEK....CYKL...TC..TERM.POR..MIASTO. OSTATNIA @.DZIECI bratka_.......27....11...8....05.03.2010. Trójmiasto....3.06....0 wazka85....24.......1....8...09.03.2010...Lisburn....... ..........1 Moniakr.....26.......3....................... ......Lodz ................ luleczka1982..27....2....6........???...........gdansk.. ..............0