Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

Gość kamilsien
dobra laseczki ide sobie. do uslyszonka jutro! BUZIAKI!!!

Gość Iza_R.
Pa Pa Kami! Smacznego żarłoku;) To ja też sie po wolutku zbieram, posiedze troszke z mezem bo marudzi ze malo sie widzimy a ja przed kompem...

Gość Iza_R.
Całuski Kochane!

Gość Radosna27
Jakoś ostatnio mało testujących na forum Bibi, Anulka wysyłajcie fluidki. Co się lenicie. My wszystkie codziennie na nie czekamy. Misia jest dziś z fluidków zwolniona, bo bidulka choruje nam coś. Misiu trzymaj sie i nie daj sie temu choróbsku!!

Gość Radosna27
Sama zostałam? Wiolkcia jestes?

Gość Radosna27
Ide, bo nikogo nie ma :(( Pewnie staranka teraz są z mężulkami :) Do jutra dziewczynki. Owocnych staranek. Czekam na fluidki od zaciążonych, bo do soboty ich potrzebuje, żeby odgonić tą jędze.

ja znikne za jakies 15 minutek. skończy się mój dzień pracy. jeszcze jutro popołudniówka i 2 dni wolnego, tzn od pracy w handlu bo jade do domku remonta- ciąg dalszy- ciekawe kiedy to się skończy

no i pojechałam do szpitala gdzie mnie nie przyjeli :/ wygonili na pogotowie :( gdzie już nie pojechałam bo sił mi brakuje :( pójde jutro jeszcze raz do osrodka i już się nie dam wygonić :P ale mama ze mną jest więc daje rade :)

:) :-) Uśmiech, radość, zadowolenie. :( :-( Smutek, przygnębienie. ;) ;-) Puścić oko, figlarnie, nić porozumienia. :D :-D Duży uśmiech, śmiech, cieszyć się jak dziecko. :P :-P :p :-p Pokazać komuś język. :o :-o :O :-O Zmieszanie, zakłopotanie. 😭 Płacz, łzy, żal. :classic_cool: Patrz, jaki jestem cool. Wyluzowany. 🌼 🌻 Kwiatek, słodki, wyraz sympatii i wdzięczności, ewentualnie dobrego humoru. 🖐️ Przywitanie, przyjazny gest. ❤️ 😍 Gorące uczucie. 😴 Spioch, senność, jeszcze ranek. 👄 😘 Pocałunek. 😠 Jestem taki zły. 😡 Wściekły. I to jak. 💤 Ziewam. Jestem zaspany. Ale nudy!

Gość Radosna27
Misia jak to cię nie przyjęli? Jak mogli odmówic? A w ogóle Cię zbadali?

widze, ze juz po 200 stronie Oli gratuluje:), kilka godzin mnie nie bylo, a ile czytania hoho no kochane zrobilam dzis 2 test i znow I kreska, a @ od rana cicho siedzi, ale widzialam sie z mama i przypomniala mi ze mialam zapalenie przydatków kilka lat temu, moze to znowu to?!bo jajnik czuje...ah...musze zapisac sie do lekarza, ale moja ginka to chyba przyjmuje pn/wt:(

Gość Radosna27
Koralinka_dziwne rzeczy się u ciebie dzieją. Ja miałam tak kiedys jak miałam cyste, ale takie delikatne krótkie krwawienie było w połowie cyklu a nie w terminie @. Jak moge zapytac to jak ten "okres" wygląda? Może jeszcze nie wszystko stracone. Choc kolejna 1 kreska to dziwne

Gość Radosna27
Koralinka_umów sie do lekarza, bo to dziwne. Może testy kłamia? Zresztą do pon/wt jak twoja gin przyjmuje to może się wyjaśni. Jak nie dostaniesz normalnego okresu to może to jednak ciąża?

no dziwne dokładnie... nie wiem co myslec.. w sobote i w niedziele 2 maciupkie brazowe plamki, a dzisiaj rano jedna czerwona...tez mała...he szok obowiazkowo doktorek wita

dobra ide bo jestem zmeczona, a ja widac jeszcze mi w glowie dodatkowe problemy brr..:* i do jutra, przywitam sie rano:)

Gość Radosna27
Koralinka_idz koniecznie. Jak się nie rozkreci i dalej nie bedziesz miala @ to idz na bete. Jak jestes w ciazy to napewno pokaze.

Ehhhhhhhhhh a mnie prad wylaczyli na 4 godziny i teraz oto jestem zeby wszystkim zyczyc dobrej nocy :) Karola idz do lekarza i tyle. Przynajmniej sie sprawa wyjasni, a tak to sie tylko denerwujesz. Kamila, mam nadzieje ze jutro Twoje przeczucia pojda w kat i wkrotce bedziesz testowac. Zreszta trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny z polowy wrzesnia,bo silna grupa testerek sie szykuje. Kati, mam nadzieje ze z nami bedzie Ci razniej i wkrotce beda pozytywne rezultaty Twoich staran. To kolorowych laseczki ;)

Oj misia biedaku....trzymaj sie tam cieplo. A jutro z samego rana zasuwaj do lekarza i zdaj relacje....no wiesz! zebycie nie przyjac...

Mnie się zawsze wydawało, że będę miała dzieci wcześniej - i że dwójkę. Teraz tak po cichu myślę, że gdyby się rozpedzić, to może i trójkę bym chciała... ale już starsza pani ze mnie. Chociaż kumpelka z mojego rocznika właśnie urodziła trzecie, więc chyba nic nie stoi na przeszkodzie... no może mąż ;-) Ostatnio w cyklach jakbym w ogóle nie miała śluzu, nie wiem, co o tym myśleć. Gin mówi, ze wszystko ok. Wysycham z wiekiem? ;-) Dobra, robota mi stygnie. czas na mnie.

Gość magdalenka.s
czesc ranne ptaszki:) zycze wam milego dzionka i przyjemnej pracki:)

Gość magdalenka.s
moze uda mi sie zajrzec pozniej w przerwie ale nie obiecuje bo mam ful roboty a poza tym mielismy na spotkaniu ostatnio rozmowe na temat siedzenia w necie w godzinach pracki...:(:(:( wole nie ryzykowac. ale wieczorkiem napewno sie odmelduje!

Gość tysia123
hej ;) jestem. ale jeszcze ledwo na oczy widze taka jestem zmeczona więc lece kawe zrobic. Postaram się póxniej zajrzeć.

dobra to o czym dzisiaj nawijamy??:D koralcia - nie martw się ja też czuje ze nici z tego w tym iesiącu :( wiem ze to zadne pocieszenie, ale przynajmniej bede Ci towarzyszyc w górnej części tabelki...

mnie tylko piersi bolą, ale nie wiem czy to przedokresowo czy od tego sprawdzania ich :P