Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

nie nie teraz nie mam Radosna plamien, w tamtym cyklu przed @ mialam, wiec ciezko dokladny dzien okresilic:)bo byly, nie byly... Oli no tak to ze wzgledu na męża to Haga jest Waszym miejscem na ziemii, a ja ze swoim poznałam sie kiedys w miescie przez znajomych, los sprawil, ze potem spotkalismy sie za pol roku na imprezie i juz tak zostalo:)ot, zywczajnie..chetnie zamieszkalabym w innym kraju, ale niestety tylko ja;)

Gość Radosna27
Koralinka_nie wiem czy dadzą sobie rade. Zdecydowana większość została na brzuchu mojego M jak się tylko podniosłam (sroki, że tak obrazowo o tym pisze), więc z tego chyba dzieci nie będzie. Szkoda mi było, bo dobry materiał był - sześcio dniowy :P.

hihi:D, ale moze 1 zdazył;), nogi do gory były? my tez wczoraj sie przyytulalismy i moj M stwierdzil, ze w tym miesiacu mam ciagle dni plodne chyba:D

Gość Radosna27
Nie było nóg do góry, bo już nie było po co jak wszystko sobie wyleciało. M leżał jak kłoda, więc nie było za dużo możliwości. Od czwartku nieważna skręcona noga, poboli i przestanie, ale ma być konkretnie, żeby nogi w górze mogły być (moje nogi oczywiscie) - tak M zapowiedziałam :P

Gość Radosna27
Jakbym miala 16 lat i szkole do skończenia to pewnie by kropelka wystarczyła, żeby wpadke zaliczyć, a teraz to nawet całe stado "chlopaków" nie wystarcza :P

Radosna może Tobie się wydawać, że wszystko wyleciała ale napewno ten co miał popłynąć to i w górę dał radę. Gdyby tak nie było to pozycję na jeźdźca zalecano by jako środek antykoncepcyjny ;)

bo żoli jest fajna to się i zrymować potrafi :P jajka bolaly dizsiaj, a jak! jestem pewna ze jakas choroba... ide do gina po @

Gość Radosna27
Stare stare....... Żoli_jajniczki pracują, oj pracują wiesz czemu :) :)

przestaaańcie... to żadna ciąza laseczki... pewnie zapalenie albo coś podobnego... to tylko troszke czasami pokluje i przestanie, na razie sie nie martwie :D a jutro lecę :(:(:(

ooo to juz jutro ten dzien yee pomacham Ci moze bedziesz tu przelatywac:D i tak sie nie bron od tej ciazy bo zobacz na jakim topiku jestes:D

no bedziemy, a nie znajdziezs gdzies tam kafejki internetowej?:D za duzo nie jedz na kolacje dzis:P aa i znow powtarzam, wystarczy bzyk raz a konkretnie:D

Gość Radosna27
Żoli_ja będę tesknić. Na ile lecisz?