Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co nie chciala Araba

Brat opływa w bogactwa ja zyje z zasilku

Polecane posty

Gość jkzm
zastanawiam się skąd w ludziach tyle jadu,podlości to sie w głowie nie mieści.Jak można tak jednostronnie oceniac autorkę.Nikt nawet przez moment nie zastanowił saię,że dziewczyna 21 letnia jest na rencie,czyli chora.Nikt w wieku 21 lat nie dostaje renty na piękne oczy.Po raz kolejny potwierdza sie teza,że z rodziną wychodzi się dobrze na zdjęciu.

Gość dokładnie tak

Gość ale ludzie
wlasnie mysla ze dostalam na ladne oczy....co z tego, ze tej choroby nie widaC....ona jest jak cykajaca bomba, nigdy nie wiadomo, kiedy znow zaatakuje i czy nie bedzie to ostatni atak...

Gość jkzm
bardzo Ci współcz uje i myśle ,że rodzice powinni porozmawiac z bratem,ja bym ich troche też winiła,nie powinni pozwolic na te komentarze.A brat-no cóż po prostu świnia,zeby nie przyjał Twojego mężado pracy.

Gość jkzm
no i odnośnie "kim" skąd ta kobieta sie urwała,toż to z piekła rodem baba

Gość porażka normalnie...
W głowie się nie mieści... Skąd w ludziach tyle nienawiści? Każdego tutaj zwyzywają od nieudaczników i dziwek. Autorko, nie przejmuj się komentarzami debili, którzy plując jadem w innych próbują sobie podnieść samoocenę. Ja uważam, że masz rację. Nie chodzi o to, żeby brat Cię utrzymywał, bo mu się lepiej powodzi. Chodzi o zwykły ludzki gest. Dla mnie oczywiste jest, że jak idę do kogoś, kto ma dziecko, to zanoszę czekoladę, jakiś drobiazg, cokolwiek. Twojego brata widocznie nie stać na taki gest. Pieniądze już nie jednemu uderzyły do głowy, niestety. Tobie mogę radzić tylko jedno - nie przejmuj się tym. Masz swoją rodzinę i niech tylko ona będzie dla Ciebie ważna. A brat... cóż... pieniądze raz są, a raz nie ma. Jeszcze nie wiadomo, czy kiedyś nie wyciągnie ręki po pomoc. Pieniądze to naprawdę nie wszystko. I szkoda, że nawet w rodzinie powodują konflikty. Powodzenia :-)

brat do tej szwecji pojechal za kase ktora mialam dostac na kolonie od rodzicow:/ - a co to ma do rzeczy, Dziewczyno? nie rozporządzaj pieniędzmi Rodziców gdyby pieniądze przeznaczyli na remont mieszkania a nie kolonie też miałabyś do nich pretensje? brat nie zachowuje się ok, ale Ty również, wydaje mi się,że o to większości tutaj chodziło

Gość tyle ze ja na te
kolonie nawet nie pojechalam...i gdzie tu sprawiedliwosc?jestem rozgoryczona i tyle...

no kuźwa, Dziewczyno, masz 21 lat, swoje dziecko i masz pretensje,że na kolonie nie pojechałaś? urządź awanturę rodzicom,że źle dysponują pieniędzmi:O zgodzę się,że brat może odległy od empatii ale mnie zirytowało to,że sama udzieliłaś pomocy bratu, a teraz to wypominasz dla mnie to gorsze niż odwrócenie się jeśli masz coś wypominać, lepiej zrezygnuj z wolontariatu, bo nie dla Ciebie najwyraźniej

Gość bez kitu zycie mnie tak
pokopalo, ze od teraz bede myslec tylko i wylacznie o swoich sprawach i liczyc na siebie.nie ma co komu pomagac, bo jak to mowia "nie zaluj dziada, bo dziad odżyje i cie torbą ubije"... swiete slowa

Gość wstydź się Freydis

Gość keekomus sie tu chyba
cos we lbie pokielbasilo