Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clooz

Dlaczego jest coraz wiecej przegranców pow. 25 roku życia mieszkających u mamy

Polecane posty

Gość chyba lepiej zeby
pracowałam na studiach i szefowa specjalnie chyba na zlosc dawała mi godziny pracy w czasie których musiałam byc na uczelni

Gość komiwojazer
"n chwle obecna (wsrod swoich znajomych 24+) to wiekszosc lasek ma wlasne mieszkania. faceci mieszkaja katm - u rodzicow, kumpli, rodziny" nie wiem jakich masz znajomych, ale wyjatkowo mocno zawyzaja srednia, mieszkanie kupioone za WLASNE pieniadze w wieku 24 lat, tylko zazdroscic

Gość juka83
nie cieszcie sie tak bo los za chwile moze sie odwrocic. nie kazdy ma bodatych rodzicow i zyje w duzym miescie gdzie 1 osoba sama moze sie utrzymac. wiec zycie odda wam za te wszystki wypisywane na innych rzeczy. baa jestem tego pewna!!

Gość
ty tam, dfs czy jak sie zwiesz - czytaj uwaznie synus, ja ci napisalam, ze mam mieszkanie wiec teksty o jakims czekaniu na faceta z M3 wsadz se miedzy swoje niewyprasowane koszule;) zacie takie poweidzeie uderz w stol.... :D pijawka - przegralas, no kurwa przegalas:o i nie pieprz nam tu glupot, ze masz dobra prace, w czasach kryzysu?! MISSION IMPOSSIBLE!!!:classic_cool::D:D i ze jeszcze na wakacje cie stac, pffff:D:D

Gość jeżeli zarabia 900 zł
to co ma odkładac na własne mieszkanie??? Lepiej zapytajcie dlaczego złodziejscy pracodawcy tak wyzyskują pracowników :-P ps i żeby nie było mam własne mieszkanie, na szczęście.

Gość Bunio 29
Teraz każda napisze że jest samowystarczalna i w ogole super. Tylko w takim razie po co tyle żalu i jadu wylewacie skoro to wam obojętne? I zeby nie było jak szybko ze swoją zamieszkałem i sobie chwale. I mnie tez stać na samochód i wakacje i własne mieszkanie i te różne bzdury ktorymi sie chwalicie Chodzi tylko o to że coś was boli i dlatego tak jedziecie na facetów mieszkajacych z rodzicami, skwapliwie pomijając kobiety które też nie sa samodzielne. Zaznaczam ze to częściej kobieta się wporwadza do faceta więc szukajcie winnych u siebie a nie w facetach

Gość
julka, a gdzie ja napisalam ze za wlasne pieniadze?!?! oczywiscie, ze na kredyt, w jakim ty swiecie zyjesz?!:o

Gość samotna jak ten palec
Europa nie chce GMO W dniach 24-25 kwietnia w Lucernie (Szwajcaria) odbyła się piąta europejska konferencja regionów, które ogłosiły się wolnymi od upraw genetycznie modyfikowanych (GMO). W tym ważnym wydarzeniu wzięli udział także przedstawiciele Instytutu Spraw Obywatelskich. W konferencji, którą tym razem zorganizowano pod hasłem „Żywność i demokracja”, wzięło udział ćwierć tysiąca uczestników z niemal trzydziestu krajów. Wystąpienia wygłosili nie tylko cenieni naukowcy i znani aktywiści społeczni, walczący z zagrożeniami wiążącymi się ze stosowaniem biotechnologii w rolnictwie, ale także politycy i urzędnicy państwowi wysokiego szczebla (m.in. z Austrii i Czech), także w randze ministrów. Jest to naturalną konsekwencją tego, że ryzyko związane z wprowadzaniem GMO do środowiska jest na Zachodzie traktowane poważnie, czego najlepszym wyrazem są kolejne ograniczenia nakładane na tę technologię, choćby we Francji czy Niemczech. Niestety, wśród uczestników z Polski zabrakło przedstawicieli naszego resortu środowiska, co jest dość wymowne. Do Lucerny wybrali się natomiast przedstawiciele polskiego społeczeństwa obywatelskiego: Paweł Połanecki i Marek Kryda, niezależni eksperci współpracujący m.in. z Koalicją „Polska Wolna od GMO”, a także Szymon Surmacz i Michał Sobczyk z Instytutu Spraw Obywatelskich. Wizyta na szwajcarskiej konferencji była niepowtarzalną okazją do nawiązania kontaktów z organizacjami z innych krajów, z myślą o przyszłej współpracy przy inicjatywach o zasięgu międzynarodowym. W deklaracji końcowej uczestnicy konferencji m.in. wezwali do natychmiastowego wprowadzenia moratorium na GMO na terenie Unii Europejskiej. Czy masz świadomość, audycja społeczno-ekologicznabanner Obywatelabanner BIP

Gość jeżeli zarabia 900 zł
to na jakie mieszkanie może wziąć kredyt?? Na 7 metrów kwadratowych??

Gość
bunio ,co ty sie tak bulwersujesz? temat jest o facetach, wiec wszyscy pisza o facetach tak? jak ci nie pasuje, zaloz drugi o kobietach. ludzie, to tylko kafeteria:o:D p.s. co nas niby boli?? :o:o

Gość komiwojazer
jezeli zarabia: zeby miec na wlasne mieszkanie :D i zaimponowac takim wygodnym laskom z postawa roszczeniowa :D widac co kto woli ;)

Gość ewelekaaaa
no nie wiedzialam ze teraz kupno mieszkania to jak kupno bulki w spozywczym. nie badzdzicie ludzie tacy pyszni bo za 2, 5, 10 lat to wy mozecie przegrac zycie.

Gość astrology
pojęcia nie mam jak facet - wykształcony, wartościowy, z pomysłem na siebie i życie może wiązać się z laską, która tylko wymaga, nic z siebie nie dając prócz d.py. Żenada panienki, chcecie mieszkanko?? to sobie na nie zaróbcie. Ja z moim facetem pierwsze dwa pokoje kupiłam w wieku u obojga 24 lat- jasne że na kredyt!!!!! nie czekaliśmy aż nam ktoś łaskawie sprezentuje. Kredyt był bez żyrantów, bo pomimo studiów cały czas pracowaliśmy i mieliśmy zaj..stą zdolność kredytową. Jeśli czegoś chcecie to bierzcie się do roboty.

Gość Rimini
To samo pytanie chciałam zadać?Psychiczna:)Ja tam cieszę sie dobrym zdrowiem...a boli mnie jedynie fak, że człowiek czlowiekow potrafi być wilkiem:)

Gość
09:13 [zgłoś do usunięcia] psychiczna kafezdzira zeby jeszcze choc 30% z nich odkladala kase.. ja tez uwazam ze to wygodniacy, przegrancy i nieudacznicy (nie mowiazc o tych, ktorych zmusza do tego sytuacja zyciowa oczywiscie). popatrz, co napisalam w nawiasie. mowa jest o WYGODNIAKACH, ludzie, czytajcie ze zrozumieniem:o

\"Kredyt był bez żyrantów, bo pomimo studiów cały czas pracowaliśmy i mieliśmy zaj..stą zdolność kredytową\" astrology - a zabezpieczeniem kredytu co było?

Gość Bunio 29
Ja nie jestem z bulwersowany. To nie ja wyzywam innych od przegranych czy nierobów. To wy się tak produkujecie jakby ktoś wam jakas krzywde zrobił.

kazdy chcialabym isc na swoje, tylko chyba nie kazdy ma za co. moze jestem naiwna,ale mi sie wydaje, ze kazdy nawet najbardziej wygodnicki, chce w koncu miec swoje wlasne 4 katy:O

Gość astrology
dobra praca w kryzysie - jasne że jest ! Wystarczy mieć łeb na karku a to zagwarantuje pieniądze w kieszeni. My remontujemy duuzy dom, wakacje w tym roku w Polsce - w górach, ale synek na 3 tyg. obóz. Nie miauczcie że nie macie kasy tylko ją zarabiajcie!!!

Gość astrology
do Kwiatek - HIPOTEKA

Gość
bunio - ja po prostu nazywam rzeczy po imieniu:)

Gość samotna jak ten palec
Polacy to upośledzony naród

Gość komiwojazer
mala menda, bo przeciez zycie u rodzicow to bajka jest :D

Gość astrology
Wracac do roboty! na dziś koniec z kafe i użalaniem się nad sobą. Stosy dokumentów czekają...

Gość komiwojazer
psychiczna, jak widac po twoim nicku zreszta :D

Gość
komiwojazer - glosowales na PO?;)

Gość Rimini
Częśc sie pochwaliła, częśc ponarzekała...i koniec tematu:))))

Gość soniusia 1983
mam takich w rodzinie ona 25 lat on 31 sa ze soba 9 lat bez slubu i mieszkaja u niej gdzie w domu miesci sie jeszcze 6 osób na 5 osób na trzy pokoje i pracuja w firmie budowlanej remontuja chaty. wszyscy sie nabijaja z nich a mi głupio bo ja sama zarobiłam ciezko jakoś na mieszkanie a oni sie cisną szkoda

Gość komiwojazer
ze to wina po jest? :D przed rzadami po inaczej mieszkania niz na kredyt tez nie dalo sie wlasnego kupic, taka roznica, ze o kredyt bylo latwiej, bo warunki kredytu byly przysteniejsze, ale to nie ma zwiazku z ich rzadami, tylko tym wysmiewanym przez was kryzysem, ktory notabene wzial sie wlasnie z lekkomyslnego udzielania kredytow hipotecznych na zbyt duza skale :D

Gość przegrańcyyy
daj ludziom prace zeby zarobili na własny kat!!! debliu!!!!!!!!!!!!!!