Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właśnie zostałam szefem 20

zostałam szefem 20 osobowego zespołu

Polecane posty

osobowego zespołu jak pokierować ludźmi żeby byli zadowoleni i wykonywali swoje zadania, żebyb z przyjemnością szli do pracy to moje pierwsze kierownicze stanowisko troche mam stres z chęcią wysłucham rad doświadczonych menadżerów

Gość doświadczony_kierownik
j.ebać, karać, nie wyróżniać

Gość a ja wręcz przeciwnie
I teraz wyjdzie z Ciebie tzw.przerost formy nad treścią. Będzie tak ma być - bo...tak ma być ! :D

Gość szef wszystkich szefóww
działu jakiego?

Gość długi romana
- nie słuchać plotek - uważać na donosicieli - pamiętać, że kobieta-kobiecie WILKIEM , jedna podpuszcza na drugą - elastyczność

jebać karać nie wyróżniać to już znam chę być dobrym szefem niosącym przykład.....zresztą niosłam go cały czas dlatego zostałam szefem nie jestem najmądrzejsza ale wiem dużo i zawsze się ta wiedzą dzieliłam z innymi rozwiązywałam wszystkie problemy i napewno takl zostanie ale co mogę zrobić więcej bo od rteraz nie jestem życzliwą koleżanką która wie wszystko tylko szefem co do kobiet to już wiem że to wilk dla wilka już mam konflikt zaszły między kobietami i między pokoleniami chciałbym go rozwiązać żeby praca szła trochę jestem porzerażona tym wszystkim chcę byc nadal autorytetem i słuzyć radą nie wymądrzać się ale sama dawać przykład tylko kurcze już mi się czas skurczył nie wyrobię ze swoją robotą i kierowaniem ale zawsze jest praca ponad te 8 ha :-)