Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sdf

pan mlody musznik czy krawat?

Polecane posty

Go艣膰 EiS
:Nie jestem stylistka" - dziekuje za pierwsze rady:) Wersja odwa偶na za odwa偶na:), klasyczna jak najbardziej. Je艣li b臋dziesz uprzejma i spojrzysz na kolekcj臋 Wilvorsta: After six, zdj臋cie nr 4 http://wilvorst.pl/after-six.html Prestige zdjecie nr 9 http://wilvorst.pl/prestige.html Wiem, 偶e na obu s膮 kamizelki, ale one jakie艣 takie nowocze艣niejsze? ;)Wilvorst proponuje r贸wnie偶 fioletowe + 艣ledzik fioletowy...Hm...Je艣li cokolwiek od nich, dzi艣 musimy z艂ozy膰 zam贸wienie:/ Co o tym s膮dzisz? Je艣li chodzi o mnie: -welon w艂asnie taki d艂ugi i mgie艂kowaty jest:) -narzeczony nie znosi kok贸w:) mo偶e co艣 takiego: http://www.jckonline.com/articles/blog/1940000194/JenniferGarner79969217.jpg Zebrane do ty艂u (a mam ich bbbb du偶o i d艂ugie) Gor膮ca te偶 pro艣ba o podes艂anie linku z idealnymi kwiatkami, te nazwy brzmi膮 tak dla mnie obco:) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 EiS
Do "Nie jestem stylistka" - jeszcze tylko pytanie: jesli Narzeczony wezmie krawat czarny do czarnego garnituru, czy w贸wczas w uszy i do bukiety zastosowac inny kolor? Jesli fiolet to jasne:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jestem stylistk膮
EiS - nie obra藕 sie, prosz臋, ale obie stylizacja z Wilvorsta wygl膮daj膮 IMHO... nieludzko pedalsko ;) w z艂ym tego zwrotu znaczeniu (znam wielu gej贸w i 艣wietni z nich kumple, cho膰 czasem troszk臋 kapry艣ni ;) ). Poza tym czarny gajer + czarny krawat + czerna po艂yskliwa kazmiezleka kojarzy mi si臋 z wygl膮dem kogo艣 k艂adzionego do trumny raczej, ni偶 rado艣nie zmierzaj膮cego pod o艂tarz... NA PEWNO NIE czarny krawat!!! Ten rezerwujemy na smutne okazje, nie na w艂asny 艣lub. Same garnitury Wilvorsta - ok, pierwszy m贸g艂by by膰, ale tak jak powiedzia艂am - bez kamizelki i z barwnym krawatem. Poza tym je艣li p贸jdzeicie w czer艅, to i Ty musia艂aby膰 mie膰 czarne dodatki bo jak - on tylko czer艅-biel, a Ty wyskakujesz z jakim艣 dodatkowym kolorem nie a'propos w bukiecie czy bi偶uterii??? Poza tym - Panna M艂oda z czerni膮 w stylizacji to te偶 do艣膰 kontrowersyjna opcja ;) Co do w艂os贸w - lu藕ne upi臋cie mo偶e by膰, ale bro艅 Bo偶e nie puszczaj w艂os贸w po tyle sukienki, bo zmieszane z kwiatami na gorsie, welonem i falban膮 sp艂ywaj膮ca po s贸dnicy utworz膮 chaos w stylu teksa艅skiej masakry pi艂膮 mechaniczn膮... altowiolistko - je艣li 艣lub w zimie futerko etc, to w艂osy rozpuszczone odpadaj膮, bo w po艂膮czeniu z rozd臋tymi ramionami (futerko!!!) nadadz膮 Ci wygl膮d baby w kufajce... nie m贸wi膮c o kwestiach wygody. Pierwsza frzzura i stroik przy niej - bbbb 艂adny. Bi偶uteria - hmmmm, a my艣la艂a艣 o jakim艣 kolorze przewodnim??? Jaki lubisz???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bziuum
krawat zdecydowanie !

Udost臋pnij ten post

Tak, Pa艅ciu, taaaaaaaaaak... 艣wietnie... :-p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EiS
Nie jestem stylistk膮: A nie obra偶臋 si臋, przecie偶 nie po to tu o wszystko pytam:) Je艣li mog臋 jeszcze pomarudzi膰: Podsumowuj膮c: On: czarny gajer, fioletowy krawat + taka sama kamizelka (tu chcia艂am spyta膰, czy moze wida膰 r贸偶nic臋 mi臋dzy kamizelkami Wilvorsta nowoczesnymi, nisko zapinanymi, a tymi pod musznik - bo jesli nie, to rezygnujemy), bia艂a koszula. Ona: suknia, w艂osy upi臋te nad karkiem, nic nie puszczam po tyle sukienki:) , z bi偶uterii tylko kolczyki z ametystem: http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Diamenty-z-ametystami,1914 bukiet: no wlasnie...? :) Co o tym s膮dzisz moja nieoceniona Pomocnico?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jestem stylitk膮
Patrz臋 na wszystkie kamizelki, oboj臋tnie w jakim fasonie, i niestety -w ka偶dym przypadku widz臋 p臋pek podci膮gni臋ty pod sam nos i tym samym brzydko skr贸cony tors + szyj臋 w zaniku :( Tak wi臋c - czarny garnitur, - dobrej jako艣ci bia艂a koszula (z materia艂u na tyle zwartego, by nie by艂o potrzeby wk艂adania podkoszulka - cia艂o nie powinno prze艣witywa膰), - srebrne spinki (bez kamieni lub z ametystami), - fioletowy jedwabny krawat i b臋dzie super :) Lu偶ny kok/upi臋cie jak najbardziej b臋dzie pasowa膰, ale pami臋taj, by welon podpi膮膰 NAD w臋z艂em w艂os贸w, inaczej Twoja szyja zaniknie jak u Pudziana ;) i w perspektywie od ty艂u (czyli - ca艂a ceremonia!) b臋dziesz wygl膮da膰 jak Wenus paleolityczna ;) Kolczyk贸w nie widz臋, link nie dzia艂a :( ale ametysty doradza艂am od razy - w odcieniu kamieni dobirzcie krawat i wst膮偶k臋 do Twojego bukietu. W艂a艣nie, bukiet - w pi臋knych fioletach s膮 eustomy, hortensje, anemony. Radz臋 Ci pierwsze i trzecie kwiaty (podobny kszta艂t jest kwiaty na Twojej sukni), a for臋 zwyk艂ego prostego bukietu. Poszukaj zdj臋膰 z po艣lubnej sesji Ko偶uchowskiej w Vivie - mia艂a w r臋ce po prostu p臋czek okaza艂ych r贸偶 i wygl膮da艂o to CUDNIE. O taki kszta艂 ("bukiet w kszta艂cie bukietu") mi chodzi+ nie za wielk膮 wi膮zank臋 - z kszta艂tem bukietu nie przekombinowuj, bo jeden bukiet masz ju偶 na sukni i zrobi膮 sie臋 trzy grzyby w barszcz ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EiS
Co powiesz na taki bukiet: http://www.weselinka.pl/files/images/Bukiet-bialo-fioletowy-Beate-W.jpg Kolczyki: http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Diamenty-z-ametystami,1914 Droga "Nie jestem stylistka" - podpowiedz mi prosz臋, jak podej艣膰 Narzeczonego, kt贸ry piastuje do艣膰 wysok膮 funkcj臋 i krawaty i garnitury ma na co dzie艅, 偶eby nie wydawa艂o mu si臋, 偶e do 艣lubu idzie jak do pracy:) Takie ch艂opina w艂a艣nie ma obawy, 偶e nikt nie zauwa偶y jego od艣wi臋tno艣ci, choc z drugiej strony zapiera si臋 (i s艂usznie) przed przebiera艅cami. Jaki艣 specjalny look garnituru? Mo偶e jest jaka艣 propozycja sprawdzonych marek- na te od Wilvorsta czeka膰 nie mo偶emy, b臋d膮 za 12 tygodni:( A 艣lub ju偶 we wrze艣niu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EiS
"Nie jestem stylistk膮" - Droga, a teraz tak pomy艣la艂am o jeszcze jednej wersji poza fioletow膮: On: czarny garnitur, bia艂a koszula i bia艂y jedwabny krawat, eleg. spinki Ona: bia艂a, naturalna, bez element贸w kolorystycznych, z klasycznymi pere艂kami w uszach, tylko co z bukietem? Jak my艣lisz? Uwierz mi Kochana, naprawd臋 widzia艂am w ich katalogu nisko zapi臋t膮 kamizelk臋 specjalnie pod w膮skie d艂ugie krawaty:) Bo te do musznik贸w w 100% zgoda: zapi臋te niemal pod szyj膮. Ale oczywiscie nie upieram si臋, chc臋 z艂otego 艣rodka:) Co my艣lisz o wersji "naturel biel"? czy wariacki fiolet? :) Jak mi艂o tak sobie dywagowa膰, gorzej, 偶e tu czas goni;)

Udost臋pnij ten post

EiS - kolczyki pi臋kne, i na pewno b臋d膮 pasowa膰. Narzeczonemu 艣wiadom, 偶e do pracy przypinki nie nosi ;) a kamizelka sprawi, 偶e b臋dzie wygl膮da艂 jak ma艂omiasteczkowy magnat w typie producenta pasztet贸w drobiowych, a nie cz艂owiek na stanowisku ;) Bukiet niezbyt mi si臋 podoba, bo primo - ma niepotrzebnie dodatek bladych r贸偶yczek kt贸re sprawiaj膮, 偶e nabiera md艂awo-cukierkowatego wygl膮du. Je艣li chcesz doda膰 jeszcze inne kwiaty, to w kolorze sukni!!! Secundo bukiet jest kszta艂tu oklepanej kulki i w mikrofonie = prze偶ytku. Na poprzedniej stronie wkleja艂am kulkopodobny, a jednak bardziej "powietrzny" bukiet z 艂ososiowych r贸偶yczek z du偶ym dodatkiem nierozwini臋tych p膮k贸w; pomy艣l o takim, nieco bardziej lu藕nym kszta艂cie. Oczywi艣cie mikrofon out, po prostu ods艂oni臋te 艂odygi kwiat贸w wi膮偶emy wst膮偶k膮 i cze艣膰. Ponownie polecam Ci anemonony - Ko偶uchowska dzierzy艂a do 艣lubu pro艣ciutki bukiet z kosmos贸w (podobne do anemon贸w, tylko br膮zowe) i wygl膮da艂o to IMHO bbbb 艂adnie. Nie kulka, nie 艂ezka, nie ber艂o, bo z takim ci臋偶kim jak ko艂o malucha na lewarku dodatkiem Twoja 艣liczna, zwiewna suknia zacznie si臋 prezentowa膰 matroniarsko i ci臋偶kawo. Co do garnitur贸w - od zawsze polecam Vistul臋 (zw艂aszcza lini臋 Lantier), Bytom, Pr贸chnika, Intermod臋; stare polskie firmy z tradycjami, szyj膮ce z dobrych tkanin (艣wietne we艂ny wysokoskr臋tne), klasyczna stylistyka. Z firm ze 艣redniej p贸艂ki - Pierre Cardin (miewali pi臋kne jedwabne krawaty w du偶ym wyborze). Jesli mo偶ecie zaszale膰, pomy艣lcie o Hugo Boss i Ermenegildo Zegna. Oczywi艣cie 偶adnych po艂yskliwych tkanin, zostawcie to kawalerom z 偶elem na w艂oskach ;) Wersja bia艂a tezmo偶e by膰 ciekawa, ale czy nie rozp艂yniesz si臋 w tej stylistyce??? 呕eby艣 nie zacz臋艂a wygl膮dac jak Bia艂a Dama po 400 latach straszenia.... ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EiS
Dzi艣 b臋d臋 Narzeczonego u艣wiadamia膰 ;) Anemony obejrza艂am- faktycznie 艣wietne skojarzenie kszta艂tu:) Ciekawe, jak z dost臋pno艣ci膮 tych kwiat贸w? i jaka cena? Hm... Marnujesz si臋 Kochana tutaj dla nas, gratis... A my Ci臋 okrutnie wykorzystujemy, ech... Gdyby艣 gdzies znalaz艂a jaki艣 idealny bukiet z owych kwiatuszk贸w, b臋d臋 wdzi臋czna:) A fiolet idealny na wrzesie艅, jesie艅, 艣liwki i te sprawy ;) Pozdrawiam serdecznie.

Udost臋pnij ten post

O dost臋pno艣膰 kwiat贸w nale偶y spyta膰 florystk臋, po prostu. Ja w ten rejon nosa nie wtykam, bo nie jestem botanikiem ;) Co do bukietu - tak jak radzi艂am, poszukaj zdj臋膰 ze 艣lubu ko艣cielnego Ko偶uchowskiej. Mia艂a bukiet z kosmos贸w - nietypowej odmiany anemon贸w, prosty i bez udziwnie艅. My艣l臋, 偶e taka opcja b臋dzie najlepsza, by nie prze艂adowa膰. I nie chwal mnie a偶 tak, bo naprawd臋 zaczn臋 偶膮da膰 jakich艣 op艂at i co wtedy??? :-p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babajagababa
Te kolczyki filetowe pi臋kne, w og贸le ca艂a kolekcja, chocia偶 jak dla mnie to troch臋 jednak droga... nie-stylistko, my艣l臋, 偶e spokojnie mog艂aby艣 zacz膮膰 zarabia膰 na swoich poradach. Poza tym jak widzisz biznes weseleny kwitnie :)

Udost臋pnij ten post

heh no to moze ja sie wypowiem jeszvze :) otoz slub mialam 1,5tyg temu, dodatki fioletowe za porada Niestylistki!!!! wyszlo-przepieknie :) polecam! bukiet-byly to fioletowe eustomy na mikrofonie. krawat srebrnawy. wstazka od kwiatow srebrna. kolczyki fioletowe,ametyst srebrne,ale nie taaakie drogie jak w apart..szkoda bylo kasy..a za 160zl w zwyklym sklepie jubilerskim,gdzie mieli przecenione srebro,radze poswiecic 3-4h i poszperac po sklepach, ja tak wlasnie znalazlam. byly cudne :) kwait we wlosy. kok hiszpanski. bosko :) pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

chcialam anemony tez,badz hortensje. hortensja byla tylk obiala,z fioletowa mnie wysmiali... a anemonow nie bylo na gieldzie,ale za to piekne eustomy byly. bo roz nie chcialam. zbyt oklepane ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olkok
"nie jestem stylistk膮" http://www.madameblanche.pl/012.html Rzeczywi艣cie Twoje rady sa nieocenione i jak偶e koj膮ce 1,5 tyg przed slubem;). Ciesz臋 si臋, ze moja sukienka Ci sie podoba;) Bizuteri臋 juz kupiam - kolczyki bardzo podobne do tych http://www.allegro.pl/item671813597.html. Krawat w koncu w bieli z delikatnymi b艂yszcz膮cymi pod艂u偶nymi akcentami. Jakie w zwi膮zku z tym proponujesz kwiaty? Nie wiem czy trzymac sie tego borda czy poprostu jasne r贸偶e lub eustyco艣. zaznaczam, ze garnitur jest szary. Mia艂am pr贸bn膮 fryzur臋 i dobrze czuje sie w czym艣 tego typu, na bok z lu偶nymi pasmami przy tawrzy http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura214384.htm a dokladniej to http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura224618.htm ale z gladko zaczesanym pasmem z przodu. W koku nie czuje si臋 dobrze. Czy wybrana przeze mnie fryzura bedzie pasowa艂a do sukienki. Z gory dzieki za odpowiedz!!!

Udost臋pnij ten post

olkok - przeklejam z poprzedniej strony to, co pisa艂am do Ciebie wczoraj ;) Czy to Twoja suknia??? powiem kr贸tko - CUDO, jak dla greckiej bogini... Kszta艂t dekoltu przepi臋kny, a偶 偶al go szpeci膰 jakimi艣 dyndad艂ami (zauwa偶y艂a艣, jak na zdj臋ciu naszyjnik skraca szyje modelce, mimo 偶e jest mocno podrasowana fotoszopem??? ). "w kontek艣cie zwiewnej, lekko plisowanej tkaniny + eterycznej urody sukni proponuj臋 bukiet jak najdelikatniejszy - mocna plama koloru b臋dzie wyglada艂a na tle zwiewnej mgie艂ki IMHO wr臋cz ordynarnie. Skoro Tw贸j narzeczony ma mie膰 bordowy 艣ledzik, proponuj臋 bukiet z bia艂ych r贸偶 (lub moze nawet lepiej bia艂ych eustom w po艂膮czeniu z r贸偶ami, i ewentulanie jeszcze frezjami) a dodatkim TRZECH r贸偶 bordowych (w kolorze krawata). Ma to wygl膮dac jak jedna bordowa kropla na tle bia艂ego delikatnego t艂a Og贸lna forma bukietu w 偶adnym wypadku nie zwarta, bukiet ma by膰 lu偶ny i "pe艂en powietrza". Do tego d艂ugie kolczyki z per艂ami + ewentualnie kryszta艂kami jak na obszyciach sukni i pojedy艅cza bransoletka z pere艂/kryszta艂k贸w na lewy nadgarstek. Je艣li welon - to jednowarstwowa mgie艂ka bez obszycia, D艁UGA, za r膮bek trenu (kr贸tki welon, zw艂aszcza puchaty&warstwowy "obetnie" optycznie sukni臋 i b臋dziesz w贸wczas wygl膮da膰 przysadzi艣cie i bezszyjnie ). Na weselu po zdj臋ciu welonu wsu艅 we w艂osy kwiat. Fryzura - niski "grecki" kok, czyli hiszpa艅ski ale upi臋ty z lekko skr臋conych we w艂os贸w, jak na staro偶ytnych malowid艂ach i oczywi艣cie je艣li welon to NAD kokiem!!! ale wersja bezwelonowa i np. ze sznurami pere艂 wpelcionymi we w艂osy na wz贸r przepasek podtrzymuj膮cych koki staro偶ytnych Greczynek by艂aby bbbb ciekawa i niebanalna" A skoro ju偶 wiemy, 偶e krawat ma by膰 bia艂y, to bukiet tez WY艁膭CZNIE bia艂y, ewentualnie z zielonymi dodatkami (byle nie trwakowy zwis wedle mody sprzed o艣miu lat!!!). Kolczyk贸w nie widz臋 :( magdusiarose - jak widzisz, fiolet robi si臋 popularny, ale nadal jest niebanalny ;) i zauroczy艂 kolejn膮 Pann臋 M艂od膮 ;)

Udost臋pnij ten post

olkok - do takiej p贸艂lu藕nej fryzury welon niezbyt pasuje, nie wiem, czy bardzo chcesz go mie膰 i ewentualnie jaki... popiera艂abym opcj臋 niedu偶ego stroika, ewentualnie wsuni臋tego we w艂osy kwiatu. Kolczyki - nie wiem, jakie kupi艂a艣 :( link nie dzia艂a :( Bukiet - ju偶 wiesz jaki, przynajmniej je艣li chodzi o kolor :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olkok
"nie jestem stylistka" tAK kwiaty biale, bukiet - bukiet, pe艂en powietrza. Zawsze marzy艂am o welonie wlok膮cym sie po ziemi i ju偶 go mam;)jest d艂ugi, nawet kawa艂ek d艂u偶szy ni偶 tren, bez obszycia oczywi艣cie- lam贸wki itp. strasznie mi sie nie podobaj膮. Moje kolczyki s膮 z rodowanego srebra wysadzane cyrkoniami, bardzo subtelne sopelki. 艂adnie to razem wygl膮da. Troch臋 r贸偶ni膮 si臋 od tych http://allegro.pl/item671813597_kolczyki_ze_srebra_rodowanego_z_cyrkoniami_apart.html STOKROTNE dzi臋ki za wszystkie wskaz贸wki! Teraz mo偶emy ju偶 wszystko zapina膰 na ostatni guzik;0) POzdrawiam serdecznie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altowiolistka01
Jej, ale si臋 temat rozwija:) Droga nie-stylistko;) nie wiem dlaczego ale mam jakie艣 utarte przekonanie 偶e je艣li chodzi o bi偶uteri臋 艣lubn膮 to powinna by膰 bia艂a/srebrna/per艂owa - tzn. bez konkretnego koloru. A tu widz臋, 偶e wyznajesz zupe艂nie inne pogl膮dy ;) sama nie wiem w jaki kolor uderza膰 - polecasz dziewczynom fiolet, ale w moim przypadku obawiam si臋, 偶e ch艂odny odcie艅 fioletu b臋dzie si臋 gryz艂 z ciep艂ym ecru:O nie chc臋 pomara艅czowo-br膮zowych dodatk贸w typu pomara艅czowe kwiaty i kolczyki w kolorze br膮zu (oboj臋tnie jaki kamie艅). Cz臋sto nosz臋 takie na co dzie艅.Teraz my艣l臋 czy w ogole znajd臋 co艣 co by pasowa艂o do ciep艂ego odcienia sukni :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EiS
Droga "Nie jestem stylistka" - a co powiesz o ubraniu m臋偶a Ko偶uchowskiej? Na czasie chyba , prawda? O taki look M艂odego do sukni manuelki chodzi? Co艣 by艣 doda艂a, poprawi艂a? http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=10733 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babajagababa
magdusiarose82, je艣li masz zdj臋cia bukietu i tego kwiatu we w艂osach to wklej. Albo chocia偶 napisz jaki kwiat mia艂a艣 wpi臋ty, bo chyba nie eustom臋 (za delikatna)? Te偶 mi si臋 wydaje, 偶e w srebrze mo偶na du偶o taniej tak膮 bi偶uteri臋 znale藕膰 :)

Udost臋pnij ten post

altowiolistko - a co powiesz na ciep艂膮, oliwkow膮 ziele艅??? tak膮 soczyst膮... bi偶uterii np. z barwionymi krysztaami Svarowskiego (polecam szlif baroque, 艣liczny zw艂aszcza w kolczykach) jest sporo, do tego bukiet z po艂膮czenia r贸偶 ecru i storczyk贸w cymbidum, oliwkowozielony krawat dla m臋偶a i b臋dziecie wygl膮dali bosko. A ciep艂a oliwka z ciep艂ym ecru komponuje si臋 bbb 艂adnie. Inna opcja to granat - ten "p贸艂neutralny" kolor paradokralnie bardzo 艂adnie "zgadza si臋" z ecru, ale uwaga - wtedy garnitur m臋偶a musia艂by by膰 albo granatowy, albo grafitowy, bo granat czerni nie lubi ;) EiS - wygl膮d m臋偶a Ko偶uchowskiej ceni臋 (cho膰 niezbyt lubi臋 krawaty 艣ledziki ;) ) bo ch艂popak wygl膮da艂 skromni i bez zad臋cia, 偶adnych kamizelek, przypinek i robienia z siebie ksi臋cia ma艂omiasteczkowego ;) Tylko 艣wietne gatunkowo, dobrze skrojone ciuchy. Po prostu klasa + klasyka i to jest to :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altowiolistka01
Nie-stylistko, super propozycja :D jestem zachwycona:) my艣la艂am o takich w艂a艣nie kwiatach, zielony makija偶 艂adnie wyci膮ga intensywnie niebieski kolor moich oczu, ziele艅 to zdecydowanie ulubiony kolor mojego m臋偶a. Ale mi poprawi艂a艣 humor, super mi si臋 to wszystko komponuje :) mam jeszcze pytanie co do kolczyk贸w. Uwa偶asz 偶e powinny by膰 raczej kr贸tkie + co艣 na szyj臋 czy te偶 d艂ugie i szyi ju偶 niczym nie obwiesza膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altowiolistka01
* w zasadzie to przysz艂ego m臋偶a;) ale si臋 nakr臋ci艂am :D

Udost臋pnij ten post

Raczej jestem za opcj膮 d艂ugie kolczyki + nic na szyj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EiS
Altowiolistko - moja kole偶anka z pracy mia艂a w艂a艣nie zielone dodatki- co pi臋knie ca艂o艣膰 rozpromieni艂o i od艣wie偶y艂o. 艢wiadkowa mia艂a zielon膮 sukni臋, wi臋c wszyscy stanowili zgrany duet. Nie jestem stylistka - A do Was wszystkich (cho膰 do Nie jestem stylistka przede wszystkim:) - co my艣licie o 艣wiadkach? Czy ich delikatnie te偶 dopasowa膰? Id膮c w moj膮 opcj臋 - on: czarny garnitur, fioletowy krawat, bia艂a koszula, ametystowe spinki, ja: bia艂a suknia, fioletowo-bia艂e anemony zwi膮zane fioletow膮 wst膮偶k膮, ametystowe kolczyki. 艢wiadk贸w mamy dw贸ch Pan贸w, wi臋c mo偶e delikatnie zasugerowa膰 im kolory krawat贸w? Mo偶e ich na srebrno? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altowiolistka01
A nie boisz si臋 偶e je艣li ubierzesz wszystkich podobnie, tzn. m臋偶a i dw贸ch 艣wiadk贸w to niewiadomo b臋dzie kto jest kim?... Mog膮 si臋 chyba troszk臋 "zlewa膰" ze sob膮... Jakie dodatki mia艂a Twoja kole偶anka? Kolczyki, naszyjnik, mo偶e bransoletka? Boj臋 si臋, 偶e same kolczyki to troszk臋 ma艂o :o

Udost臋pnij ten post