Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 33 lata

kurze łapki koło oczu

Polecane posty

Gość mam 33 lata

kochani polećcie jakis dobry kremik który choc troszkę wygładzi te kurze łapki :o

Gość anulka15
ja polecam botox.niestety kremy w mlodym wieku moga zapobiegac tworzeniu sie zmarszczek ale na istniejace juz kurze lapki to tylko botox albo kwas.te wszystkie przereklamowane kremy ,nawet te najdrozsze naprawde nic nie daja.sama sprawdzilam.mam jak ty 33 lata

Gość ba.rbara
Ja to bym na botox się nie zdecydowała, bo to kwas kiełbasiany i paraliżuje, stąd efekt maski. Lepiej kwas hialuronowy, jeśli w tę okolicę się nadaje, bo nie wszędzie się nadaje. Ale pomóc możesz sobie prawidłowo wklepując kremy, lepiej zawsze były prosto z lodówki. Omijać pudry pod oczami, żeby nie wysuszały. Ja miałam ten problem juz w wielku 30 lat. Kupiłam żel nawadniający Vichy i kilka razy dziennie wklepywałm pod oczy a na dzień i na noc krem przeciwzmarszczkowy. Czasem przykładałam delikatnie kostki lodu, żeby dodatkowo obkurczyć naczynka (schodza worki i opuchlizna). Robię okłady z herbaty. Przyznam że mam 35 lat i oczy wyglądają lepiej niż 5 lat temu.

Gość mam 33 lata
Anulka botoks odpada ;) nie chce potem wygladac jak manekin ze sztywna twarza :) barbara dzięki za rady, wypróbuję, a kremy tez Vichy??? mozesz mi podac nazwy dokładnie??

Gość hania432
Kurze łapki to chyba zmora każdej kobiety. Od lat stosuję kremy pod oczy, najróżniejsze, nie wiele dają. Byłam jakiś czas temu na peelingu kawitacyjnym w New Look. Zabieg przyjemny, bez kwasów i igieł. Fale głęboko wnikają w skórę. Pomaga, zmarszczki się wygładziły i nie są tak widoczne.